מידע רפואי
פורומים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- הריון בסיכון גבוה
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- פרחי באך
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- תזונה טבעית
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- זאבת, לופוס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.
- FHS גבוהמודאגת09/01/2011
שלום רב,
אני בת 35 ילדתי לפני 6 שנים תאומים זהים בריאים מהריון ספונטני.
מזה כ-8 חודשים מנסה להרות שנית
בפורפיל הורמונלי לפני חודש היה לי FHS 22 לצערי לא נמדד E2
בפרופיל הורמונלי לפני שבוע יצא לי FHS 2.8 ו- E2 1091
ב-US נצפו שתי ציסטות.
אני מתחילה שבוע הבא דיקור במכבי טבעי.
אשמח אם אוכל לקבל המלצות לשילוב של צמחי מרפא?
האם במכבי טבעי מספיק מיומנים בעיות פוריות (הם כמובן אמרו שכן)
מה הסיכוי שלי להרות ? אם בכלל :-(
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FHS גבוה - תגובה
יוסי פתאל09/01/2011שלום רב,
פרופיל הורמונלי יש לבדוק ביום השלישי של המחזור. אם הכן היה כך, אז רמת ה E2 שלך היתה גבוה (כניראה ביגלל הציסטות) ולכן הערך של FSH 2.8 אינו אמיתי. רמת ה E2 בשלב זה אמורה להיות קטנה מ 200.לכן יתכן וערכו של ה FSH גבוה 22. לפי מיטב ידיעתי אין במכבי מרפאים המתמחים בפוריות אלא כאלה המטפלים בכל הבעיות ולכן איני יכול לחוות דעה לגבי רמתם.
לגבי צמחי מרפא, יש עליי לעשות אבחנה ולהתאים לך פורמולת צמחים בהתאם.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקור סיני במהלך ivf דחוף :מי-טל07/01/2011
הייתי אתמול ביעוץ במרכז לרפואה משלימה - מטעם קופת החולים שלי - הרופא איתו ישבתי בפגישה, המליץ לי על סדרת טיפולים של דיקור סיני - ( ספרתי לו שאני לקראת מחזור הפריה חמישי ) - הוא עידכן אותי כי מדובר בסדרה של עשרה מפגשים - טיפול אחד בשבוע.
לאחר מכן כבר נכנסתי לטיפול ראשון - שניתן לי ע"י מטפל אחר, לא עי הרופא.
במהלך הטיפול המטפל שאל לגבי סבב ה ivf שהתחלתי החודש, ספרתי לו כי השאיבה אמורה להיות בערך בעוד שבוע וחצי . הוא אמר שזה קצת בעייתי מבחינת עיתוי כי בד"כ מגיעות אליו נשים כהכנה לפני שהן מתחילות טיפול הפריה, ו"אנחנו נמצאים על הגבול מבחינת עיתוי"...הוא הוסיף ואמר שנחוץ מאוד לעבור טיפול בדיקור לפני השאיבה, אחרייה, ולאחר ההחזרה.......
כמו כן הדגיש ואמר ש"זה ביני לבינך ואסור שאף אחד יידע שאמרתי לך כי על דבר כזה אפשר לפטר אותי - "...והציע שאגיע אליו בתקופה המדוברת (לפני השאיבה, אחרייה ולפני ההחזרה) - בכדי לעבור את הטיפולים כפי המלצתו.....הוא אמר שהיות והוא עובד דרך קופ"ח שלי רק פעם בשבוע - הטיפולים המומלצים ייחשבו פרטיים (מה שאומר תשלום כפול מבחינתי..) -
כבר בשניה שאמר לי ש"זה ביני ובינך ואסור שאף אחד יידע" - הבנתי שמשהו פה "מסריח"....
ובכל זאת - שאלה אתית ומקצועית :
האם אכן נחוץ טיפול לפני השאיבה, אחרייה ולאחר ההחזרה?? ( = רצף שנותן בערך 3 טיפולים בשבוע..)
משום מה לא נראה לי הגיוני שהנחיצות באינטנסיביות טיפולית כזו אכן הכרחית - אחרת למה בקופ"ח לא ממליצים על כך??
עליי לציין גם ששאלתי במפורש את הרופא שייעץ לי בהתחלה וכן את הפקידה שאיתה ישבתי לאחר הטיפול - אם הפגישות מתקיימות רק פעם בשבוע והן אישרו שאכן כן..
