מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור לפני הזרעהסיגל10/06/2009
אנחנו עוברים הזרעה ביום שני הקרוב ואני עושה דיקור באופן קבוע.
מתי מומלץ לעשות דיקור להעלאת סיכויי ההזרעה? גם אני וגם בעלי.
ומה ניתן לעשות בכלל לפני ההזרעה למיצוי הפוטנציאל? (תזונה, שתייה, סקס)
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לפני הזרעה
יוסי פתאל13/06/2009שלום לך, ישנן גישות שונות לגבי תיזמון טיפולי הדיקור בהזרעה. אני בד"כ עושה טיפול 36 ש' לפני ומיד אחרי ההזרעה.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקורסיגל10/06/2009
אני עושה דיקור אחת לשבוע מזה חצי שנה בעיקר למען פריון, בפעם האחרונה שמה לי המדקרת מחטים קטנות באזניים למשך שבוע, במה שונה שיטה זו מהשיטה הרגילה של מחטים רק לשעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור באוזן
יוסי פתאל10/06/2009שלום לך, נק'ודות הדיקור באוזן הן עם גישה ישירה לאיברים הפנימיים ולכן השפעתן חזקה. יתכן והיא השאירה לך מחטים באוזן לצורך הרגעה כדי שימשיכו להשפיע במהלך השבוע.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לפוריות הגברסיגל09/06/2009
האם דיקור יכול לשפר את ניידות הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועתיות הזרע
יוסי פתאל09/06/2009שלום, דיקור סיני יכול להשפיע על איכות הזרע ובין היתר גם על התנועתיות. הטיפול משלב גם התאמת תזונה מתאימה למצב.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גל דיאסטולימודאגת30/05/2009
יוסי שלום,
ראשית, יישר כח על הפורום.
ולשאלתי, הריון קודם ה(לפני שנה וחצי) הסתיים בשבוע 33 בשל העדר גל דיאסטולי. החוויה היתה קשה ונוראית. כמעט איבדנו את התינוקת. הרופא גם אמר שהסימנים הראו שתוך כמה ימים היתה פורצת רעלת הריון. אני מתעתדת בע"ה להכנס להריון נוסף. האם הרפואה הסינית יכולה לעזור כדי למנוע מצב זה בשנית? מוכנה להגיע לכמה טיפולים שצריך.
תודה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל דיאסטולי
יוסי פתאל31/05/2009לימור שלום,
הגישה שלי למצב היא יותר מניעתית. בטיפול ברפואה הסינית לפני ההריון ובמהלכו אני פועל לשפר את זרימת הדם אל הרחם וברחם עצמו ובכך מאפשר קליטה והתפתחות תקינה של העובר והשיליה ומאפשר זרימת דם טובה אל העובר.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור ביום ההזרעהחסוי24/05/2009
ערב טוב
מחר יום שני עושה דיקור, יום רביעי הזרעה,(מזריקה גונל F) האם אפשר גם ביום רביעי לעשות דיקור ביום ההזרעה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור ביום ההזרעה
יוסי פתאל24/05/2009שלום לך,
דיקור ביום ההזרעה יכול להועיל בהכנת הרחם לקליטה ושיפור יכולת מפגש זרע ביצית.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות עובריםחסוי19/05/2009
בת 42 עוברת טיפולי IVF מגיבה יפה לזריקות, כל שאיבה כ- 12 ביציות, 5-7 עוברים שמתחלקים אבל "לא יפים" (שברים).
האם דיקור יכול לשפר את המצב?
ערב טוב, ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות עוברים
יוסי פתאל19/05/2009שלום, דיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא ע"פ הצורך יכול להשפיע לטובה במידה מסויימת על איכות העוברים וזאת ע"י השפעה על התפתחות הזקיק והבשלת הביצית.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
חסוי21/05/2009
ערב טוב, ותודה על תגובתך,
בדקתי את נושא דיקור+ צמחי מרפא, המחירים יקרים לי מאוד.
