מידע רפואי
פורומים
- נטורופתיה ותזונה
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- מחלות חניכיים
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- הפרעות דיבור, ליקוי דיבור, גמגום
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- איפור וטיפוח
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- רפואת עור משלימה
- זכויות רפואיות
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- מין וסקסולוגיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- מה ההבדל?רינת26/10/2011
מה ההבדל בין "צמחי מרפא" לבין תזונה?
האם אפשר במקום טיפול בצמחי מרפא לטפל בתזונה בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל? - תגובה
יוסי פתאל27/10/2011יכולת ההשפעה של צמחי מרפא היא חזקה יותר ולרוב לא נמצאת בתפריט המזון שלנו מלבד צמחים בודדים כמו קינמון. לכן תזונה לבדה בהרבה מקרים לא מספיקה.
לבריאות
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליוסי פאטל- שאלותרינת23/10/2011
1)מה זאת אומרת מאכלים "מניעי דם"..?
למשל: כיצד מיץ סלק יכול להניע דם..?
2) האם הנעת דם מטפלת ב-PMS? הכיצד..?
3)מה זאת אומרת "חסימה בצ'י הכבד "? ממה נוצר "סטגנציה של צ'י הכבד"...?
4) אילו מאכלים מטפלים ב-"סטגנציה של צ'י הכבד".?
5)האם "סטגנציה של צ'י הכבד" גורמת לתסמיני PMS..?
6) כתבת על משקה כלורופיל ועל מיץ סלק-שהם לא נכנסים לרחם.
איך הם מעבים את רירית הרחם אם הם לא נכנסים לתוך הרחם???
7) האם זה נכון שתזונה וצמחי מרפא =זה אותו דבר?
8) רציתי לדעת אם כל מטפל שלמד רפואה סינית יודע לטפל במחטים בבעיות של אל -וסת גיניקולוגיות???...האם בדיקור סיני לומדים גם על מיקום המחטים בבעיות גיניקולוגיות?
9) זה לא נשמע הגיוני שאפשר לטפל באמנוריאה ע"י מחטים בתסמיני PMS = באיזון הורמונלי!!!???
אפשר בבקשה הסבר הגיוני לכך??....
האם משקה כלורופיל וסלק אדום עושים את אותו הפעולה של הצמחים= מחזקי דם???
10) תוך כמה זמן מפתיחת פורמולת צמחים יש להשתמש?..
האם יש תפוגה מפתיחת הבקבוק של הפורמולה?
11) האם כעס, תסכול, stress, יכולים לגרום ל- PMS?
מדוע???
12) מה הסינדרום הסיני לתסמינים - אקנה עצבנות, רגזנות, מועקה רגשית, דיכאון, כאבי ראש, נפיחות ברקמות ורגישות יתר בשדיים, במשך 16 ימים לפני ראשיתו של מחזור וסת חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי פאטל- שאלות - תגובה
יוסי פתאל24/10/2011רינת שלום,
התסמינים שציינת הכן קשורים להפרעה בזרימה החופשית של אנרגיית הכבד וגורמים בין היתר לגודש בחזה, נפיחות בבטן ועוד, בעיקר בשלב מהביוץ ועד לוסת. הכבד אחראי על זרימה חופשית של האנרגיה והדם בגוף ולכן, כשהוא לא מאוזן, הזרימה של האנרגיה והדם נפגעת. הגורם העיקרי להפרעה בכבד הוא כעס ותיסכול. לשאלתך,(אקנה, עצבנות... ) קשור גם לכבד. הטיפול בדיקור משפיע על הזרימה במרידאנים והם מגיעים לכל האיברים, מזינים ומבצעים בקרה עליהם. וכך, בעצם הדיקור עובד ע"י שיפור תפקוד האיברים הפנימיים ולא לעשות את העבודה במקומם. סלק מטהר חום ורעילות מהדם ומזין אותו וכך בעצם משפר את איכות הדם ברירית הרחם. לגבי כלורופיל, לא זכור לי שכתבתי עליו. בעיקרון כל מטפל סיני מוסמך לטפל ב PMS , כמובן שמטפל המתמחה בגניקולוגיה ופוריות מתאים יותר (כמו הבדל בין רופא משפחה לגניקולוג).
