מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמיכה לטיפולי IVF +PGDסיגל22/03/2011
שלום רב, אני חדשה בתחום ומעולם לא טופלתי בדיקור.
מזה מעל שנתיים בטיפולי IVF + PGD (בשל נשאות מחלה גנטית, בגן -X). בכל מחזור נשאבות כמויות גדולות של ביציות (בממוצע 18) ההורמונים טובים, הרירית מעובה, ובכל זאת הצלחה אין!
(אציין כי יש לי ילד מטיפולי IVF - כיום בן 3)
רציתי לדעת האם דיקור יכול לשפר את סיכויי הצלחת הטיפול ?! והאם ניתן לקבל המלצה לרופא ו/או מטפל באזור הדרום.
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה לטיפולי IVF +PGD - תגובה
יאשי ברייב22/03/2011שלום סיגל
הרפואה הסינית בכלל והדיקור בפרט יכולים להעלות משמעותית את הסיכויים להפרייה כך שמומלץ לשלב כחלק מהתהליך.
בריאות ואהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה לטיפולי IVF +PGD - תגובה
יוסי פתאל22/03/2011סיגל שלום,
הטיפול לא יכול להשפיע על המצב הגנטי
טיפול ברפואה סינית יכול בהחלט לעזור בקליטת העוברים התקינים לאחר ה PGD.
בהצלחה
יוסי פתאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריות ללא זריקותשחא22/03/2011
שלום, אני מנסה להכנס להריון כבר זמן רב, עד עכשיו טופלתי בדיקור וצמחים - עדין מוקדם לדעת אם משפיע - אבל עדין אין הצלחה. אני חוששת לפנות להפריות -כפי שממליצים הרופאים - משום שאני לא רוצה להכניס את כל הזריקות האלו לגוף שלי שהוא לתקוותי בתהליך של שיקום. מצד שני הזמן לא לטובתנו (שנינו בני 36) - האם לידיעתכם ניתן לעבור הפריות ללא מתן זריקות ליצירת עודף ביציות ופשוט לשאוב את הביצית החודשית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריות ללא זריקות - תגובה
יאשי ברייב22/03/2011שלום שחא
חסרים לי נתונים של פרופיל הורמונלי ומצב הזקיקים וכמה זמן אתם מטופלים ברפואה סינית ומה מצב הזרע. בכל מקרה הדיקור מאוד יעיל להבשלת ביציות.
בריאות ואהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים
שחא22/03/2011תודה על התגובה. הגוף שלי מייצר ביציות כל חודש, יש בעיה של חסימה בשחלה אחת, לכם אני מטופלת בדיקוא וצמחים כדי לנסות לפתור את זה, אולם גם הזרע של בעלי חלש ( עדין בתחום הנורמה לדרי הרופאים) ולכן בחשש רב יתכן ונצטרך הפריה. בכל זאת לא מעונינת בייצור יתר של ביציות וכדומה ולכן מנסה להבין אם ניתן להסתפק בביצית אחת החודשית... אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים - תגובה
יאשי ברייב24/03/2011שחא שלום
בכדי להיכנס להריון צריך רק ביצית אחת והרבה תאי זרע כדי שאחד יוכל להיות הנבחר. לכן גם בן זוגך צריך חיזוק ובתמיכה נכונה התנאים הללו יכולים להספיק כדי שהטבע יעשה את שלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור אחרי הזרעה..?מיקה11/03/2011
בדצמבר האחרון הסתבר לי כי הFSH - 18.9 לטובת הורדתו ותמונת מצב טובה יותר פניתי לדיקור וצמחי מרפא (מעגלים).
אחרי תקופה רדומה בחלקה ומדשדשת בחלקה..נמצא זקיק 19.5 ורירית 8.7.
לאור פרוטוקול ל IVF שמתחיל באפריל החלטנו על הזרעה הפעם.
שאלה:
האם יהיה נכון להמשיך בדיקור אחרי ההזרעה?