דיקור אני עוד יכולה לשלם, אבל לגבי צמחי מרפא אין באפשרותי לשלם (מטופלת IVF באופן פרטי) שואלת האם יחד אם הדיקור שאני יעשה אתה יכול להמליץ על תזונה שיכולה לתרום או כל דבר אחר שהעלות שלו נמוכה יותר?
והאם דיקור לבד לא ללא צמחי מרפא לא "יתרום" את תרומתו לשיפור איכות העוברים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור
יוסי פתאל22/05/2009שלום, דיקור בלבד יכול בהחלט להועיל. אני רשמתי שצמחי מרפא אני נותן ע"פ הצורך בלבד.
לגבי תזונה אני ממליץ לך על שעועית בעיקר שחורה, נבטים, בטטה, סלק. אוכל מבושל בעיקר ולא קר או מטוגן. לאכול מזון מלא ולהמנע ממוצרי חלב.
לבריאות
שבת שלום
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור- פעם ראשונהחסוי19/05/2009
מתחילה ביום חמישי ללכת לדיקור דרך קופ"ח מכבי, לא ברור לי אם המדקר מתמחה בפוריות.
1. האם כל מדקר הוא מבין בדיקור פוריות?
2. האם מדקרים באזור הבטן התחתונה?
תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לפוריות
יוסי פתאל19/05/2009שלום לך, כל מטפל ברפואה סינית אמור להכיר את נושא הפוריות באופן בסיסי בלבד ולכן יכול לעזור ברמה בסיסית שלפעמים יכולה להספיק.
הדיקור יכול להיות במקומות שונים בגוף וכמובן גם בבטן.
המון הצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני ובעיה עם קרישת דםאליס07/05/2009
שלום רב!אני מעונינת להיכנס להריון .בגלל שאני לא מצליחה אצתרך טיפול הרמונלי אבל גם הוא לא רוי בשבילי כי סובלת מבעיות בכבד גם יש לי בעיות עם קרישת דם וטרומבוסיטים נמוכים.האם רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור לי והאם מותר לי דיקור סיני???תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני ובעיה עם קרישת דם
יוסי פתאל07/05/2009שלום לך,
מה הבעיה בקרישת הדם ? קרישיות יתר או בעיה בקרישת הדם ?
מא הבעיה בכבד ?
יוסי פאטל
פוריות ברפואה הסינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות וכמות ביציותבתאל04/05/2009
אני בת 44 , מנסה להרות מטיפולי הפריה , משיגה לאחר קבלת הורמונים 4 ביציות , עוברים טובים אך ללא קליטה , לאחרונה איכות הביציות לא הייתה משהו.. אני כרגע בתהליך הפריה מקבלת דקפפטיל לפני מחזור, הייתי מטופלת בעבר בצמחים סיניים (טעם זוועה..) דרך אייל פוליטי, לעיתים עזר במשהו.. לעיתים פחות.., בדיקור אני מקפידה ,שאלתי היות ואני תושבת הדרום ואין לי אפשרות להגיע אליך האם ניתן בשלב זה לרקוח עבורי טיפול? והאם בשלב זה עם הדקפפטיל זה עדיין אפשרי?
אודה לך מאוד על תשובתך ועל יכולתך לסייע לי במצב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות וכמות ביציות
יוסי פתאל05/05/2009שלום לך,
בגיל 44, באופן טיבעי, איכות וכמות הביציות יורדת. טיפול בדיקור וצמחי מרפא יכול לשפר במידה מסויימת ע"י מיצוי טוב יותר של הפוטנציאל הקיים של השחלות ולשפר את יכולת הקליטה שקשור גם לגיל אך יכול להיות בעייתי גם בלי קשר לגיל.
פורמולה של צמחי מרפא ניתנת באופן אישי רק לאחר אבחנה, לכן, אני מציע לך לפנות לאייל פוליטי שעשה לך כבר אבחנה ולדברייך הצמחים עזרו לשיפור המצב ולבקש ממנו שיתאים לך צמחים להמשך הטיפול .
המון הצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי, הריון חדש ודיקור סיניאורחת02/05/2009
יוסי שלום,
אני בת 39 ומנסה להרות.