לסיכום, אם אלה תסמינייך, ממליץ לך לגשת למטפל מתאים כדי לשפר את איכות החיים שלך, זו לא "גזרה משמיים" הדבר ניתן לטיפול.
לבריאות
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפה ומוצרי חלבגילי21/10/2011
1.אני שותה 1-2 כוסות קפה ביום- האם זה יכול למנוע ממני קליטה להריון?
2. שמעתי שמוצרי חלב לא טובים לקליטת הריון (כי הם משבשים את האיזון ההורמונלי- לא אצלי)
כמה מנות מוצרי חלב מותרים והאם כדאי להימנע ממוצרי חלב ולהרבות במקום זאת באכילת אגוזים , ודגנים לסוגיהם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפה ומוצרי חלב - תגובה
יוסי פתאל23/10/2011שלום רב,
מותר עד כ 2 כוסות קפה ביום, רצוי לא כפיות גדושות. מוצרי חלב לא מומלצים באופן עקרוני.
לבריאות
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשה של עוברים לא תקיניםגילי21/10/2011
האם הרפואה הסינית מצליחה בהשרשת עוברים גם כאלו ש"אינם תקינים" ואולי עדיף שהיו לא נקלטים?( ומפריעה לטבע "לעשות את שלו"?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה של עוברים לא תקינים - תגובה
כפי שעניתי לך בשאלה הקודמת, עובר לא תקין לא ישתרש או לא יחזיק. בטיפול אני לא מפריע "לטבע לעשות את שלו" אלה משפר את זרימת הדם אל ובתוך מערכת הגניטלית (רחם שחלות וחצוצרה)
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם גם עוברים פגומים ישתרשו?גילי20/10/2011
בת 43.5 כל הבדיקות תקינות. אני לאחר 5 הזרעות + הפריה חוץ רחמית אחת בה הוחזר עובר יפה שלא נקלט. (לא בדקתי קרישיות יתר/ קריוטיפ כי לא אישרו לי)
הרופאים טוענים שעוברים אינם משתרשים מכיוון שהם פגומים ולכן לא משתרשים.
אז שאלתי היא: אני מבינה שדיקור הסיני יכול לעזור בהשרשה, אך האם יעזור בהשרשה וקליטה של עובר פ ג ו ם ?????????
שאלה נוספת: באם המרפאה שלכם עובדת גם אחר הצהריים?
כמה זמן נמשך טיפול/ מפגש?
כמה מפגשים נדרשים במחזור טיפול?
תודה רבה ולהתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם גם עוברים פגומים ישתרשו? - תגובה
יוסי פתאל23/10/2011חני שלום,
עובר לא תקין קרוב לודאי שלא יקלט וגם אם נקלט לא יחזיק מעמד גם בתמיכה של טיפול סיני.
בטיפול ברפואה הסינית אני פועל לשיפור יכולת הקליטה ובמידה מסויימת משפיע על איכות הביצית ע"י שיפור תהליך ההבשלה של הביצית.
הרבה פעמים למרות שהעובר תקין הוא אינו נקלט בשל איכות רירית לא טובה למרות שהיא מספיק עבה, סדירה ותלת שכבתית ולכן הרפואה הסינית יכולה להיות לנו לעזר.
לשאלתך, הקליניקה שלי פתוחה אחה"צ ומתקיימים כשלושה פגישות במהלך החודש.
אשמח לעזור
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית ביוץנוקי18/10/2011
שלום רב,
רציתי לדעת מה השיטות לדחיית מועד הביוץ? לפחות ב- 3 ימים...
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית ביוץ - תגובה
טיפול בדיקור סיני, לפעמים בשילוב עם צמחי מרפא, יכולים להסדיר את הביוץ אם הוא מגיע מוקדם מדי
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סויה בהריוןשמרית16/10/2011
שלום
אני בת 31 עם שחלות פוליסטיות, ועושה כעת טיפולים עם זריקות והזרעה על מנת להיכנס להריון.
האם מומלץ לאכול מוצרי סויה בזמן הטיפולים?
האם יש צמחים מסוימים שיכולים לעזור לי או לבעלי כדי שאכנס להריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סויה בהריון - תגובה
יוסי פתאל23/10/2011שמרית שלום,
לא רצוי להשתמש בסויה כשמנסים הריון משום שהיא עשירה בפיטו אסטרוגנים.
