מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעדי14/09/2008
האם צמחי מרפא שנוטלים לפיריון הגבר ניתנים לשימוש ללא הגבלה כמובן עם פיקוח של המדקר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות הגבר
יוסי פתאל15/09/2008שלום לך,
מרפא מוסמך יודע לאיזה פרק זמן יש לתת צמחים. רצוי לאחר תקופה של מספר חודשים לעשות הפסקה. אני מציע שתעלה את השאלה בפני המרפא שלךותשאל לשיקוליו.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון11/09/2008
שלום רב, הזרקתי אוביטרל ב- 28.8. עשיתי כעת בדיקת שתן. לאר החזרת עוברים ב- 2.9 נוטלת תמיכה של ג'ל ואגינלי- קרינון, ואסטרופם. עשיתי כעת בדיקת שתן ביתית. יצא פס בהיר מאוד. האם מוקדם? האם הריון? האם שאריות? אני מ ש ת ג ע ת תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון
יוסי פתאל15/09/2008שלום לך,
14 יום מאוביטרל זה מספיק זמן, הייתי ממליץ לך לסמוך יותר על בדיקת דם.
בשורות טובות
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה יפניתחן08/09/2008
אני פוליציסטית בת 24 , מנסה 3 שנים להיכנס להריון. עשיתי 7 חודשים דיקור סיני , ללא תוצאות. האם רפואה יפנית יכולה לעזור בתחום הזה? (כי זה מה שהציעו לי מהקופ"ח.) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות
יוסי פתאל08/09/2008שלום לך,
טיפול בדיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא יכול בהלט לעזור, טיפלתי כבר במקרים רבים של
דיקור סיני עדיף על הדיקור היפני ובמיוחד השילוב עם צמחי המרפא.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סינימישיל05/09/2008
שלום רב.. אני מטופלת IVF בבית חולים אלישע. אני אחרי 3 טיפולים לא מוצלחים ובדרך לרביעי. אני מתענינת בדיקור סיני.. השאלה שלי: 1. לגבי עלות של הטיפולים, על איזה סדר גודל מדובר??? 2. האם ישנה השתתפות של קופות החולים בעלות הטיפול? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני
יוסי פתאל06/09/2008שלום,
מחיר הטיפולים שונה בין מטפלים שונים כמו שהוא שונה בין רופאים שונים, הוא יכול לנוע בין 150 ל 400 ויותר ...
קופות החולים לאמשתתפות אך יש להן טיפול בסניפים ובד"כ לא ע"י מומחים לפוריות.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למדקרת בנהריהאני04/09/2008
אחרי 9 הפלות אני מחפשת מדקרת טובה ומקצועית מנהריה או מהאזור שתתמוך בטיפול שאני מקבלת. תודה רבה ושנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדיקור סיני
יוסי פתאל05/09/2008שלום,
את מוזמנת להתקשר אליי (הטלפון בפתיח של הדף בחלקו העליון) ואמליץ לך.
שבת שלום
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור בהריוןגל03/09/2008
אומרים שלא מומלץ בשליש ראשון. מה דעתך? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור בהריון
יוסי פתאל03/09/2008שלום לך,
ניתן לעשות דיקור בשליש הראשון , אך רצוי ע"י מטפל המתמחה בפוריות .
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני באזור רחובותליטל31/08/2008
הי, אשמח להמלצות למטפלת בדיקור סיני באזור רחובות. תודה,ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפל
יוסי פתאל01/09/2008שלום,
יש לפנות לאגודה הישראלית לרפואה סינית למור והיא תמליץ לך על מטפל באזור רחובות המוכר ע"י האגודה.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפסולוגיה, שיאצו או דיקור סינישיראל29/08/2008
שלום רב , שמי שיראל מחיפה אני ובעלי נשואים שלוש שנים ומנסים להרות . השבוע התעניינתי מאוד בנושא של רפואה סינית על מנת לשפר את הסיכויים להרות. אני לא יודעת לבלוע כדורים אז בוודאי שלא אוכל לקבל תוספי מזון . שני שאלות : 1. האם מומלץ לעשות רפסולוגיה , שיאצו ביחד או שרק דיקור סיני ? 2. האם יש תחליף לכדורים של תוספי המזון אבקות למינהם ? עליי לציין שאני עם שחלות פוליסטיות עודף משקל עברתי IVF אחד ללא הצלחה וכבר בדרך לשני מה היית ממליץ לי ? אשמח על תשובתך המהירה שבת שלום שיראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפסולוגיה, שיאצו או דיקור סיני
יוסי פתאל31/08/2008שלום רב,
רפואה סינית הוכחה כיעילה במחקרים רבים בנושא פוריות, לכן אני ממליץ לך על טיפול ברפואה סינית ולא רצוי לערב טיפולים אחרים במיוחד מזמן הביוץ והלאה.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב סויהrina26/08/2008
שלום רב, אני נהגתי לשתות חלב סויה לפני טיפולי IVF , רציתי לדעת האם מותר להמשיך לשתות בתקופת ההחזרה ובהמשך ההריון? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב סויה
יוסי פתאל29/08/2008שלום,
לא מומלץ לשתות חלב סויה בתקופה שמנסים להרות, משום שהוא עשיר בפיטו אסטרוגנים והדבר יכול להפריע.
שבת שלום
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהקטי25/08/2008
מה זה אומר "החזרה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
יוסי פתאל29/08/2008שלום,
הכוונה להחזרת העוברים לרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהקטי25/08/2008
שלום מה עושים בהפריה זה עושים בהרדמה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה
יוסי פתאל25/08/2008הרדמה עושים בשלב שאיבת הביציות , אך לא בהחזרה.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהנועה24/08/2008
עשיתי הבוקר בדיקת דם, בטא 32, אני צריכה לחזור בעוד יומיים להכפלה. קראתי שבשבוע 3-4 ערכי הבטא אמורים להיות 40-300 ואני לחוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון
יוסי פתאל25/08/2008אמנם התוצאה לא גבוה,אך יתכן והביוץ היה מאוחר יותר משחשבת ...
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפל/ת באזור י-םאביגיל21/08/2008
אשמח אם יש לך שם של מטפלים בדיקור ומתמחים באי פריון בי-ם ודרומה. תודה. רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפל
יוסי פתאל25/08/2008התקשרי אליי ואנסה לעזור.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נענעחסוי19/08/2008
שמעתי שכדאי להימנע מנענע בהריון. האם זה נכון? ואם כן - האם אפשר להבין מדוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נענע
יוסי פתאל25/08/2008יכול להיות בגלל שנענע מקררת והריון הוא מצב חום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי17/08/2008
שלום רב, בכמה אחוזים בערך משפר שילוב רפואה סינית את אחוזי ההצלחה של טיפולי פיריון קונבנציונאלים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחת טיפולי פוריות
יוסי פתאל25/08/2008שלום,
טיפול ברפואה סינית מראה שיפור של כ 45% - 65%
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)