התחלנו לפני כשלושה חושים לנסות. בחודשיים הראשונים נדמה לי שפספסתי את הביוץ (בחודש הראשון קיימנו יחסים מוקדם מידי ובשני מאוחר מידי... :-))
בחודש שעבר הקפדנו על הזמנים ואף עשיתי השבחה והזרעה אצל הרופא כך שאפשר להגיד שזה היה ניסיון ראשון...
נקלטתי להריון אך לצערי מתברר כי זה היה הריון כימי.
במקביל אני מטופלת בדיקור סיני אצל מטפל די ידוע ברמה"ש שההתמחות שלו היא פוריות.
לפני הנסיון האחרון טופלתי אצלו פעם אחת, פעם שנייה שבועיים אחרי ביוץ, אחרי בדיקת בטא ראשונה ופעם שלישית יום לאחר התחלת הדימום של הפלת ההריון. טיפול נוסף יהיה בשבוע הבא.
שאלותי:
1. איך הריון כימי מוסבר ברפואה הסינית?
2. איך אפשר ע"י דיקור או משהו אחר למזער את הסיכון להריון כימי נוסף?
3. האם אפשר לנסות כבר החודש שוב להיקלט להריון ?
4. האם יש לך המלצה לצמחים שאפשר לקחת על מנת למקסם את הסיכויים?
המון תודה על העזרה וסליחה על אריכות הפרטים והשאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף ש...
אורחת02/05/2009רק אני עושה את הטיפולים בדיקור סיני. הילד נעשה עם פרטנר שהוא לא בן זוגי ולכן...
בדיקת זרע העלתה שהזרע פורה למעט מורפולגיה של 8% וצמיגות גבוהה. לגבי הצמיגות המדקר ביקש שישתה הרבה מים ובאמת כששאלתי את הפרטנר, התברר כי הוא כמעט ואינו שותה מים.
הבדיקות שלי תקינות לחלוטין, כולל צילום רחם תקין.
ההריון הכימי היה בחודש שבו ביצעתי הזרקה במשך 5 ימים של גונאל F:
75 יחידות במשך חמישה ימים ואוביטרל.
זהו, כיסיתי את כל הנתונים.
אשמח אם תוכל לסייע לי במידע נוסף שיוכל לזרז את ההריון הבא. בע"ה, כבר החודש ושיהיה תקין...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון כימי
יוסי פתאל03/05/2009שלום,
הריון כימי יכול להגרם , בהבנה של הרפואה הסינית, ע"י עובר לא תקין או בעייה בקליטת העובר שלא מאפשרת לו להתפתח וזה ברוב המקרים.
לגבי המלצות לצמחים תתיעצי עם המטפל שלך...
בהצלחה
יוסי פאטל
התמחות בפוריות ברפואה הסינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא
יוסי פתאל05/05/2009הצעתי לך לפנות למטפל שלך בקשר לצמחי מרפא, משום שצמחי מרפא ניתנים רק ע"פ אבחנה שעושה המטפל ובהתאם לאבחנה מתאים פורמולת צמחים.
נ.ב. בבואך לבקש עזרה, ראוי שתנהגי בכבוד.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי תיפקוד השכלותמרדאו01/05/2009
שלום, אני בת 32 .מאז גיל 25 אני לא מקבלת מחזור,רק בעזרת כדורי פרוגוליטון. הרפואים המליצו על תרומת ביצית מאחר והשחלות אינן מתפקדות.
רמת הFSH הינה 65.5
האם ישנו טיפול ברפואה הסינית שיכול להסדיר את תפקוד השחלות והמחזור החודשי, ואם כן יש לי סיכוי להרות בעקבות טיפול?
תודה
מרדאו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
יוסי פתאל03/05/2009שלום,
ניתן ע"י טיפול ברפואה סינית להקטין את רמת ה FSH במיוחד כשמדובר בגיל צעיר יחסית. טיפלתי במקרים דומים וחלקן גם השגנו הריון.
