מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות חשובותחנה23/12/2011
רציתי לשאול לגבי צמחים- לבעיות של:
*אל וסת
*PMS = תסמונת קדם וסתית
*PCO = שחלות פוליציסטיות
1) האם יש הפסקה בנטילת צמחים? או זה רצוף בלי שום הפסקה?
2)האם המינון נשאר תמיד אותו דבר? לפי מה אפשר לדעת מה המינון?
3) מהו הזמן המינימלי והמקסימלי ללקיחת צמחים?
4) האם לוקחים את הצמחים למחזור לכל החיים רצוף?
5) האם את הצמחים לוקחים פעם או פעמיים ביום? לפני או אחרי האוכל? יש חשיבות לשעות?
6) השאלה הכי הכי חשובה היא: אם מפסיקים לקחת צמחים- אז עוד פעם המחזור הופך להיות בלתי סדיר?...
עוד פעם המצב חוזר לקדמותו...?
זה הופך את הגוף להיות תלוי בצמחים לכל החיים?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות חשובות - תגובה
יאשי ברייב25/12/2011שלום חנה
צמחי מרפא ניתנים ע״פ איבחון כולל שבו קובעים את העיקרון הטיפולי, תוך כדי מעקב על מצב האיברים המעורבים הן ברמה פיזית והן ברמה אנרגתית.
כפועל יוצא מכך הצמחים לעתים משתנים ע״פ מצב ההתקדמות לעבר השאיפה לאיזון.
ברגע שהגוף מגיע למצב מיטבי ולאחר שאומצו אורחות חיים בהמלצת המטפל, אין כל צורך בלקיחת הצמחים באופן סדיר (למעט מקרים יוצאי דופן).
לגבי אופן הלקיחה והמינון יש להיוועץ במטפל, שבדרך כלל מלווה אותך לאורך תהליך ההחלמה.
הרפואה הסינית עוזרת לגוף לטפל בעצמו כי הטיפול הוא גם על השורש של הבעיה.
בריאות והצלחה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני ופוריותערן20/12/2011
שלום
רציתי לדעת מבחינת בעיות של פוריות הגבר, היכן בגוף מתבצע הדיקור ועד כמה מוכחת היעילות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני ופוריות - תגובה
יאשי ברייב21/12/2011שלום ערן
בשלב הראשון מתבצע אבחון כולל ומקיף לשם קביעת עיקרון טיפולי שהרי ישנן סיבות רבות לחוסר פוריות הגבר.
הטיפול כולל שינויים בתזונה, צמחי מרפא בהתאם לצורך ושימוש בנקודות דיקור שנמצאים על פני כל הגוף, בהתאם לעיקרון הטיפולי.
מבחינת יעילות, אין כל ספק שהרפואה הסינית יעילה בתחום זה והדבר נתמך מחקרית.
בהצלחה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאוד דליל החודשליאת13/12/2011
הי שמי ליאת אני בת 30 ומנסה להיקלט כבר 4 חודשים
בדרך כלל מחזור סדיר כל 29 - 30 יום
החודש קיבלתי מחזור מאוד משונה וזה מיתבטא בכמות החזור בוא כול כך דליל ללא גושים רק בניגוב..
יום ביוץ היה ב 27 לנובמבר קיבלתי מחזור ב 10 לדצמבר אתמול ביצעתי בידיקה בתית שיצא שלילי האם יש צורך לידאוג?
ליפנות לרופא?
ממה זה נובע מחזור דליל מעולם לא ניתקלתי בזה..
ואני חייבת לציין שגם החודש לא היו לי כאבים בחזה כמו בכול חודש רגיל
וכאבי מחזור היו מאוד חלשים
אשמח לתשובתכם בימהרה
תודה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאוד דליל החודש - תגובה
יוסי פתאל14/12/2011ליאת שלום,
אין צורך להילחץ מתופעה חד פעמית, יתכן ולא היה ביוץ החודש. הדבר שאליו יש להתייחס הוא זה שיש לך בד"כ גושים בוסת וכאב בחזה, דבר המצביע על זרימת דם ואנרגייה לא חופשית. כשיש הפרעה בזרימה הדבר גורם לביוץ לא תקין וקושי קליטת העובר ברחם. ממליץ לך על טיפןל ברפואה סינית שיכול בהחלט לעזור.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותגאיה05/12/2011
הי, אפשר לשאול אם יש טיפול סיני לשחלות פוליציסטיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
יוסי פתאל05/12/2011גאיה שלום,
הכן טיפול בדיקור סיני יעיל לשחלות פוליציסטיות. הטיפול פועל להסדרת ההורמונים ובכך מטפל במצב.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פרעיון - ללא בעיות רפואיותשרה27/11/2011
שלום רב, אני מטופלת בהפרייה חוץ גופית.המקרה שלנו אי פוריות בלתי מוסברת. לאחר 4 הזרעות והפרייה חוץ גופית 1 ללא הריון. האם אתם מכירים מומחה לדיקור סיני בדרום שעובד דרך קופת חולים לאומית.
