מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמיכה ההיציות לעומת תמיכהת ריריתאני12/11/2008
האם ניתן במסגרת דיקור/ צמחים להפריד השפעה על הרירית שצומחת יפה מאוד למיעוט זקיקים (2-3) על טיפול הורמונאלי מלא וקשיי קליטה של העוברים. שוב - הרירית כבר כמעט עבה מדי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה ההיציות לעומת תמיכהת רירית
יוסי פתאל15/11/2008שלום לך,
אני מתייחס בניפרד בטיפול לרירית הרחם ולגדילת הזקיקים,אפשר בהחלט לעזור אך גם לגיל יש משמעות, מהו גילך ?
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
אני18/11/2008גילי 43
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל וביציות
יוסי פתאל19/11/2008שלום רב,
בגיל 43 סביר להניח שיהיו מעט ביציות. בטיפול ברפואה סינית אני יכול לנסות לשפר את התגובה להורמונים ויתכן שיהיו יותר זקיקים. אך, הדבר החשוב בשילוב רפואה סינית היא לשפר את איכות הביציות בתהליך הבשלתן ואיכות ושפור הקליטה של העוברים ברירית
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחצים בראשזמן יקר12/11/2008
בזמן אימון במכון כושר לחצים חזקים בראש האם טיפול דיקור יכול לפתור את הבעיה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחצים בראש
יוסי פתאל12/11/2008שלום,
טיפול בדיקור סיני יתכן ויעזור, אך אני ממליץ לך לגשת לפני או במקביל להבדק ע"י רופא ...
לבריאות
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני וחרדותשני11/11/2008
האם דיקור סיני יכול לעזור נגד חרדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור וחרדות
יוסי פתאל12/11/2008שלום,
דיקור סיני הכן יעיל בטיפול בחרדות.
בריאות ושמחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני פוריות ותאומיםמיכל10/11/2008
שלום יש לי מס שאלות 1- איך דיקור סיני מעודד את הפריון?????? השאלה השניה האם דיקור סיני בשילוב עם הורמונים יכול להגדיל את הסיכויים להריון תאומים (שמאוד רצוי) האם לפי הרפואה הסינית יש דרך לעודד הריון תאומים אני בת 37 ומרגישה שהזמן נגדי וחולמת על תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני פוריות ותאומים
יוסי פתאל10/11/2008שלום,
דיקור סיני הכן משפר את הפוריות ומכאן שבטיפולי IVF הוא מגדיל את סיכויי העוברים להקלט לכן במובן מסויים הוא יכול במצב זה לעודד קליטה של תאומים.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר קטןדנה05/11/2008
שלום, קראתי כאן הודעה שבא אמרת שניתן לטפל בעובר קטן ויש לטפל לאלתר. לי היה הריון iugr ואכלתי היטב והעלתי כ-11 קילו. למיטב ידיעתי אין קשר בין הדברים (אלא אם כן האם פצחה בדיאטה בהריון ולא העלתה מספיק משקל...) הרופא שלי אמר שאין כל קשר בין אכילה ו-iugr (ולראייה ב-2 ההריונות שלי אכלתי פחות או יותר אותו דבר ועליתי את אותם קילוגרמים והתינוקות נולדו בהפרשים של קילו וחצי אחד מהשני....) אז רציתי להבין מה בדיוק אתה מייעץ במקרים כאלו? מה ניתן לעשות מיידית ? ואיך יכול להיות שבמקרים שיש בעייה בעובר/בשילייה, פתרון קסם יכול פתאום לעזור..... אודה לך אם תאיר את עיניי (למקרה שה-iugr יחזור חלילה בהריון הבא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר קטן
יוסי פתאל05/11/2008שלום,
הכן אין קשר בין אכילה לIUGR.
טיפול בדיקור עם צמחי מרפא יכול לעזור.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריות ודיקוראיריס05/11/2008
שלום רב, יש לי שני ילדים (הקטן בן 5). לפני 8 חודשים היתה לי הפלה בשבוע 11 ומאז היו שיבושים וחוסר איזון. התחלתי טיפול באיקקלומין + מעקב הריון וכעת , אחרי 4 חודשים הרופא ממליץ "לעלות מדרגה" מבחינת הטיפול (הזרעה וכו') - מה שלא בא בחשבון מבחינת בעלי. עד כמה יכול טיפול בעזרת דיקור לעזור במקרים כאלו? תודה רבה, איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות ודיקור
יוסי פתאל05/11/2008שלום,
טיפול בדיקור יכול לשפר את סיכויי ההצלחה בעשרות אחוזים.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור ופוריות
איריס10/11/2008תודה רבה על התשובה. האם אתה מכיר את דרור יוסיפון ממכבים? תודה איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה טיפולים נדרשים
איריס12/11/2008שלום רב שוב, האם יש הערכה לגבי מספר הטיפולים הנדרשים להתחלת השפעת הטיפול? תודה רבה, איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים
יוסי פתאל12/11/2008שלום,
בד"כ כשלושה ארבעה טיפולים במחזור טיפולי.