לגבי צמחים מתאימיםלהריון, צריך להתאים לך באופן אישי רק לאחר שאני עושה לך אבחנה, משום שצמח שיכול להתאים לאחרת לא בהכרח יתאים לך.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות בשיטה הסיניתונוס26/09/2011
היי,
אני ובעלי ידענו עוד טרם נישאנו שיש לנו בעיות בהבאת ילדים לעולם. לו יש ספירת זרע נמוכה ולי ככל הנראה אי תקינות בשחלות שמוצאה גנטי. כעת אנחנו שוקלים להתחיל טיפולי פוריות ומנסים לברר את כל האפשרויות העומדות לרשותנו. הבנו שגם הרפואה ההסינית מציעה טיפולים בתחום. אינני בקיאה כלל בנושא. האם ניתן להסביר קצת במה מדובר?
תודה רבה! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות בשיטה הסינית - תגובה
יוסי פתאל01/10/2011שלום רב,
הטיפולים בפוריות ברפואה הסינית ניתנים הן לגבר והן לאישה. הטיפולים ניתנים בניפרד או בשילוב טיפולי ההזרעות IUI וההפריות IVF. טיפול ברפואה סינית משפר משמעותית את הסיכוי להרות והוא כולל דיקור סיני, תזונה מתאימה וצמחי מרפא ע"פ הצורך.
שנה טובה ופורייה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקורjane19/09/2011
שלום,
כיצד בדיוק מסייעת הרפואה הסינית לבעיות פוריות? האם באמצעות דיקור?
או שיש עוד אופציות? אני ממש רוצה לנסות... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור - תגובה
יאשי ברייב19/09/2011שלום ג׳יין
הרפואה הסינית כוללת מיגוון רב של כלים בין השאר מדובר בדיקור וצמחי מרפא סיניים אשר מאוד יעילים לתמיכה בתהליך הפוריות.
גם בשילוב עם הרפואה הקונבנציונלית וגם בלי, תלוי במקרה האישי.
בהצלחה
יאשי ברייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה סינית וכאביםרומי01/09/2011
האם רפואה סינית עוזרת להקל על תסמונת קדם ויסתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה סינית וכאבים - תגובה
יאשי ברייב01/09/2011שלום רומי
תסמונת קדם וסתית קשורה לתנועה לא הרמונית של פעילות הרחם וקשורה לרוב לאנרגיית הכבד שאחראית על הרמוניה בויסות הצ׳י והדם בסביבת הרחם שלקראת המחזור (הווסת) אמורה לגרום להתקלפות הרירית לשם בנייתו מחדש. לעתים עקב חסימות ישנן השפעות על איברים אחרים ונגרמת סדרת התכווצויות שגורמות לכאבים ולעתים אנרגייה זו עולה לכיוון הראש ויוצרת כאבים וסימפטומים נוספים כגון עצבנות וכדומה.
הרפואה הסינית יעילה מאוד גם בסוג זה של תסמונת.
בריאות ואהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהורד24/08/2011
שלום רב. אני כעשרה ימים לפני מחזור וטיפול IVF .מטופלת בדיקור לפריון. אני צריכה לקחת אנטיביוטיקה למשך כחודש. לאחר אישור מהרופא פיריון התחלתי לקחת אנטיביוטיקה. האם לדעתך זה מותר? והאם זה עלול להפריע לIVF ולדיקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
יוסי פתאל24/08/2011שלום רב,
אנטיביוטיקה גורמת לקור פנימי ופוגעת בפלורה במעיים. לכן ההזנה לגוף נפגעת והקור מכווץ כלי דם . מותר לקחת אנטיביוטיקה אך לא רצוי מהסיבות שמניתי. אנטיביוטיקה לא מפריעה לדיקור. דיקור סיני יכול למתן את ההשפעה הרעה של האנטיביוטיקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחםרונה17/08/2011
שלום רב,
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מדקר/מדקרת מאיזור ירושלים שמתמחית בפריון ובבעייה של רירית דקה.