מה מקובל?
המטפל ביקש להפסיק אך הבנתי כי לא מקובל בשליש הראשון..?
יש לי תור ליום שני הקרוב לבטל?
המשך סופ"ש מהנה
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור אחרי הזרעה..? - תגובה
יאשי ברייב14/03/2011שלום מיקה
מחקרית, שילוב של דיקור תוך כדי ובמקביל לטיפולים קונבנציונליים, מעלים את הסיכויים להתעברות. הדיקור יחזק את השתרשות העובר לאחר הזרעה ויתמוך ברחם לכן מומלץ להמשיך את הטיפולים ברפואה סינית.
בריאות ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לפוריותשרית08/03/2011
שלום, אני ובעלי מנסים כבר שנה להיכנס להריון... לא ניסינו עדיין ללכת לרופאים כי אנחנו לא מאמינים בזה
מהן ההמלצות של הרפואה הסינית?
הבנתי ששינוי תזונה עושה פלאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לפוריות - תגובה
יוסי פתאל08/03/2011שלום שרית, הכן שינוי בתזונה יכול לעזור. בטיפול ברפואה סינית אני מתאים לך את התזונה בהתאם לאבחנה שאני עושה. תזונה נכונה ומתאימה היא רק חלק מהטיפול וכמובן ששילוב של דיקור סיני וע"פ הצורך צמחי מרפא משפר משמעותית את הסיכוי
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנונימי01/03/2011
אני ואשתי מנסים להיכנס להריון כבר שנה שלמה. התברר שאיכות הזרע שלי גורמת לכך שעד היום לא נכנסו להריון. רציתי לדעת אם בעזרת דיקור סיני ניתן לשפר את איכות הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
יאשי ברייב01/03/2011דיקור סיני מאוד יעיל לשיפור משמעותי באיכות הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום השחר בזמן דיקור סיניגלי22/02/2011
שלום אני חדשה בנושא הדיקור הסיני התחלתי לעבור דיקור כי איני מצליחה להרות כבר שנה.
עברתי את כל הבדיקות האפשריות והכל תקין זה כנראה ממש של לחץ.
המטפל שלי ביקש שאמדוד חום כל בוקר התחלתי ביום ה 10 לאחר המחזור אומרים ואחרי הביות החום אמור לעלות אצלי הוא עלה מ 36.4 ל 37.00 ואח"כ ירד 36.8 וכך נישאר עד היום (יומיים לפני מחזור צריכה לקבל 24.2) האם זה אומר שיש בשורות טובות או שלא תמיד החום גוף מדויק. (אני מודדת כל יום באותה שעה.
יום טוב
מחכה לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום השחר - תגובה
יאשי ברייב22/02/2011שלום גלי
מדידת החום לקראת ביוץ נותן תמונה כללית של הופעת הביוץ ונראה שהכל בסדר אצלך.
כמו שכתבת, מרגיש שאת צריכה לעבוד על רוגע נפשי שכן הורמוני סטרס יכולים להוות מכשול ולשבש את התהליך הטבעי.
אהבה ושלווה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גלי22/02/2011תודה על התגובה המהירה...
איך עובדים על רוגע נפשי אני מנסה לעשות את זה אבל ממש קשה לי כל פעם
בשבוע שאני אמורה לקבל מחזור אני בלחץ כן אקבל לא אקבל...
:( מה עושים?