תודה מראש.
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי פרעיון - ללא בעיות רפואיות - תגובה
יוסי פתאל27/11/2011שלום רב,
התקשרי ואנסה לעזור
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחם דקה מאודויקי22/11/2011
שלום!רירית הרחם שלי היא 3 מ"מ. (אני בטיפולים - בימי הביוץ היא גודלת טיפה - עד 5.5 מ"מ ).
האם ניתן להגדילה בעזרת דיקור? האם אפשר בעזרת דיקור להגדיל אותה לפחות ב 5 מ"מ? אם כן האם זה רק דיקור או שצריך במקביל לעשות עוד דברים?
איך לדעת האם איכות הרירית טובה ובמידה האיכות שלה לא טובה- איך לשפר אותה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית הרחם דקה מאוד - תגובה
יאשי ברייב22/11/2011שלום ויקי
יש צורך לבצע איבחון כולל ברפואה הסינית כדי לקבוע את העיקרון הטיפולי.
רחם צריך רירית בריאה כדי להכיל עובר. מתזונה טעונת שיפור כדי לאפשר ייצור נאות של דם ועד מצבי דחק נפשיים/רגשיים שמפריעים לתיפקוד הורמונלי תקין.
הרפואה הסינית בהחלט יכולה לשפר את עובי רירית הרחם.
בהצלחה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחהדינה20/11/2011
אני בשבוע 28 ויש לי פריחה מעיקה מאד בכל הגוף, בעיקר באזור החזה. הרופא לא מצא סיבה, חושב שאולי זה רגישות למאכל, אבל לא לא התחלתי לאחרונה לאכול משהו יוצא דופן ואני לרוב לא אלרגית... מה זה יכול להיות? האם אפשר לטפל ברפואה סינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בהריון - תגובה
יוסי פתאל20/11/2011דינה שלום,
הריון הוא מצב של חום עודף בהגדרה. לחום עודף בגוף יש ביטויים שונים וביהם פריחה על העור. לא רצוי לאכול מאכלים מחממים כמו מטוגן , צלוי, בשר אדום ...
ברפואה הסינית ניתן לטפל במצב זה.
לבריאות
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על דיקור לפוריותמיטל05/11/2011
שלום,
אני בטיפולי פוריות ללא הצלחה שמעתי על הדיקור כהמלצה רציתי לדעת פרטים והאם יש המלצה על משהו באיזור הקריות חיפה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע על דיקור לפוריות - תגובה
יאשי ברייב05/11/2011שלום מיטל
תתקשרי ואשמח לעזור
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שלב של המחזורגילי04/11/2011
מתחילים טיפול בדיקור סיני.
אני שבוע לפני מחזור ותחילת טיפול הורמונלי להפרייה חוץ גופית IVF. האם להתחיל כבר השבוע טיפול בדיקור סיני או להמתין לתחילת המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה שלב של המחזור - תגובה
יוסי פתאל06/11/2011רצוי להתחיל לאלתר כדי להכין אותך לקראת המחזור של ה IVF.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לאחר הזרעהלילך ל.31/10/2011
האם מותר?
ומאילו מקומות בדיקור להימנע ועל אילו אזורים אסור לעבוד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לאחר הזרעה - תגובה
יוסי פתאל31/10/2011הכן מותר ואפילו רצוי, כמובן בתנאי שלמטפל יש ידע וניסיון בטיפולי פוריות. כשעושים הזרעה, במקרה והכן היה עיבור (מפגש זרע ביצית), לוקח מספר ימים לביצית המופרת להגיע לרחם ולהשתרש שם. לכן, אין בעיקרון הגבלה, בצמוד להזרעה, על מיקום הדיקור.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מעלים את עובי הרירית?גליה30/10/2011
יאשי ויוסי שלום!