תודה רבה, רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית הרחם - תגובה
יוסי פתאל24/08/2011רונה שלום,
התקשרי ואנסה לעזור
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון לאחר הפלהאלמוג10/08/2011
עברתי לפני כחצי שנה הפלה טבעית בחודש שני. מאז ניסיתי להיכנס שוב
להריון ללא הצלחה. כמה טיפולים ברפואה סינית עליי לעבור על מנת לטפל
בבעיה?
תודה,
אלמוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון לאחר הפלה - תגובה
יוסי פתאל11/08/2011אלמוג שלום,
בטיפול יש צורך לעשות תחילה אבחנה לסיבת ההפלה. מספר הטיפולים הנידרש משתנה ע"פ הכרוניות של החולשה. יחד עם זאת אנו מנסים הריון לכל המאוחר לאחר מחזור אחד.
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני וכניסה להריוןדנית27/07/2011
שלום רב,
כבר ארבעה חודשים אני מנסה להיכנס להיריון. אני אישה צעירה בת 25,
ללא כל מחלות. האם דיקור סיני עשוי לסייע למצבי?
תודה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני וכניסה להריון - תגובה
יאשי ברייב27/07/2011שלום דנית
לא ציינת אם עשית ברור רפואי או לפחות פרופיל הורמונלי.
ככלל הרפואה הסינית מאוד יעילה ליצירת איזון פנימי בין האיברים השונים וכמובן ברמות ההורמונים המעורבים.
כדאי לעשות בדיקות כלליות כולל פרופיל הורמונלי וכן בדיקות זרע כדי לבנות את התהליך בצורה המתאימה והמיטבית ביותר. רבים המקרים שהטיפול מתמקד יותר בגבר .
בריאות ואהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת אחרונה
הילי20/07/2011יש איזו מרפאה / מטפל מומלצת לרפואה סינית באזור הצפון?
תודה על התשובות,
הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת אחרונה - תגובה
יאשי ברייב24/07/2011תתקשרי ואנסה למצוא לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות לא מוסברותהילי19/07/2011
אני בת 33. במהלך 13 שנים עברתי 9 הפלות בשלבים שונים (בעיקר בין שבוע 8-12 והפלה אחת בשבוע 17), כל הברורים המקיפים והטיפולים השונים והניסיוניים שעשינו לא הועילו וגם לא נמצאה סיבה להפלות. לפני כמה שנים עברתי 2 דיקורים סיניים (לא בזמן הריון) וכן טיפול אומואפטי אך ללא הועיל.
שאלתי - האם יש לרפואה הסינית מה לחדש/לתרום במקרה שלי?
תודה מראש, הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות לא מוסברות - תגובה
יאשי ברייב19/07/2011שלום הילי
ניתן ורצוי לטפל באופן עקבי במשך מס שבועות עד להריון ולאחר מכן טיפולים תומכים לחיזוק ההשתרשות של העובר והתפתחוחו התקינה.
2טיפולים כנראה לא מספיקים
בריאות והצלחה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ושאלה נוספת
הילי20/07/2011ממה שראיתי ושמעתי בד"כ הרפואה הסינית באה כתמיכה ובנוסף לטיפול קונבציונלי, אבל במקרה שלי אין לרפואה הקונבציונלית מה לטפל מכיון שלא עלתה על הבעיה אז השאלה אם לרפואה הסינית לבד יכולת לטפל ולהצליח? יש בספרות הרפואה הסינית מקרים דומים לשלי שהצליחו?
תודה, הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
יאשי ברייב20/07/2011הי ליהי
הרפואה הסינית היא כלי שיש לו מבחר התיחסויות טיפוליות ולרבדים שונים במערכת של האדם. הרפואה הסינית מסוגלת ויכולה לטפל בבעיות פוריות באופן עצמאי וגם כהשלמה ממקום של תמיכה בגוף המטופל וכתמיכה בתסמיני תופעות הלוואי שנוצרים כתגובה לשימוש בתרופות כימיות מרוכזות. לא חייבים שתהיה בעיה בגוף כדי שהרפואה הסינית תעבוד. אדרבה טוב שאין לך בעיות פיזיות וכנראה שהקושי שלך הוא או רגשי או אנרגטי ובכל מקרה בשבילך זו האפשרות המומלצת.
בריאות ואהבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?