מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום במהלך דיקור סינירונית14/08/2008
אני מיועדת להתחיל טיפולי IVF ועברתי כ-5 דיקורים מאז תחילת המחזור החודשי. היום אני ביום ה-14 למחזור והחלה הפרשה חומה. רציתי לדעת האם יש קשר לדיקור מאחר ומעולם זה לא קרה לי בעבר. אודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום סביב הביוץ
יוסי פתאל15/08/2008שלום לך,
קורה לפעמים שישנו דימום בביוץ. יתכן גם שהטיפול בדיקור עודד תנועת הדם ואז דם "ישן" (חום) התנקה מהרחם.
שבת שלום
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרובי13/08/2008
ברצוני לדעת מה דעתכם בנושא: קראתי עכשיו באינטרנט שאצל נשים שלא ידועה הסיבה לאי פוריותם, טיפולי הפוריות כיום הכוללים הזרעה תוך רחמית ואיקקלומין - לא יעילים! האם זה נכון - הם סתם בזבוז זמן? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
יוסי פתאל15/08/2008שלום רב,
רוב המקרים בהם ב.מ.פ אין סיבה מבחינת הרפואה לאי פוריות, מאובחנות אותן נשים בבדיקתפוריות ברפואה הסינית , כקושי בקליטת העוברים ברירית הרחם.
איקקלומין ידוע כמייבש את רירית הרחם (וצואר הרחם) ובכך לא רק שהוא לא מועיל במיקרים הללו אלא אף מחמיר את המצב ולכן יש הגיון בתוצאות המחקר שהזכרת שהוא לא עוזר.
ברפואה הסינית אני פועל לשיפור איכות רירית הרחם בכדי לשפר את יכולת הקליטה.
שבת שלום
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות כימייםנעמה10/08/2008
שלום, אני לאחר 2 הפריות (פעם ראשונה עוברים טריים ושניה מוקפאים). בשתי ההפריות ניקלטתי, בדיקות בטא ראשונות היו חיוביות אך לאחר בדיקה שניה לא היתה הכפלה של הבטא ונאמר לי להפסיק עם התמיכה. שאלתי היא האם יש טיפול כגון דיקור סיני שיוכל לטרום להצלחת הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריונות כימיים
יוסי פתאל10/08/2008שלום לך,
הכן, בטיפול ברפואה סינית אני משפר את יכולת ההשרשה וההזנה של העובר ובכך מטפל בבעיה של הריון כימי.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפלים בצפון
נעמה15/08/2008אני לא יודעת אם זה נהוג אבל אני מתגוררת בצפון הרחוק וחיפשתי מטפל בדיקור סיני בנושא של פוריות ולא מצאתי. איך אוכל למצוא מטפל טוב שיעזור לי בבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפלים בצפון
יוסי פתאל17/08/2008שלום לך,
התקשרי אלי 0522242023 ואפנה אותך למטפלת בצפון
שבוע טוב
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נער מודאגרוצה להתנדב10/08/2008
אני ספורטאי ולאחרונה קניתי ג'ינסנג כי קראתי שהוא ממריץ ועזר במצבי מתח אבל ראיתי על האריזה שחוץ מג'ינסנג קוריאני יש שם גם ג'ינסנג אמריקאי וקראתי שהוא יכול להעלות את רמות האסטרוגן, אני ממש לא רוצה שזה יקרה והאם זה יכול לקרות? האם עליי לקנות מוצר שמכיל רק ג'ינסנג קוריאני? תענו לי בבקשה האם באמת רמות הסטרוגן שלי יכולות לעלות? והאם לג'ינסנג קוריאני יש גם השפעה שמעלה את הטסטוסטרון? עזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ינסנג
יוסי פתאל10/08/2008שלום,
צריכת ג'ינסנג לטווח קצר לא מפריעה. אך, צריכת צמח כזה לאורך זמן מצריכה מעכב של מרפא ברפואה סינית.