כבר שנה וחצי אני מלווה את טיפולי הפוריות בדיקור סיני ופורמולות סיניות.( סה"כ שש שנות טיפול +הפלה) והמטפל שלי מאוד משתדל, אך הרירית עדיין נשארת 6-6.5ממ.. העוברים לא משתרשים למרות שמדובר בתרומת ביצית, והערכים בדם טובים.
מה עוד אפשר לעשות? איך מעלים את הרירית? גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד מעלים את עובי הרירית? - תגובה
יוסי פתאל31/10/2011גליה שלום,
טיפול בדיקור סיני בשילוב צמחי מרפא יכול לעזור. רירית בעובי 6-6.5 הכן נחשבת לדקה, אך חשובה לא פחות איכות הדם ברירית. מניסיון שלי בקליניקה, כשאיכות הרירית הייתה טובה, נשים הצליחו להרות גם ברירית יחסית דקה.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד משפרים את איכות הרירית?
גליה31/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק גדול ביום הרביעי למחזור.ליאת30/10/2011
שלום,החודש קרה לי משהו משונה,
במקום שביום הרביעי למחזור יהיו עדיין זקיקים קטנים מ10 מ"מ,
היה לי זקיק של 18 מ"מ ורירית בעובי 7 .
אני עושה דיקור סיני כבר 4-5 טיפולים,האם זה יכול להיות כתוצאה מכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיבה שלא עניתם לי?
ליאת01/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק גדול ביום הרביעי למחזור. - תגובה
יאשי ברייב02/11/2011שלום ליאת
אני חושב שכדאי שתתייעצי עם המטפל שלך.
אין לי מספיק נתונים כדי להבין לעומק את מצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםרחלי27/10/2011
שלום
יש לי שאלה בבקשה,אני בטיפולי פריון 5 שנים הלכתי פניתי לרפואה סינית ונאמר לי שהכל תקין אצלי אך יש לי חרדות מלידה ולכן לא מצליח לי ,
קבעתי תור לדיקור -דיקור שמטרתו לטפל בפחדים ובחרדות .המטפל אמר לי שזה יעזור לי מאוד .
שאלתי : יש לי הזרעה אצל הרופא (החודש מנוחה מהפריות )ולאחר יומיים קבעתי את הדיקור .האם הדיקור הנ"ל יכול להזיק לי בהצלחת ההזרעה ? כדאי לדחות את הדיקור ?<
העניין הוא שאני ממש מפחדת אף פעם לא עשיתי דיקור ואני חוששת שמא ההתרגשות שלי מהדיקור עלול להזיק להזרעה שתעשה יום קודם לכן ...
מה דעתך ? המון המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רחלי
יאשי ברייב27/10/2011בדר"כ פונים לדיקור בשביל לטפל בחרדות.
אבל אם יש חרדות מהמחשבה על הטיפול הסיני, את בהחלט צודקת וזה עלול ליצור סטרס במערכת. במצבי סטרס מופרשים הורמונים שעלולים להפריע לפעילות תקינה בתהליך ההפריה.
לא הבנתי מדברייך אם כבר פגשת את המטפל/ת. אם לא, כדאי להיפגש עם המטפל/ת לפגישת הכרות / טיפול הכנה לפני ההזרעה.
בכלל, את יכולה לגשת לטיפול מתוך רעיון שזה לתמיכה בהזרעה ובכל מקרה לא מתוך חובה או אין ברירה.
ילדים "עושים" באהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ודב נוסף
רחלי28/10/2011שלום
כן נפגשתי עם המטפל במקרה זה איל פוליטי , פעם ראשונה שניגשתי למטל לכן הייתי בלחץ אך הוא הרגיע אותי נתן לי אבקות צמחים לחיזוק הרחם ...אך אמר כפי שהרופא שלי המטפל בהפריות אמר שאין שטם בעיה פשוט לחץ וחרדה מנושא ההריון .(ואני יודעת שזה נכון )לכן המליץ בחום על הדיקור 2 פגישות של דיקור לנושא החרדות ואני מאוד רוצה לעשות זאת כדי לטפל בנושא מאחר וזה מפריע לי בחיים בכלל ובטיפולים ...אמרתי לו שאני בלחץ מהמחשבה על הדיקור ושזה קשה לי אך ניסה להרגיע אותי שזה לא נורא ושאלתי אותו אם אני יכולה כבר לאחר הזרעה לעשות אמר שאין שום בעיה ולא יזיק ...אני מאוד מקווה שלא יזיק אני פשוט כל כך מתרגשת לעשות את זה התרגשות טובה כי זה עוד צעד עבורי לקראת המטרה המיוחלת מזה שנים .ואני רוצה להיפטר מהחששות שטמונות בי שנים .