לגבי המטפל, איני מכיר אותו
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב רפואה סינית בטיפולי פוריות -פאי04/11/2008
בת 35, טיפולי פוריות כחצי שנה. עד כה זריקות פיוריגון ו IUI.חשוב לציין כי מכל הבדיקות ההורמונליות והאחרות אצלי ואצל בעלי הכל תקין. מה הרפואה הסינית יכולה לעזור? האם יש מטפלים מומלצים באזור ירושלים? האם קופ"ח משתתפת בטיפולים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב רפואה סינית בטיפולי פוריות
יוסי פתאל05/11/2008הדיקור יכול לעזור בשיפור הקליטה
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור, ביוץ ורמות פרוגסטרוןמנסה להרות04/11/2008
שלום לך, מזה כמה חודשים שאני עוברת טיפולי דיקור במטרה להסדיר את הביוצים שלי ולהרות. לפני כשבועיים וחצי זוהה אצלי עפ"י גרף חום השחר ביוץ אבל לאחר מכן העליה בטמפ' הגוף היתה איטית ונשארה על רמה נמוכה יחסית. המדקר אמר שזה מעיד על רמה נמוכה יחסית של פרוג' וביום שישי האחרון מיקד את הדיקור בהעלאת רמת הפרוג'. מיום ראשון ועד היום חום הגוף שלי באמת עלה יחסית לימים שלפניו (אם כי עדיין ברמה די מוגבלת). ולשאלתי- האם זה שהחום עלה כתוצאה מהטיפול (וכנראה גם רמת הפרוג') מעיד בהכרח שאכן היה ביוץ או שגם אם הביוץ זוהה בטעות ולא התרחש באמת, דיקור היה מעלה את רמות הפרוג'? (או במילים אחרות- האם רמות הפרוגסטרון יעלו באופן אוטומטי אחרי דיקור המיועד לכך או שזה יקרה רק אם הגוף נמצא בשלב המתאים לזה). מקווה שהצלחתי להסביר את שאלתי... תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור, ביוץ ורמות פרוגסטרון
יוסי פתאל05/11/2008שלום,
הדיקור משפיע על איכות הביוץ. רמת הפרוגסטרון עולה בעקבות הביוץ. דיקור לא מעלה את רמת הפרוגסטרון ישירות אלא ע"י שיפור הביוץ ותמיכה בגופיף הצהוב .
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על תגובתך
מנסה להרות06/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוגה בהריוןטלי02/11/2008
שלום רב, אולי אתה מבין בזה. אני נמצאת בשמירת הריון, בשבוע הבא אני מבצעת הליך של תפירת צוואר הרחם. אני מרגישה מאוד מנוונת, האם יש אפשרות לעשות יוגה, זה לא מסכן את ההריון שנחשב להריון בסיכון גבוה [כתוצאה מהפלה בשבוע 17 כנראה אי ספיקה של צוואר הרחם]? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה בהריון
יוסי פתאל03/11/2008שלום,
יש יוגה מיוחדת להריון וזאת אני מאמין שאת יודעת. במצב הריון בסיכון , לא הייתי ממליץ לקחת סיכון מלבד מצב בו את מכירה את מדריכת היוגה וסומכת עליה שהיא מאפשרת לך את התרגלים המתאימים בלבד.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא מגיעאנונימית29/10/2008
אני בת 29 מאובחנת PCOD לפני 11 חודשים התחלתי דיקור, לאחר שאובחנתי בעלת תת פעילות של בלוטת התריס ובעיות של מחזור לא סדיר, והבנתי שהרפואה הקונבנציונלית לצערי מטפלת בסימפטומים ולא במקור הבעיה. אני מקפידה ללכת כל שבוע לטיפול ומטופלת עם צמחים סיניים. בתחילה הגבתי באופן מאוד טוב לטיפולים הוסת הופיע דיי מהר, ובערך חמישה ווסתות בשבעה חודשים, זה מצב טוב לעומת קודם שיכולתי לא לקבל וסת אפילו שנה!! והערכים של בלוטת התריס התייצבו, טפו טפו.. אך לצערי בארבעה חודשים האחרונים הוסת בושש מלהגיע.. האם יש לך הסבר לתופעה?? אולי אני פחות מקפידה בתזונה כמו בהתחלה, או פחות מקפידה עם הצמחים?? האם זה עד כדי כך משפיע? האם נתקלת במקרה כזה בעבר? המטפלת שלי עשתה לי טיפול בגב, שינתה את אופן הדיקור שהיה באזור הקידמי בלבד, תוכל לתת לי הסבר מדוע?? אני חוששת שמשהו לא בסדר.. האם אי פעם אוכל לבייץ באופן סדיר וספונטני וכמה זמן זה יימשך עד שזה יקרה?? תודה וסליחה על הבלאגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCOD
יוסי פתאל01/11/2008שלום,
ראשית אני ממליץ לך להפנות את השאלות הללו למרפא הסיני שלך משום שהוא מכיר את המצב האישי שלך. בכללי, הנטייה שלך לPCOD קיימת תמיד אך יחד עם זאת שמירה על תזונה נכונה, משקל תקין מאפשרת לשמור על מחזור סדיר.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאליה29/10/2008
שלום, לפני כמה זמן התחילה לי דלקת בנרתיק....אני בדרך כלל לוקחת אגיסטן בטבליות ותכננתי להתחיל לקחת מחר...והיום גיליתי שאני בהריון. האם יש תחליף לאגיסטן שיכול לטפל בבעיה? אני מפחדת לקחת אותו עכשיו, כי יש בו אנטיביוטיקה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק
יוסי פתאל01/11/2008שלום רב,
ניתן לטפטף מספר טיפות מועט על הפד. יחד עם זאת אני ממליץ לך להתייעץ עם הרופא שלך.