לבריאות
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנער מודאג
רוצה להתנדב11/08/2008מהם הנזקים או התופעות שיכולים להגרם משימוש ממושך בגינסנג? והאם עלייה באסטרוגן היא אחת מהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנער מודאג
יוסי פתאל11/08/2008היי
אין בהכרח תופעות לואי כלשהן והאסטרוגן לא אמוא לעלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לאחר הזרעהדנית06/08/2008
שלום רב, מה היתרון שבדיקור סיני לאחר החזרת עוברים לעומת אשה שלא עושה דיקור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לאחר החזרת עוברים
יוסי פתאל06/08/2008שלום, הדיקור בשלב זה משפר את יכולת השתרשות העובר ברירית הרחם.
בברכה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא ופוריותמאי05/08/2008
שלום רב, אני ובעלי מנסים כבר כמעט שנה להיכנס להריון, עשינו הזרעה אחת בלבד. לבעלי ספירת זרע נמוכה 10-8 מיליון, אצלי לא מצאו בעיה. הרופאים ממליצים על טיפול הורמונלי, אני בינתיים מסרבת. התחלנו ביחד דיקור סיני לפני 3 שבועות, ללא תוספת של צמחי מרפא סינים. נאמר לי כי השפעתם של צמחי מרפא איטית (2-3 חודשים), ואני חוששת לחכות יותר מדי והעניין גם יקר מאד.. יש לי תור למומחה לצמחי מרפא סינים ופוריות רק לעוד שבוע, ועד שנתחיל זה לפחות עוד שבועיים. האם דיקור ללא צמחי מרפא יכול להועיל? האם באמת ההשפעה לוקחת כל כך הרבה זמן? מה המטפל עושה לפני שממליץ על הרכב של צמחי מרפא? האם ההרכבים אמורים להיות שונים בין המטפלים? והאם מפגש של חצי שעה לזוג אצל מטפל מסוג זה יכול להספיק כדי לקבוע בצורה מקצועית מה מתאים ? אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא ופוריות
יוסי פתאל06/08/2008שלום לך,
הכן אפשר להסתפק בהזרעה על בסיס טבעי ואין צורך למהר עם הורמונים. צמחי מרפא עובדים מהר ודיקור לבד יכול גם לעזור אך רצוי לשלב.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע לא תקיןיואב03/08/2008
אנו נשואים שנתיים ומנסים להיכנס להיריון. המחזור של אשתי סדיר (28 יום), ויצאו לה בדיקות ראשוניות תקינות. ביצענו בדיקת זרע אחת (pct כוסית) תוצאות הבדיקה לא היו כ"כ טובות. פנינו לרופא נשים והוא אמר שעל סמך בדיקת הזרע עליה לעבור הזרעה כי הזרע שלי לא תקין. האם יש טיפולים ברפואה סינית המיועדים לגברים ויכולים לשפר את כמות ואיכות הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות הזרע
יוסי פתאל04/08/2008שלום רב,
ניתן לטפל ברפואה סינית ב [a href=' http://www.poriyut.org.il/Dynamic.asp?cid=7852' id='link']איכות הזרע[/a] וזאת אני עושה ע"י דיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור אחרי החזרה***30/07/2008
שלום, אני הולכת למדקר שלי כל שבוע ביום קבוע (למעט לפני החזרה שאז זה מכוון לפי יום ההחזרה). אני יודעת שיש מדקרים שלא תומכים בדיקור בשבועיים שאחרי ההחזרה ועד הבטא. אבל הוא כן. האם לדעתך עדיף להמנע מדיקור עד הבטא (כשבוע אחרי ההחזרה)? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור אחרי החזרה
יוסי פתאל02/08/2008שלום לך,
אני ממליץ להסתפק בטיפול בצמוד להחזרה, משום שמחקרים הראו שאין ערך מוסף משמעותי בטיפולים נוספים.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור אחרי החזרה