האם זה באמת טיפול כזה יכול לעזור לי לטפל בחרדות ולהרגיש חופשיה מזה ?
ודבר נוסף בטיפול עצמו מה עושים ? דוקרים ומחכים 20 דקות בערך ? מדברים או עושים משהו תוך כדי ?
אני מתלבטת אם לדחות לתאריך אחר או לגשת יומיים לאחר ההזרעה קבעתי תור ואני מאוד רוצה אך מפחדת שאולי יזיק לי לסיכוי הקליטה בהזרעה ?מה דעך ? המון המון תודה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
רחלי28/10/2011אתה צודק ...אני יכולה לגשת לדיקור במחשבה שזה יתמוך בטיפול ההזרעה זה מה שאני חושבת באמת אך מאחר וזה דיקור מסויים לטיפול בחרדה ולא בפריון אז אני לא יודעת אם זה באמת טיפול תומך מאחר וזה דיקור שונה ?
פשוט את הדיקור המטפל אמר שיש צורך לעשות לפני ההפריה שנעשה בחודש הבא החודש אני "נחה" לכן עושה הזרעה ..הוא אמר שזה חשוב שזה יהיה לפני ההפריה בחודש הבא ולא חשוב מתי העיקר לפני ...ולכן חשוב לי לעשות את זה כמה שיותר מוקדם כי אני ממש בהתרגשות מהנושא ומקווה שיעזור לי עד שנפתחתי לרעיון ...מצד שני לא רוצה לעשות שטות שזה מיד לאחר ההזרעה ואולי יזיק לי ?
בדילמה
המון המון תודה על התמיכה והיעוץ בפורום זה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף - תגובה
יאשי ברייב28/10/2011ברפואה ההוליסית בכלל ובסינית בפרט האדם הוא לא רק מכונה פיזית ולכן הטיפול הוא לא רק לרובד הגופני. כך שיכול להיות שבעיות הפוריות נובעות מסטרס במערכת ולאו דוקא בגלל בעיה נקודתית באברי הפוריות.
בהתייחסות הרפואית - הרופא רוצה לייצר הפרייה באופן הטכני והפיזי
בהתייחסות ההוליסטית - הרופא רוצה ליצור הרמוניה בין כל הרבדים.
אגב ציינת את המטפל שלך ואני מציין שאת בידיים טובות.
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
רחלי28/10/2011יאשי ,המון המון תודה
שאלה נוספת : האם בזמן הדיקור מדברים או עושים משהו מסויים ? או פשוט יושבים בשקט עם 2 המחטים ? הוא אמר לי שזה 2 מחטים בפרק היד וברגל 20 דקות בערך
דבר נוסף,האם הטיפול בדיקור יום לאחר הזרעה יכול להועיל ולתמוך גם אםזה דיקור בחרדה ולא בפוריות ?
המון המון תודה אני לא אדחה את הטיפול אני אנסה להתגבר על החששות והפחדים מהדיקור כדי שלא אפגע בסיכוי ההזרעה (רק 20 דקות של דיקור אולי אפילו ירגיע אותי מי יודע ?
תודה רבה על ההסבר אודות הטיפול
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה - תגובה
יאשי ברייב29/10/2011כמו שכבר הזכרתי מקודם
הדיקור יעזור מאוד. נכון שבאופן כללי את הדיקור ניתן לכוון יותר לתוצאה ספציפית כגון חיזוק ההשתרשות, של העובר ברחם וכן הלאה, אך עלייך להבין שהרחם פועד בתדר של ה״אדמה״ כמו שהאדמה מכילה ומזינה את העץ כך גם הרחם. במצבי חרדה יש עירעור של יסוד זה באדם ולכן יש קשר בין חרדות, סטרס, לחץ וכו׳ על קליטה תקינה.
מקווה שהנחתי את דעתך...
בהצלחה, בריאות ואהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רחלי30/10/2011המון תודה על ההסבר
אני מקווה לטוב :)
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ...שוב שאני שאלה נוספת בבקשה
רחלי01/11/2011היי
יש לי שאלה נוספת מאחר והשתנו הדברים ...
ההזרעה שלי נדחתה למחרבשעה 16:00 ויש לי תור לדיקור בשעה 11 וחצי בבוקר
כעת השאלה האם מותר וכדאי לבצע את הדיקור לפניההזרעה ? ממש שעתים שלוש קודם לה ?