כל ההתנהלות של המטפל הזה לא נראתה לי ועוד יותר לא נראית לי ככול שאני חושבת על זה...
בסוף הטיפול הוא הציע שיקח את מס. הטלפון שלי ויעמוד איתי בקשר כדי להתעדכן אם אגיע אליו לטיפולים הפרטיים - -
מעבר לסימני השאלה המקצועים זה כמובן העלה בי סימני שאלה אתיים - ובכל מקרה שבר לי את האמון בו, ברור לי שאני הולכת להחליף מטפל - בכל זאת, רציתי לקבל חוות דעת מקצועית -
תודה על תשומת הלב וסליחה על אורך הטקסט,
בתודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקור סיני במהלך ivf דחוף : - תגובה
יאשי ברייב08/01/2011שלום מי-טל
אכן סיפור עצוב והתנסות מיותרת.
ישנן אסכולות רבות ברפואה הסינית אך באופן כללי הטיפול צריך להיות פעמיים בחודש.
פעם בימים הראשונים של המחזור (תחילת הווסת) לתמיכת הבשלת הזקיקים ופעם אחרי הביוץ כדי לתמוך ברירית הרחם וההשתרשות העוברית.
במקרים של IVF רצוי לעשות טיפול תומך סמוך לשאיבה וטיפול אחד לאחר ההחזרה כדי לתת תמיכה אנרגטית ורב מערכתית בדיקור סיני.
הצלחה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאשי תודה רבה על המענה - חזקת
מי-טל08/01/2011את תחושתי, ובינתיים כבר החלפתי את מועד הטיפול השבועי - כך שאזכה במטפל אחר, בתקווה שיהיה יותר אמין ומקצועי מזה שהתנסיתי איתו,
ושוב - רוב תודות,
מי-טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא בהריוןמאי06/01/2011
שלום, אני בתחילת שבוע 6, הריון ראשון אחרי 3 שנות טיפולים. לפני ההריון טופלתי בדיקור וצמחי מרפא 3 חודשים. אני סמוכת מאד על המדקרת שלי. אך רוצה עוד דעה ושואלת האם זה בסדר להמשיך לקחת צמחי מרפא סינים מותאמים לשלב? האם זה עלול לסכן את ההריון? בינתיים אני לוקחת מה שלקחתי בזמן הטיפול, האם זה מסוכן להפסיק? אני לוקחת במינון נמוך יותר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא בהריון - תגובה
יאשי ברייב07/01/2011שלום מאי
הצמחים בשונה מתרופות, משפיעים על האיברים השונים באופן אנרגטי ומשמשים כתמיכה במערכת כולה. את יכולה להיות רגועה בקשר אליהם ולהמשיך לסמוך על המטפלת שלך.
בשעה טובה ומוצלחת
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מטפל רפואה סינית באיזור רעננהסידהרטה02/01/2011
האם ניתן לטפל בשחלה פוליצטסית (אני בת פחות 30) ללא טיפול מקביל בהורמונים ?
אשמח לעזרה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת מטפל רפואה סינית באיזור רעננה - תגובה
יאשי ברייב02/01/2011שלום סידהרטה
אפשר גם אפשר
תתקשרי ואשמח לעזור
בריאות ואהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור ביציות בגיל מבוגרמאיה28/12/2010
היי
ברצוני לשאול האם דיקור סיני מפחית סיכון לעוברים לא תקינים בגיל מבוגר. (עוד מעט בת 43). איזה פגמים הוא יכול למנוע? .שוקלת באם לעבור לתרומה או לנסות אי וי אף טיבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור ביציות בגיל מבוגר - תגובה
יאשי ברייב28/12/2010שלום מאיה
טיפול בדיקור ממקסם את הפוטנציאל שיש לשחלות ולהביא אותן לידי מיטביות כך שבאופן כללי (בהנחה שיש ערכים תקינים) אין סיבה למה לא לנסות באופן טבעי.
בריאות ואהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דיקור...גליה25/12/2010
שלום
האם דיקור של פעם בשבוע יכול לסייע לי בהליך של ivf? מה אני יכולה לעשות בנוסף על מנת שקליטת העובר תתאפשר?