בהצלחה
יוסי פאטל
התמחות בפריון ברפואה הסינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברור תוצאותגיא01/05/2009
שלום , יש לי וריקוצלה קלה , ולהלן תוצאות בדיקת הזרע שעברתי :
הייתי שמח אם היית מפענח לי אותה ואומר מה לא תקין בה והאם אפשר להכנס להריון ככה:
-נפח : 7.8
-PH : 8.3
ריכוז : 24 (מיליון/סמק)
סהכ בתנועה פרוגרסיבית / נפח : 73
תאים בתנועה : פרוגרסיבית מהיר : 15%
פרוגרסיבית איטית : 24%
בתנועה לא פרוגרסיבית : 11%
בלי תנועה : 50%
מספר כולל של תאי זרע : 187.2 מיליון
סה"כ תאי זרע בתנועה : 93.6
מיד לאחר ההתנזלות : 50%
תאים מתים : 2%
תאי דם לבנים : 2-3 לשדה
motility index /ml ---- 200 millions normal >120 millions
motile density /ml ---12 millions normal <8 milions/ml
תאים נורמלים: 3%
פגמים אחרים בראש : 96%
פגמים בצואר : 1%
ושאלה נוספת : האם יש סיכוי שעקב הוריקוצלה שלי הזרע יכול להנזק עם הזמן
אודה על תשובתכם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים ששכחתי
גיא02/05/2009strict morphology normal >14%
acrosome morphology ( normal>15%) : 3%
כמו כן : נראו תאים עגולים רבים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות הזרע
יוסי פתאל03/05/2009הי גיא
המורפולוגיה והתנועתיות לא תקינים וזה יכול להגרם מהורקוצלה, אך ניתוח לורקוצלה לא בהכרח יעזור, אולי טיפול בדיקור סיני.
בהצלחה
יוסי פאטל
התמחות בפוריות ברפואה הסינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להמשיך טיפולים ?חסויה27/04/2009
שלום
אני עברתי ניתוח קיסרי לפני 5 שנים ודיממתי בין מחזורי הווסת (קבלת המחזור לראשונה כ 4.5 )גם כ4.5 שנים.נאמר לי שזה הורמונלי הפנו אותי לטיפולי פוריות (למרות שאת הראשון נכנסתי טבעי )היו ללא הצלחה כ 3החזרות ולאחר שביקר שביקרתי אצל פרופ משיח במרכז נאמר לי שיש לי הידבקויות כתוצאה מניתוח קיסרי ושכנראה השאירו לי שאריות מהניתוח כנראה .עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית נאמר לי שבאתי בזמן ושוב החזרתי עוברים מוקפאים אך ללא הצלחה קיבלתי מחזור ב15 דיממתי ושוב חזרו לי ההפרשות הכהות שהיו לפני הניתוח ז"א מאז ההחזרה האחרונה שהייתה לפני כחודש הפרשות כמו דימום עד היום די נמאס לי ,מה עליי לעשות שיפסיק ?כמו כן אני מרגישה ששורף פנימה .
אני מעוניינת בהריון נוסף לפחות 1 נוסף בני בן 5 כבר ועייפתי ,אני גרה בצפון האם כדאי לחזור לטיפולי פוריות ?האם יש פתרון לבעיה שלי ?מה עשו לי ,עייפתי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רהידבקויות וטיפולי פוריות
יוסי פתאל28/04/2009שלום,
במצב של הידבקויות בחוצוצרות אין אפשרות להריון ללא IVF משום שאין אפשרות לזרע והביצית להיפגש. במצב של הידבקויות רק ברחם ישנה אפשרות להריון ספונטני ע"י טיפול ברפואה סינית. בכל מקרה רצוי לשלב דיקור סיני משום שמדבריך יש קושי לקלוט את ההריון ודיקור סיני יכול לעזור.
בהצלחה
יוסי פאטל
התמחות בפוריות ברפואה סינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויה28/04/2009שלום
זוהי הדבקות ברחם לפי מה שהבנתי ,כיצד מטפלים ברפאוה הסינית לדבר כזה ,ובכלל מה השיטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקויות
יוסי פתאל03/05/2009שלום,
הטיפול הוא בדיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא והדרכה לתזונה נכונה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיניחסוי27/04/2009
שלום
בת 42 , בטיפולי IVF כמעט שנתיים, איכות ביציות לא טובות.
