מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבלילי13/12/2012
אני ובעלי עומדים להתחיל טיפולי פוריות אבל לפני זה אנחנו טסים לחופשה בצרפת. רציתי לברר האם בצרפת ישנם טיפולים אלטרנטיבים שמעודדים פוריות שאין בישראל ואם כן היכן ניתן להשיג אותם שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
יוסי פתאל14/12/2012שלום רב,
אני מאמין שהכן ישנן טיפולי פוריות בצרפת, אך אין לי מידע לגבי מטפלים להמליץ. תפדקי בגוגל ומאמין שהכן תוכלי למצא.
בהצלחה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתכוננת לסבב הפריה נוסףאורנית04/12/2012
שלום רב, עברתי כבר הפריה חוץ גופית אחת, ההריון לא נקלט. אני עומדת בפני סבב נוסף והייתי רוצה להגיע מוכנה כמה שיותר. מה תוכלו להציע לי לעשות? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכוננת לסבב הפריה נוסף - תגובה
יאשי ברייב04/12/2012שלום קרן
כדאי ורצוי לעשות פגישת יעוץ שבה יוחלט על העיקרון הטיפולי ע"פ המצב הנתון וישלב טיפול גופנפש שיביא אותכם לשיא הפוטנציאל שלכם.
צרי קשר ואשמח להרחיב
בריאות ואהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות שעושות בחילותאורלי26/11/2012
החלפתי גלולות לא מזמן והגלולות החדשות עושות לי קצת בחילות וכאבי ראש. ברופא אמר שזאת תקופת הסתגלות והיא תעבור. האם אני יכולה לעשות משהו כדי לעבור אותה ביתר קלות אולי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות שעושות בחילות - תגובה
יאשי ברייב26/11/2012שלום אורלי
איזה גלולות? לאיזה מטרה? בת כמה את?
זה פורום פוריות...
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לטפל בשרירניםאולג26/11/2012
ברחם באמצעות דיקור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לטפל בשרירנים - תגובה
יאשי ברייב26/11/2012שלום פרי
אכן ניתן
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם דקה מאודמיכל14/11/2012
שלום,
אני בתהליך ivf לאחר שאיבה ללא החזרה עקב רירית דקה 3.6 מ"מ. החודש אני ללא שום טיפול ונשלחתי להיסטרוסקופיה שיצאה תקינה.
כרגע לפני ביוץ רירית 4 מ"מ בלבד.
הייתי שמחה לדעת
1. אם וכיצד הרפואה הסינית יכולה לעזור לי לעבות את הרירית?
2. האם ניתן לקבל טיפולים אלו במסגרת קופ"ח או שרק בפרטי?
3. לקבל המלצות על מטפלים באזור השפלה עד המרכז.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך השאלה
מיכל14/11/2012אחדד קצת את המיקום... מתגוררת באשדוד אהיה מוכנה לאזור השפלה והמרכז בשביל מטפל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית רחם דקה מאוד - תגובה
יאשי ברייב14/11/2012שלום מיכל
רירית רחם ניתן ורצוי לעבות. ממליץ שתפני ליוסי פטאל שגם מנהל בפורום הזה.
בקשר למטפלים דרך קופח את צריכה לברר בקופה שלך בקשר לכך.
בהצלחה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מעט פילוסיפיתסהר06/11/2012
אני ובן זוגי מנסים להרות כבר כמה חודשים. חשבתי לפנות לטיפול אלטרנטיבי. אבל איך יודעים אם הטיפול באמת 'עוזר', ז"א אם אישה נכנסת להריון אי אפשר לדעת עם זה 'בעזרת' הטיפול או המהלך הטבעי של הדברים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילוסופיה
יאשי ברייב06/11/2012שלום סהר
זרע באדמה, האם יספיק רק לשים אותו שם ולהשקות במים כדי שיגדל? האם יגדלו סיכוייו להשריש ולצמוח אם האדמה תהיה נקייה מתלמים, עשבים שוטים, מספיק מינרלים, מספיק אור שמש? האיך נדע אם הזרע נבט בזכות מאמצינו להגדיל את פוטנציאל הצמיחה או שאולי היה צומח בכל מקרה? ואם צמח בכל מקרה מה תהיה איכותו? ולמה בכלל חשוב לדעת למי הקרדיט אם מראש הקרדיט הוא של הבורא?
בריאות שלמה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימפוטנציהרונן24/10/2012
האם רפואה סינית מטפלת באימפוטנציה? פוחד לקחת ויאגריה בשל בעיות לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימפוטנציה - תגובה
יאשי ברייב24/10/2012שלום רונן
יש לבצע איבחון בעיניים סיניות ולהבין את המקור לבעיה ולטפל בהתאם.