בתודה גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם דיקור... - תגובה
יוסי פתאל25/12/2010גליה שלום
דיקור סיני משפר את זרימת הדם והאנרגיה אל הרחם והשחלות ובכך משפר את תפקודם ויכולת קליטת העובר ברחם. ישנן גישות שונות בהקשר של תיזמון הטיפולים, רצוי כמובן שהדבר יעשה ע"י מטפל המתמחה בפוריות.
המון הצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדיקור סיניסיגל22/12/2010
שלום
אני מטופלת בדיקור סיני כחודשיים ולהגשמת הריון טבעי ללא טיפולי פוריות.
ברצוני לציין שלפני תחילת הדיקור, עברתי בדיקה היסטרוסקופיה אבחנתית וחלל הרחם תקין ונקי.
היום, נתגלה בבדיקת אולטראסאונד, שיש לי פוליפ.
ידוע לי שדיקור סיני יכול להניב שינוי הורמונלי לטובה ולעידוד פריון,
אך האם הדיקור יכול לגרום לשינוי הורמונלי בגוף לשלילה - כמו הפוליפ ברחם, שנתגלה אצלי?
אשמח לתשובה והסבר: עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדיקור סיני - תגובה
יאשי ברייב23/12/2010שלום עדי
הדיקור הוא כלי מדהים שמשפיע על כל הרבדים גם הלא מודעים (שלך ושל המטפל).
ההשפעה הרחבה יוצרת תהליך ריפוי עמוק שלעיתים מציף, מהרבדים העמוקים, אל החלקים החומריים של הגוף, מקומות שדורשים התייחסות. לכל תופעה בגופינו יש תפקיד ומטרה. למשל פוליפ ברחם יכול לבטא קושי באנרגיית הכלה (כלומר התייחסות לכלי). אני מאמין שהטיפול צריך להיות מופנה לכל אותם קשיים שיש לך ברקע שמפריעים לרחם להיות כלי שמכיל. אני מאמין גם שבהכוונה נכונה הפוליפ יוכל להספג חזרה...
בריאות ואהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לשיפור איכות הבציותמאיה16/12/2010
שלום
אני בעוד חודשים וחצי אהיה בת 43. הנני בחורה רווקה מגיל 37 בטיפולי פוריות כרגע בהפסקה.
בעברי שני הריונות אחד בגיל 37 שהסתים בשבוע 9 וחצי. מהזרעה ללא הורמונים. השני מבן זוג באפן ספונטני (שהיה לי) בגיל 40 .היה שק הריון ללא עובר. שאלותי הן: מאוד חוששת מהורמונים. בשל הלחץ המסיבי של הרופאים לקחתי הורמונים. הם גרמו לי תופעות לואי כגון: הפסקת מחזור (לאחר איקקלומין) והשמנה. מה גם שסבתי ואימי נפטרו מסרטן הקיבה ואני מאוד חוששת לחלות במחלה.
שוקלת לעבור לתרומת ביצית. בעבר עשיתי אי וי אף על בסיס טיבעי. מאוד חוששת כי איכות הבציות תניב עובר לא תקין. מה המלצה? האם כדאי לנסות טיפול אי וי אף ללא הורמונים אלה, רק בעזרת דיקור?
האם הטיפול יכול להשפיע על איכות הבציות ולהוריד את הסיכוים לעובר שאינו תקין.
האם אפשרי לעבור טיפול ללא הורמונים (מלבד אויטרל).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לפוריות
יאשי ברייב16/12/2010מאיה שלום
אפשר ע"י דיקור לשפר את איכות הביציות ולמנף את כל התהליך שאמור לקרות באופן טבעי ובלבד שהטיפול יכוון לסיבות השורשיות שבגללן במציאות חייך נוצר קושי באפשרות שלך להכיל חיים. הטיפול ההורמונלי, לעתים, קשה מדי ולא מתאים לתדרים של כל אחת ובגלל זה אחוזי ההצלחה נמוכים ודורשים נסיונות חוזרים המתישים את הגוף ומפנים את תשומת הלב במקום למהות, לכלי. כלומר לחלק הפיזי של האדם. לכן ע"י חיבור פנימי ותמיכה בחיצוני יגברו הסיכויים שלך להיות אימא וזה בהחלט אפשרי.
להקשיב לקולך הפנימי יכולה להיות התחלה טובה.
שלום ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דיקור יהיה יעיל לבעלי?רונה11/12/2010
לאחר שבעלי עשה בדיקת זרע, כל הנתונים היו סבירים למעט עניין הזרעים התקינים שהתוצאה עמדה על 1%.