כמו כן הדיקור הבא רק שבוע הבא לאחר ההזרעה ...האם מותר שבוע לאחר הזרעה ?
המון תודה ואני יעדכן מחוויות הדיקור הראשון ....
המון תוד ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ... שאלה נוספת - תגובה
יאשי ברייב01/11/2011אני חושב שאת יכולה להתייעץ עם המטפל שלך וכמובן לסמוך עליו.
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל?רינת26/10/2011
מה ההבדל בין "צמחי מרפא" לבין תזונה?
האם אפשר במקום טיפול בצמחי מרפא לטפל בתזונה בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל? - תגובה
יוסי פתאל27/10/2011יכולת ההשפעה של צמחי מרפא היא חזקה יותר ולרוב לא נמצאת בתפריט המזון שלנו מלבד צמחים בודדים כמו קינמון. לכן תזונה לבדה בהרבה מקרים לא מספיקה.
לבריאות
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליוסי פאטל- שאלותרינת23/10/2011
1)מה זאת אומרת מאכלים "מניעי דם"..?
למשל: כיצד מיץ סלק יכול להניע דם..?
2) האם הנעת דם מטפלת ב-PMS? הכיצד..?
3)מה זאת אומרת "חסימה בצ'י הכבד "? ממה נוצר "סטגנציה של צ'י הכבד"...?
4) אילו מאכלים מטפלים ב-"סטגנציה של צ'י הכבד".?
5)האם "סטגנציה של צ'י הכבד" גורמת לתסמיני PMS..?
6) כתבת על משקה כלורופיל ועל מיץ סלק-שהם לא נכנסים לרחם.
איך הם מעבים את רירית הרחם אם הם לא נכנסים לתוך הרחם???
7) האם זה נכון שתזונה וצמחי מרפא =זה אותו דבר?
8) רציתי לדעת אם כל מטפל שלמד רפואה סינית יודע לטפל במחטים בבעיות של אל -וסת גיניקולוגיות???...האם בדיקור סיני לומדים גם על מיקום המחטים בבעיות גיניקולוגיות?
9) זה לא נשמע הגיוני שאפשר לטפל באמנוריאה ע"י מחטים בתסמיני PMS = באיזון הורמונלי!!!???
אפשר בבקשה הסבר הגיוני לכך??....
האם משקה כלורופיל וסלק אדום עושים את אותו הפעולה של הצמחים= מחזקי דם???
10) תוך כמה זמן מפתיחת פורמולת צמחים יש להשתמש?..
האם יש תפוגה מפתיחת הבקבוק של הפורמולה?
11) האם כעס, תסכול, stress, יכולים לגרום ל- PMS?
מדוע???
12) מה הסינדרום הסיני לתסמינים - אקנה עצבנות, רגזנות, מועקה רגשית, דיכאון, כאבי ראש, נפיחות ברקמות ורגישות יתר בשדיים, במשך 16 ימים לפני ראשיתו של מחזור וסת חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי פאטל- שאלות - תגובה
יוסי פתאל24/10/2011רינת שלום,
התסמינים שציינת הכן קשורים להפרעה בזרימה החופשית של אנרגיית הכבד וגורמים בין היתר לגודש בחזה, נפיחות בבטן ועוד, בעיקר בשלב מהביוץ ועד לוסת. הכבד אחראי על זרימה חופשית של האנרגיה והדם בגוף ולכן, כשהוא לא מאוזן, הזרימה של האנרגיה והדם נפגעת. הגורם העיקרי להפרעה בכבד הוא כעס ותיסכול. לשאלתך,(אקנה, עצבנות... ) קשור גם לכבד. הטיפול בדיקור משפיע על הזרימה במרידאנים והם מגיעים לכל האיברים, מזינים ומבצעים בקרה עליהם. וכך, בעצם הדיקור עובד ע"י שיפור תפקוד האיברים הפנימיים ולא לעשות את העבודה במקומם. סלק מטהר חום ורעילות מהדם ומזין אותו וכך בעצם משפר את איכות הדם ברירית הרחם. לגבי כלורופיל, לא זכור לי שכתבתי עליו. בעיקרון כל מטפל סיני מוסמך לטפל ב PMS , כמובן שמטפל המתמחה בגניקולוגיה ופוריות מתאים יותר (כמו הבדל בין רופא משפחה לגניקולוג).
לסיכום, אם אלה תסמינייך, ממליץ לך לגשת למטפל מתאים כדי לשפר את איכות החיים שלך, זו לא "גזרה משמיים" הדבר ניתן לטיפול.
לבריאות
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)