האם דיקור סיני יכול לעזור?
כמה זמן של טיפולים ניתן לראות שינוי?
ושאלה אחרונה, האם המדקרים במכבי טיבעי מספיק טובים למטרה זו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות
יוסי פתאל27/04/2009שלום,
טיפול ברפואה סינית יכול להשפיע על איכות הביציות בשלב ההבשלה שלהן ותוצאות ניתן לראות תוך מחזור עד שלושה.
אני לא מכיר את כל המטפלים במכבי, לא את ניסיונם הטיפולי ולא התמחותם בפוריות.
יוסי פאטל
התמחות בפוריות ברפואה הסינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
חסוי05/05/2009
כמה טיפולי דיקור ממולץ לעבור בחודש? (עקבות איכות ביציות לא טובות)
והאם זה משתנה מאדם לאדם? אם כן למה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים
יוסי פתאל05/05/2009שלום,
טיפול ללא הורמונים, מומלץ כ 4 טיפולים במחזור כאשר 3 טיפולים לפני הביוץ בשל איכות ביציות נמוכה.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
חסוי06/05/2009רוצה לחדד ולראות אם הבנתי את תשובתך
התכוונת בזמן שאני לא מזריקה הורמונים ממולץ לקחת 4 טיפולי דיקור בזמן שאני במחזור? (ימי דימום) ו3 טיפולי דיקור לפני הביוץ?
ועוד שאלה: אם אני מזריקה הורמונים האם טיפולי הדיקור משתנים? ואם כן כמה טיפולים לקחת עד לשאיבת הביציות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים
יוסי פתאל06/05/2009יש להבדיל בין מחזור לוסת. וסת זה הדימום, מחזור זה הזמן מקבלת הוסת ועד לוסת הבאה ובד"כ נמשך כ 28 יום. תחילת מחזור זה גם תחילת הוסת.
במצב של איכות ביציות נמוכה מומלץ לעשות 3 טיפולים בזמן שבין תחילת המחזור (גם הוסת)ועד הביוץ וטיפול נוסף אחרי הביוץ.
במחזור שמזריקים בו הורמונים אני ממליץ על טיפול אחד בתחילת המחזור ולפני תחילת הזרקת ההורמונים וטיפול נוסף אחרי השאיבה ואחרי ההחזרה. במצב בו אין תגובה טובה להורמונים אפשר לשקול טיפול נוסף במהלך לקיחת ההורמונים אך רצוי שלא.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוסי שלום רבלחוצה25/04/2009
אני בת 33 נשואה+2 מהריונות ספונטנים. לאחר כמעט שנה של ניסיונות ללא הצלחה, הופנינו לסדרת בדיקות. בצילום רחם נמצאה סתימה בחצוצרה ימנית, שנפתחה. שאר הבדיקות תקינות. 3 חודשים לאחר מכן הריתי, אך עברתי גרידה בשבוע 8 בשל העדר דופק. מאז עברו קרוב לחמישה חודשים. עברתי צילום רחם נוסף ובו שוב נמצאה חצוצרה ימנית סתומה, ככל הנראה ללא הצלחה לפתוח. כעת המצלתו של רופא הנשים היא להמתין חודשיים-שלושה ואם לא יושג הריון לעבור כריתה של החצוצרה ואלחר מכן להתחיל בטיפולי פוריות.
שאלתי היא האם בדיקור סיני ניתן לטפל בבעיה של דלקות חוזרות בחצוצרה (אני לא מרגישה אותן).
האם ניתן להביא למצב של פריון טבעי, למשל על ידי שיפור תפקודה של החצוצרה השניה שהיא לא חסומה, אך כמובן שלא ניתן לדעת האם מתקפדת כראוי?
מודה מראש על התשובה
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקויות ודלקות חוזרות
יוסי פתאל27/04/2009שלום,
טיפול בדיקור סיני יכול לעזור במצב של נטייה לדלקות חוזרות הגורמות להדבקויות ע"י איבחון של הגורם לדלקות וטיפול מתאים יתכן בשילוב של צימחי מרפא.
בהצלחה
יוסי פאטל
התמחות בפוריות ברפואה הסינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)