בריאות והצלחה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רפואה סיניתאלונה16/10/2012
יכולה לדחות את הפסקת המחזור (מנופאוזה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם רפואה סינית - תגובה
יוסי פתאל18/10/2012אלונה שלום,
במידה ויש עדיין "פוטנציאל" בשחלות ניתן לעורר אותן להמשך פעילות במידה מסויימת ובכך לדחות את המנפאוזה.
לבריאות
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופ"חאניה03/10/2012
האם קופ"ח משתתפות במימון הטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופ"ח - תגובה
יאשי ברייב04/10/2012שלום אניה
בד״כ כן.
את צריכה לברר בקופת החולים שאליו את שייכת.
בהצלחה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם מוגדללילי20/09/2012
האם לרפואה הסינית יש פתרון לעצירת גדילת רחם ושריררנים ואם כן מה הם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחם מוגדל - תגובה
יאשי ברייב20/09/2012לילי שלום
התופעה היא כמו כל תופעה זו ראקציה שהגוף יוצר כתגובה לחוסר איזון גם פיזי וגם נפשי.
ברמה הפיזית זה יכול להגרם כתוצאה מתנועה לא נכונה של צ׳י ודם בהזנת הרחם וכמובן מצב זה נתמך ע״י המערכת ההורמונלית ובעיקר מיוחס לאנרגיית הכבד.
ברמה הנפשית הרחם הוא איבר שמקושר ליסוד האדמה ומאפשר תמיכה והכלה אנרגתית ברמה הבסיסית של החיים. כאשר הוא לא מצליח לבצע את תפקידו זה, הוא מגדיל את עצמו כמו כוח עזר ומתבטא בתופעות שציינת.
עד כאן על קצה המזלג.
בריאות והצלחה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על רפואה סיניתטולי02/09/2012
האם רפואה סינית יכולה ליעזור לשפריאת סיכויי הפוריות לאחר גיל 42?
האם יש לזה קשר והשפעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על רפואה סינית - תגובה
יאשי ברייב02/09/2012שלום טולי
הרפואה הסינית יכולה להביא את האדם למקסימום הפוטנציאל שלו ללא תלות בגיל שלו.
העקרונות הם קוסמיים ואותה חוקיות חלה על האדם כמיקרוקוסמוס. בהנחה שהאדם חי את ״הדרך הנעלה״ הוא היה חי בהרמוניה עם היקום אך האדם לרוב מכלה את התמציות הטהורות ויוצא מאיזון וכאן הרפואה הסינית יכולה להחזיר את האדם למסלולו.
בריאות והצלחה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיצור - לא!
רות08/09/2012הביציות אחרי גיל 40 אינן איכותיות. מה לעשות, זוהי עבודה של הטבע.
אנחנו פוריות בגילאים מסויימים. מגיל 40 ישנה ירידה דרמטית באיכות הביציות. כלומר, כל הביציות הטובות שלנו כמעט ונגמרו, מה שנשאר לנו בגיל הזה, אלו ביציות לא מי יודע מה. לפעמים מצליחים להיקלט להריון, אבל בהמשך יכולה להיות הפלה או מומים בעובר.
יש מיקרים שכן נכנסו נשים להריון בגילאים אלו וקצת מאוחרים יותר. אך הן מטי מעט ולא מעידים על הכלל.
להבדיל מהנשים - הגברים לדוגמא, הזרע שלהם לא נפגע באיכותו עם העלייה בגיל.
חחחח - עוד סיבה למה טוב להיות גבר. סתם בצחוק.
בקיצור - אין טיפול שיכול להביא לשיפור הביצית. הביצית היא משהו נתון ואי אפשר לשפר את האיכות שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיצור - כן! - תגובה
יאשי ברייב08/09/2012שלום רות
אני מבין מתגובתך שצברת הרבה אמונות חסר בחיים.
כדאי לזכור והמדע תומך בכך, שהמציאות נוצרת במחשבה תחילה.
לגוף שלנו יש תבונה פנימית ותבונה זו אינה מוגבלת.
אם תבונה זו ניזונה מתודעה חיובית אז המציאות שהיא יוצרת תהיה בהתאם.
ברפואה ההוליסטית אין דבר כזה שאין דבר כזה.
בריאות ואהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמונה כבודה במקומה מונח
רות10/09/2012יאשי שלום
הלוואי שבכוח המחשבה החיובית הביציות מעל גיל 40 יהיו ביציות כשל אישה צעירה.