***03/08/2008אבל האם זה יכול להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור אחרי החזרה
יוסי פתאל04/08/2008לא ידוע שהדבר יכול להזיק, אך כפי שאמרתי אני בוחר להסתפק בטיפול אחרי בצמוד להחזרה.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר קושיות לפני כניסה להריוןcheckup28/07/2008
חומצה פולית : 1. האם יש סוגים שונים של חומצות פוליות ? במידה וכן, מה ההבדלים בינהם ומה מומלץ ? 2. קראתי שהכמות המומלצת עלתה (היתה 0.4 מ"ג ליום), האמנם ? 3. במידה ולוקחים כדור ברזל שמכיל גם 0.4 מ"ג חומצה פולית, האם האינטרקציה עם הברזל באותו כדור, בעייתית ? בדיקות גנטיות : 4. חלק מהבדיקות רלוונטיות רק למי שממוצא אשכנזי חלקי או מלא, אך באחד האתרים כתוב היה שגם מדינות הבלקן (למשל, תורכיה) רלוונטיות להגדרה של אשכנזי. האם אכן נותנים את הבדיקות הללו גם למי שאינו אשכנזי (למרות שהבדיקה היא רק לאשכנזים), מתורכיה (לדוגמא) ? 5. במידה ומוכנים לשלם ע"מ לבצע את כל הבדיקות הגנטיות המוכרות, האם זה אפשרי, או שיסרבו לבדוק אותנו ? 6. במידה ומישהו מבצע בדיקה שאינה מיועדת למוצאו, האם אפשר בכלל להסיק מסקנה לגבי תוצאת הבדיקה ? 7. שמעתי שיש בדיקות נרחבות ואמינות יותר שניתן לבצע ע"י שליחת בדיקת הדם לחו"ל, יש למישהו פרטים בנושא ? * קראתי שכף שמן פשתן ביום מספקת את הכמות הנדרשת לאומגה 3, וגם כוללת אומגה 6, לידיעתכם :-) Thanks !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושיות
יוסי פתאל28/07/2008שלום לך,
אני מציע שתפני את השאלות לפורים המתאימים:
אינטרקציה בין תוספי מזון לפורום מתאים או לרוקחות.
שאלות גנטיות לפורום העוסק בכך.
המון הצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןמירי24/07/2008
צהריים טובים! אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר בערך שנה ללא הצלחה. אני לוקחת תורפות לסידור בלוטת התריס כי בערך לפני חצי שנה התגלתה אצלי בעיה בבלוטת התרויס השימוטו. הרופאים החליטו לתתלי רק לפני חודש כי חשבו אולי יסתדר לכן אני לוקת אלטרוקסין 50 מ"ג. כמו כן ניסיתי טיפול הומאופתי אבל אני בטיפול כבר חצי שנה ועדיין אין שיפור . רציתי לדעת האם כדאי להתחיל טיפול בדיקור סיני ובמידה וכן האם ידוע לך על מדקר טוב באזור הצפון(חיפה) תודה מראש מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
יוסי פתאל26/07/2008שלום,
דיקור סיני יכול בהחלט לעזור.
בקשר למטפלת בצפון כתבי לי למייל והמליץ לך.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לפני החזרה***23/07/2008
אנחנו בטיפולי IVF ואני מטופלת בדיקור תקופה. אני יודעת שיש חשיבות רבה לדיקור ביום ההחזרה, אך ההחזרה הזאת תהיה בשעות הבוקר, כך שללכת לדיקור לפני כן יהיה מעט בעייתי ויצריך התארגנות ונסיעות לפני ההחזרה. מאידך, אני יכולה לעשות את הדיקור בערב שלפני. האם יש חשיבות רבה לעשות את הדיקור ממש בסמוך להחזרה או שגם ערב לפני זה מספיק טוב? או יותר נכון - מה יותר עדיף לעשות מאמצים כדי להגיע לדיקור לפני ההחזרה, על אף שזה יכול לגרוע בכך שההתארגנות והריצה בין הדיקור להחזרה תכניס בעצמה לאי שקט או שזה שווה את זה כי זה מאד מהותי לערוך את הדיקור ממש לפני ההחזרה? המדקרת שלי דרך אגב טוענת שזה לא מהותי, כי אני מטופלת באופן קבוע וממושך. אשמח לדעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לפני החזרה
יוסי פתאל23/07/2008שלום רב,
ככול שהטיפול צמוד יותר לזמן ההחזרה, השפעתו טובה יותר. אם הגישה למטפלת בשעת בוקר מוקדמת היא גורם מלחיץ אז בעצם "יצא שכרו בהפסדו" ולכן אפשר לשקול טיפול בערב לפני.