האם דיקור יהיה אפקטיבי במצבו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם דיקור יהיה יעיל לבעלי? - תגובה
יוסי פתאל12/12/2010שלום רב,
בטיפול בדיקור סיני, המטפל מאבחן את הגורם הפנימי שיכול לגרום למורפולוגיה נמוכה, כמו חום פנימי עודף, ונותן טיפול בהתאם.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנה קליניקה באזור חדרה??
רונה14/12/2010שלום רב,
הוחל להמליץ לך, התקשרי אליי ואמסור לך פרטים
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנה קליניקה באזור חדרה?? - תגובה
יוסי פתאל16/12/2010שלום רב,
הוחל להמליץ לך, התקשרי אליי ואמסור לך פרטים
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי שאיבהמטופלת10/12/2010
שלום רב, אני אחרי שאיבת זקיקים.
כעת יש לי מעין נפיחות וכאבים באיזור הבטן ומטה...על אילו נקודות אני יכולה ללחוץ (אולי ברגל) על מנת לרפא את הכאב. היום (שישי) ומחר אין לי אפשרות להגיע לטיפול.
אשמח להמלצתכם,
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי שאיבה - תגובה
יוסי פתאל12/12/2010שלום רב,
את יכולה לעשות עיסוי של הבטן תוך כדי תנועה סיבובית עם כיוון השעון. כמובן שטיפול בדיקור סיני יכול להיות יעיל יותר.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור ופוריות- האם להמשיך?דינה25/11/2010
שלום,
אני עשיתי בעבר 3 טיפולי פוריות עם הזרקה לרחם (IUI) וטיפול IVF אחד, ללא הצלחה. לקראת הטיפול הבא קיבלתי הורמונים שלא הפיקו תגובה והטיפול הופסק. החלטתי להתחיל טיפול בדיקור ולהקפיד על תזונה. לאחר כחודש טיפול עשיתי בדיקת דם (בזמן מחזור) לרמת הורמונים. הרופא טוען שבגלל יחס לוקה בין תוצאת ה-LH ל- FSH אין טעם להמשיך בטיפולים וכדאי לברר על תרומת ביצית.
האם יש טעם להמשיך בטיפולי דיקור? האם רמת ההורמונים יכולה עדיין לשתנות בעיקבות טיפול רציף/ אינטנסיבי?
אשמח לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור ופוריות- האם להמשיך? - תגובה
יאשי ברייב28/11/2010שלום דינה
לא ציינת את גילך, ערכים הורמונליים בבדיקות שעשית, האם יש עבר של הריון, תוצאות אולטרסאונד וכדומה.
יאשי ברייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור ופוריות-האם להמשיך?
דינה28/11/2010תודה על ההיענות ולהלן הפרטים החסרים-
אני בת 40 ללא הריון בעבר. תוצאות הבדיקות ההורמונליות הן-
E-2- 223.0
LH- 5.11
FSH- 9.49
PROLACTIN- 506.7
PROGESTERONE- 1.12
תוצאות האולטרסאונד מהטיפול ההורמונלי שהופסק הראה זקיק אחד בכל שחלה, הגודל המירבי הגיע ל-7 מ"מ וגם לא נוצרו עוד זקיקים. רירית הרחם היתה בעובי 7-8 (לא זוכרת במדויק).
הבדיקות נעשו ביום ה-3 לוסת לאחר איחור של שבועיים של המחזור לאחר הפסקת הטיפול ההורמונלי. (לרב המחזור שלי מאד סדיר- כל 28 יום).
שוב תודה, דינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור ופוריות-האם להמשיך? - תגובה
יאשי ברייב28/11/2010הי דינה
ע"פ הנתונים ששלחת, הערכים נראים בסדר גמור, את מקבלת מחזור כל 28 ימים וזה כשלעצמו סימן שיש לך ביוץ כל חודש. אולי את צריכה רופא יותר אופטימי מהנוכחי.
אני חושב שבמקרה שלך יש לך חומר גלם שאפשר לעבוד איתו וממליץ להמשיך עם רפואה סינית. את צריכה לשתף את המטפל שלך בתסכולייך מהסימפטומים שלא עוברים.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענייני מחזור בגיל אחרי 40ציפי26/11/2010
שלום,
האם אתה נותן ייעוץ גם בנושא מחזור? אם כן
אני בת 42 אחרי 2 לידות שאחרון נעשה ע"י טיפולי פוריות עקב חצוצרות סתומות.