זה הטבע. לא אני יצרתי אותו. ואם היה בכוחי לשנותו - הייתי משאירה אותנו צעירים לנצח.חחחח
מה לעשות והזמן עושה את שלו בגילאים כאלו.
כל מחשבה חיובית שבעולם לא תצעיר לנו את הביציות.
לא סתם ישנו המונח גיל הפיריון. יש גיל מסויים שכבר שהביציות אינן מתפקדות
חוזרת ואומרת מעל גיל 40 ישנה ירידה חדה באיכות הביציות
מוקירה את עבודתך.
יתכן שבגילאים צעירים בהן הביציות שלנו עדיין צעירות לטיפולים אלטרנטיביים תיתכן בהחלט השפעה חיובית. לאו דווקא באיכות הביציות אלא בהשפעה הכוללת על גוף האישה.
שתהיה שנה טובה והרבה הצלחות אישיות עבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמונה כבודה במקומה מונח - תגובה
יאשי ברייב11/09/2012הי רות
הכל נכון ואין ויכוח.
המהות כאן זו העובדה שהטיפולים ההוליסטיים מביאים את הגוף למקסימום הפוטנציאל שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת המשפט האחרון בהחלט אהבתי
רות11/09/2012צודק בהחלט
להביא את הגוף למקסימום הפוטנציאל שלו
תוך הכרה שיש איזשהוא מקסימום בחלקים מסויימים
נו - בסוף הסכמנו
שנה פורייה לכולנו ובהצלחה בטיפוליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומופאתיה...שירי23/08/2012
אשמח לדעת למה משמש calc-c 200 clt או calc-c 200 dt
וממה הוא עשוי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומופאתיה... - תגובה
יוסי פתאל24/08/2012שירי שלום,
זהו פורום לרפואה סינית בנושא פוריות.
מציע לך לפנות לפורום המתאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליציסטיות ובדיקות הורמונליותשירי23/08/2012
שלום רב,
יש לי מחזור לא סדיר בכלל שמגיע כל כמה חודשים. בנוסף באולטרסאונד נראה כי יש לי בשחלות זקיקים קטנים מרובים. לכן, כפי שזה נראה מדובר בשחלות פוליציסטיות.
אולם, ביצעתי שבוע שעבר בדיקות הורמונליות ביום ה-3 של המחזור, והן יצאו תקינות.
מזה אומר? שהאיזון ההורמונלי שלי בסדר? אם כן, אז ממה נובעות השחלות הפוליציסטיות והאיחור בווסת?
בנוסף, כששאלתי את הרופאה שלי ב'כללית', היא אמרה לי שזה שההורמונים יצאו תקינים זה לא אומר כלום ובחודש אחר זה פתאום יכול לעולת או לרדת - האם זה נכון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליציסטיות ובדיקות הורמונליות - תגובה
יוסי פתאל23/08/2012שלום רב,
הכן, לא תמיד הדבר נראה בבדיקות הורמונליות בצורה הקלסית. ולכן אם זה נראה ב US מבנה פוליציסטי וגם קלינית ( מחזור לא סדיר) אז זה נחשב שחלות פוליציסטיות. בטיפול ברפואה סינית אני בהחלט יכול לעזור.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותשירי23/08/2012
שלום,
יש לי שחלות פוליציסטיות וחשבתי לעשות דיקור סיני.
כשהתייעצתי עם הרופא נשים שלי מכללית (במרכז הרפואי בת ימון בבת ים), הוא המליץ לי ללכת לכללית רפואה משלימה.
שאלתי היא כזאת:
האם כל הרופאים (מדקרים, הומופאתים ונוטרופאתים) בכללית רפואה משלימה הם מוסמכים ובעלי ניסיון רב וניתן לסמוך עליהם?
או שאולי עדיף ללכת לרופא פרטי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה לגבי קופ"ח כללית.
שירי23/08/2012תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה לגבי קופ"ח כללית. - תגובה
יוסי פתאל10/10/2012שירי שלום,
לא ראוי שהביע דעתי על כל המטפלים בכללית. תמיד ישנם טובים יותר וטובים פחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתתפות קופ"ח ואחוזי הצלחהמייקי16/08/2012
רציתי לדעת...
מה אחוז ההצלחה בטיפולים עפ"י הרפואה הסינית?
והאם יש השתתפות של קופ"ח לאומית בעלויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתתפות קופ"ח ואחוזי הצלחה - תגובה
יוסי פתאל19/08/2012בטיפולי IVF אחוזי ההצלחה נעים בין 45% - 65% תלוי בנתונים של המטופלות. קופ"ח לאומית נותנת שרות של טיפולים בדיקור, אך כמובן צריך לפנות למטפלים המתמחים בפוריות.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)