המון הצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולדנה23/07/2008
שלום אני מעוננ=ינת להיכנס להריון אבל יש לי בעיה של שחלות פוליציסטיות וגם מחזור לא סדיר רופא שלי אמר שיתן לי כדורים לביוץ לומחזור אבל האם יש דרך אחרת? אם יסתדר הביוץ האם הפצעונים גם יפחתו? מה עלי לעשות. שמעתי שאתה מקבל ברמת השרון אני גרה בתל אביב האם אתה מקבל רק ברמת השרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות
יוסי פתאל23/07/2008שלום לך,
הכן [a href=' http://www.poriyut.org.il/Dynamic.asp?cid=7770' id='link']שחלות פוליציסטיות [/a]גורמות למחזור לא סדיר וניתן לטפל במצב ע"י טיפול ברפואה סינית .
לשאלתך, הקליניקה ברמת השרון שזה קרוב לת"א והפרטים נמצאים בחלק העליון של הפורום.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםגל21/07/2008
אני ובעלי עוברים טיפולי IVF. המטפל שלנו הכין לי פורמולה ואחרי חודש וחצי התחילו לי כאבים בקיבה לאחר נטילתה, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה והאם זה מסוכן לבריאות או מעיד על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
יוסי פתאל22/07/2008שלום רב,
צמחים מחזקים בד"כ קשים לעיכול, לכן תאמרי למרפא שלך שיוסיף לפורמולה צמחים שעוזרים לעכל את הצמחים בפורמולה.
בהצלחה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחן16/07/2008
האם הטיפולים יכולים להביא למצב שאני אבייץ כל חודש בצורה טובה אני בעלת שחלות במבנה פוליציסטי ולאכל חודש יש זקיק מוביל אלא רק בטיפולי השראת ביוץ במינון נמוך אני מגיבה באופן סביר ובמינון טיפה יותר גבוה אני מגיבה בפראות בנוסף האם הטיפולים יכולים לשפר את איכות הזרע לבעלי היה זרע עם ערכים של 50 מיליון למ"ל 44% תנועה ו 6% מורפולוגיה בחודש אפריל והיום משום מה הערכים ירדו ל 9 מיליון ו30% תנועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות
יוסי פתאל16/07/2008שלום,
ניתן ע"י טיפול ברפואה סינית להסדיר את המחזור ולשפר את איכות הזרע.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה***13/07/2008
שאלה קצת מוזרה - אני מקווה שזה הפורום הנכון... אנחנו בטיפולי IVF ויצא שאנחנו נטוס לחופשה בתיאלנד אחרי ההחזרה - אני יודעת שמאסז'ים במהלך ההריון אינם מומלצים, בטח לא אצל כאלה שאינם מתמחים בכך. האם אפשר לעשות מסאז' במהלך השבועיים שאני מצפה לתשובת הבטא? האם זה יכול להזיק (לאור העובדה שלא מדובר באנשים שמתמחים בזה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסג' ו IVF
יוסי פתאל14/07/2008שלום לך,
לא מומלץ לעשות טיפולי מגע אחרי ההחזרה, משום שאלו יכולים להניע חזק ולעודד מחזור.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)