לבריאות
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיריוןיפעת29/10/2008
עברתי שלוש הפריות כאשר באחת מהן הייתי מטופלת בשילוב לגונל f לשתיית אבקת צמחים סינית ודיקור סיני, וקיבלתי תוצאה הכי טובה הן בריבוי הביציות והן באיכות העוברים, כיום חזרתי לטיפולים ואני מתלבטת מה לעשות היות וברפואה הסינית נאמר לי שההורמונים שאנו מקבלות עשויות ליצור נוזלים ברחם שהן בעצם מחליקות את העוברים , ולכן סיכויי קליטת העוברים נמוכה יותר, או שפשוט ללכת רק על הרפואה הסינית ועל טיפולי הזרעות בהנחה שאצלי החצוצרות והרחם תקינות אציין שאני בת 40. אודה לך מאוד על תשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריות ורפואה סינית
יוסי פתאל29/10/2008שלום לך,
טיפול בדיקור סיני הכן משפר את הצלחת הטיפולים. הכן ההורמונים גורמים להצטברות נוזלים בחלל הרחם המפריעים להתפתחות הזקיקים ויכולת הקליטה. אני ב טיפול ברפואה סינית מתייחס להשפעות השונות של ההורמונים השונים הניתנים במסגרת טיפולי הפריה ופועל ע"י דיקור סיני וצמחי מרפא כדי למתן את תופעות הלואי של ההורמונים.
המון הצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מומלץ לפנות לדיקור סיניהילה27/10/2008
שלום , אנו נשואים כבר 4 שנים ולא מצליחים להרות. בדיקת הפרופיל ההורמונאלי מראה על FSH גבוה . הומלץ על דיקור סיני. בנתיים, לא נעשה שימוש בכל טיפול קונבנציונלי. האם דיקור אכן מומלץ? האם הוא מבוצע לאורך זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני ו FSH גבוה
יוסי פתאל28/10/2008שלום לך,
טיפול בדיקור סיני הכן יכול לעזור. פתחתי שיטה להורדת FSH גבוה ע"י דיקור וזה בזמן שבין מחזור ל 3 מחזורים. אני כרגע בשלב של מחקר בשיתוף ב"ח להוכיח את היעילות של השיטה להורדת רמת FSH גבוה, אשמח לעזור.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סינירווית26/10/2008
אני מעוניינת להתחיל טיפולי בדיקור סיני במסגרת טיפולי פוריות ורציתי לקבל המלצה על מטפל/ת בדיקור סיני במרפאת זבולון של קופ"ח כללית ( קיריון). תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור להריון
יוסי פתאל26/10/2008שלום לך,
אני לא מכיר את המטפלים במרפאה זו.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור בתחילת הריוןבתיה25/10/2008
שלום רב אני בהריון, שבוע 5 לאחר IVF. במהלך הטיפולים עברתי דיקור אצל מומחה לפריון. לפני שנתיים וחצי עברתי הפלה נדחית בשבוע 8, בשל הפסקת דופק. בדיעבד ידוע לי שההריון ההוא לא היה תקין מלכתחילה: עובר קטן לגילו, דופק מאוחר. המטפל שלי טוען שבשל ההפלה בעבר, יש להמשיך ולתמוך בהריון על ידי דיקור עד לשבוע ה 14, אני מעוניינת כמובן לתמוך בהריון ככל שניתן, אך עדיין חוששת במקצת. אשמח לשמוע דעתך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור בתחילת הריון
יוסי פתאל26/10/2008שלום לך,
אני בהחלט ממליץ לתמוך בהריון בדיקור, במיוחד בשליש ראשון ובסוף ההריון, אך רק אצל מומחה בתחום.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)