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה - תגובה
יאשי ברייב22/02/2011הלחץ שאת מתארת הוא לחץ נרכש. כלומר במהלך חייך רכשת הרגלים של פחד מאיבוד שליטה עד כדי קושי לסמוך על תהליך שאמור להיות מהנה וקליל. באותה מידה אפשר ורצוי לעשות תהליך לכיוון השני ואי אפשר לעשות את זה בהתכתבות. אשמח לעזור לך. תפני אלי בטלפון ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמאיה15/02/2011
אני בת 43 בסוף החודש. לאחר 6 שנים בטיפולים 2 הריונות על בסיס טיבעי שהסתימו בהפלה. לאחרונה F/ S/Hמאוד גבוב. 14,18,20. בדרך כלל מחזור מאוד סדיר. בחודש שעבר הירגשתי מוזר : סבלתי מנביחות. כרגע לאחר שבועים וקצת מרגישה שצריכה לקבל. היה מעו מאוד דימום הבנתי שאני צריכה לעבור לתרומה. אך מאוד רוצה על בסיס טיבעי. מאוד חוששת שאני מגיעה לגיל הבלות. האם ישנה אפשרות לסדר את המחזור באמצעות דיקור סיני? האם כדאי לפנות לטיפול עכשיו או לחכות למחזור שאגיע. הכוונה היא לחזור לטיפולים בעוד חודש חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקונים
מאיה15/02/2011גבוה ולא גבוב
נפיחות ולא נביחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעט ולא מאו
מאיה15/02/2011יגיע ולא אגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH
יוסי פתאל15/02/2011שלום רב,
טיפול ע"י ממוחה לפוריות ברפואה הסינית יכול בהחלט לשפר את תגובת השחלות ובכך להוריד את רמת ה FSH .
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שלישית ללא הצלחהריבקי14/02/2011
שלום
עשיתי שלוש הזרעות שלא הצליחו.אני בת 39.מה יכול לעזור לי?יש לי עודף משקל לא גבוהה ..משהו כמו 4 קילו.אני לא עושה ספורט.ולא בטוחה שאוכלת נכון.יש משהו שאתם יכולים להמליץ לי לשנות.לעשות כדי שזה יצליח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה שלישית ללא הצלחה - תגובה
יאשי ברייב14/02/2011שלום ריבקי
יש כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על תהליך הקליטה שזה מצריך פגישה אבחונית להתאמת טיפול אישי. רפואה סינית זה אכן דרך שאפשר לשלב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותתמר10/02/2011
שלום, אני בת 25 ולוקחת גלולות בשלוש השנים האחרונות.
האם יש תוספים שכדאי לקחת, במידה ועוד שנה וחצי בערך אני מעוניינת להיכנס להריון?
מתי כדאי להפסיק את הגלולות?\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
יאשי ברייב10/02/2011שלום תמר
בדרך כלל יש מחסורים של ויטמיני בי בגוף בעקבות לקיחת גלולות למניעת הריון. אפשר לשקול לקחת בי קומפלקס אבל כדאי לעבור אבחון לפני כן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורמולת צמחיםמודאגת31/01/2011
עקב FSH גבוה 18.3
ומתקשה להיקלט להריון שני (הריון ראשון ילדתי לפני 6 שנים)
יש לי מחזור סדיר מאוד וביוצים תקינים
קיבלתי מהמדקרת המלצה להכין פורמולה:
50% דיאוססקוראה
20% וויטקס
20% סימיסיפוגה = קוהוש שחור
10% סלביה = מרווה
לשתות 50 טיפות פעמים ביום
האם זאת פורומולה טובה?.
לדעתכן עוזרת לבעוית פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורמולת צמחים - תגובה
יאשי ברייב02/02/2011שלום רב מודאגת
כשבוחרים מטפל/ת צריך לסמוך על התהליך. רפואה סינית אינה יכולה להיות רפואה כללית. כלומר מה שמתאים לאחת לא בטוח שיתאים לאחרת ואפילו אם זו אותה הבעיה. את צריכה להתייעץ עם המטפלת שלך ולקבל תשובות מניחות את הדעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בכניסה להריוןמירב27/01/2011
שלום רב, אני בת 36 אם לשניים. מנסה להרות מזה כ-7 חודשים ללא הצלחה (בשתי הפעמים הקודמות נקלטתי תוך חודשיים-שלושה, ההריונות היו תקינים וכך גם הלידות).