יש לי שרירן ובשנתיים האחרונות המחזור שלי מתארך ל-10 ימים 3 ימים כתמים חומים
יום הפסקה 3 ימי מחזור מלאים ושוב כתמים חומים.
רופא הנשים שלי המליץ על מירנה התקן תוך רחמי לקצר את משך המחזור או כדורי פרוגסטרון. אינני מעוניינת לקחת הורמונים ואני מאמינה ברפואה הסינית טיפלתי בעבר
ובהצלחה בבעיות שונות. חשוב לי לציין שבמהלך המחזור אני חשה משיכות מהגב התחתון כלפי הרגליים,עייפות ולעיתים כאבי ראש מגרנטיים. רציתי לדעת על איזה טיפול אתה הייתה ממליץ לי, מה פשר תופעת המחזור הארוך. כן אציין שהמחזור האחרון הקדים לי בשבוע עד כה אני מקבלת מחזור קבוע ללא גלולות.
אודה לתשובתך.
בברכה
ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענייני מחזור בגיל אחרי 40 - תגובה
יאשי ברייב28/11/2010שלום ציפי
לפי התיאור שלך יש מקום לסנכרן את הגוף שלך כמיקרוקוסמוס לאנרגיה המקרוקוסמית. כלומר לתנודת היקום. אצל נשים זה פשוט המחזור צריך להיות מתואם ע"פ מחזור הירח. חסימות אנרגתיות בכבד עם חולשת דם אולי זה הביטוי הפיזיולוגי של התסמינים. בכל מקרה צריכה אבחון מקיף ועיקרון טיפולי בהתאם.
בריאות ואהבה
יאשי ברייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לשפור פוריותשלי18/11/2010
איך עושים את זה בדיקור והאם זה מאריך את הפוריות בכמה שנים או נקודתית?
האם אתה מכיר מטפל טוב באזור המרכז שיכול לעזור לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לשפור פוריות - תגובה
יאשי ברייב19/11/2010שלום שלי
אני ממליץ שתפגשי עם יוסי הוא מקבל ברמת השרון.
מכל הלב
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריות- האם יש דרך לעקב את תחילת גישלי16/11/2010
שלום , אני בת 38 ועשיתי פרופיל הורמונלי :FSH יצא 15 הרופא בישר לי שאני בקרוב אפסיק לקבל מחזור ואתחיל את גיל המעבר ואם אני רוצה עוד ילדים רצוי שאזדרז ( יש לי שתי בנות)
האם יש דרך לעצור את תחילת גיל המעבר - אני מאוד צעירה. והאם זה נכון? והאם אוכל להכנס להריון עם FSH כזה?
אני מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות- האם יש דרך לעקב את תחילת גי - תגובה
יוסי פתאל17/11/2010שלי שלום, רמת ה FSH בגיל 38 אמורה להיות נמוכה מ 10 . בד"כ כשרמת ה FSH יותר מ 17 לא מאפשרים לבצע IVF עם הורמונים. הסיכוי להרות עם FSH 15 הוא מאוד נמוך. יש דרך ע"י דיקור סיני לשפר את התגובה השחלתית ובכך להוריד את רמת ה FSH לרמה תקינה ובכך להאריך את זמן הפוריות.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיייסים ובעיית פריוןשני13/11/2010
שלום
הכרתי בחור שהיה בעברו טייס כ- 20 שנה. הוא התוודה בפני שבשל העובדה שהיה טייס זמן רב, ובגלל הלחץ שיש בטיסות קרב - הזרע שלו נפגע ולא בטוח שיכול להוליד ילדים. הוא טוען שהסיכוי של טייסים ללדת בנות הוא גבוה יותר בשל הפגיעה בזרע.
האם יש אמת בדבריו?
אציין שיש לו שני בנים מהתקופה שטרם היה טייס. הוא בן 42 כיום.אני בת 37 אם לילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיייסים ובעיית פריון - תגובה
יאשי ברייב15/11/2010שלום שני
אני חושב שמה שחשוב זה צאצא ללא קשר למינו בן או בת. שנית צריך לעשות בדיקת זרע מעבדתית כדי לשלול מחשבות והגיגים מיותרים.
בהצלחה בקשר החדש
יאשי ברייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?