מאז שהפסקתי עם הגלולות (לפני כ-10 חודשים) המחזורים שלי ארוכים (35-36 יום),
מתחילים בדימום קל מאד, כמעט אפסי, מתגברים אחרי יום-יומיים ונמשכים כ-5 ימים.
המחזור האחרון הגיע אחרי 42 יום...
פרופיל הורמונלי תקין.
טרם התחלתי טיפולי פוריות כלשהם.
שאלתי היא:
1. האם דיקור סיני יכול לשפר את המחזור ולהפכו לסדיר יותר?
2. האם תוכלו להמליץ על מטפל מתמחה בפוריות באזור נהריה והצפון?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בכניסה להריון - תגובה
יאשי ברייב02/02/2011שלום רב מירב
אכן אפשר לאזן את המחזור שלך. אישית אני דוגל בהתאמת מחזור האישה למחזור הירח כדבר בסיסי. צרי קשר ואנסה לעזור לך למצוא מטפלת באזורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בכניסה להריון- המשך
מירב02/02/2011תודה על התשובה.
האם ליצור קשר במייל הפרטי? בטלפון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בכניסה להריון- המשך - תגובה
יאשי ברייב02/02/2011מה שבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מוקדםשרה26/01/2011
שלום, האם לפי הרפואה הסינית יש טיפול תזונתי לביוץ מוקדם קראתי שזה קשוא לחום פנימי או משהו כזה האם יש דרך לטפל בכך לפני שמנסים התערבות של מחטים וצמחי מרפא ?
בתודה איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מוקדם - תגובה
יוסי פתאל26/01/2011שלום רב, חום פנימי הוא רק אחת הסיבות לביוץ מוקדם, אך הגורם היחיד. לכן, יש לעשות תחילה אבחנה לסיבת הבעייה.
אוכל מטוגן, "על האש", חריף, פיקנטי, אלכוהול, סמים... כל אלה מחמירים את המצב כשהסיבה היא חום פנימי.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשי23/01/2011
עברתי לפרסקופיה להוצאת החצוצרה עקב הריון חוץ רחמי פרוץ ב- 24 בדצמבר.
האם לא אמורה לקבל כבר מחזור? מההמקסימום זמן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
יוסי פתאל23/01/2011שלום רב,
תוך שבועיים שלושה, אם לא יגיע גשי לבדיקה.
טיפול בדיקור סיני יכול לעזור.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקוןמאיה12/01/2011
הארכת ולא הרכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי הורמונים
מאיה12/01/2011שלום
תודה על תגובתך. ערכי הF/S\H לאחרונה. 13.10 אסטרוגן 219 פרוגסטרון 0.9.האם הערכים תקינים. בת 43 לאחר 5 שנים בטיפולים ושני הפלות.הF/S/H הגבוה 18 לערך. הרופאים המתיצו לאחר 2 טיפולים לעבור לתרומה. שוקלת לנסות שוב במחזור טיבעי.
אשמח לתגובות. האם לא ניתן באמצעות דיקור להאריך את זמן הפוריות. לגבח ערכי M/H/A הרופאים טוענים כי מדובר ברזרבה שחלתית נמוכה. האם ידוע עוד כמה שנים של פוריות לפני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני להרכת זמן הפוריות.מאיה12/01/2011
שלום
האם דיקור סיני יכול להאריך את זמן הפוריות(הבנתי שהוא יכול לשפר את איכות הבציות) כלומר, לעקב את הבלות אצל אישה. בת 43 A/M/H רזרבה שחלתית מאוד נמוכה: 0.09 .מאוד דואגת.
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני להרכת זמן הפוריות. - תגובה
יאשי ברייב12/01/2011שלום מאיה
הדיקור יכול לשפר את התגובה השחלתית ברבה של כ 50%. גם רמה של 0.09 זה רמה שנותנת סיכוי. לא רשמת את ערכי ה FSH...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)