מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עם אשך אחדהאישה08/10/2007
בעלי עבר בילדותו כריתת אשך בשל מחלה ואני חוששת שזה יפגע בסיכויים להיכנס להריון. יש משהו שאפשר לעשות לפי הרפואה הסינית כדי להיכנס להריון בקלות למרות המחסור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשך אחד
יוסי פתאל09/10/2007שלום,
בעיקרון יש הרבה לעשות ברפואה הסינית לטובת איכות הזרע.
האם בעלך עשה בדיקת זרע ? ואם כן מה תוצאות הבדיקה ?
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותk06/10/2007
שלום
האם זה ריאלי להחזיר את המחזור תוך 4 חודשים או שזה לוקח יותר זמן?
. האם אפשר לעשות עוד משהו כדי להחזיר את המחזור חוץ מצמחים חים ודיקור?
ותודה לך על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות
יוסי פתאל07/10/2007שלום,
4 חודשים הכן זמן ראלי להסדרת המחזור. בנוסף לטיפול ברפואה הסינית אפשר להתייעץ עם רופא הפוריות לגביי לקיחת תרופה בשם גלוקופץ' או תחליף אחר המתאימה לטיפול בסכרת ונימצאה כמשפיעה לטובה במצב של PCO שחלות פוליציסטיות.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותk03/10/2007
שלום
רציתי לשאול בבקשה אני מטופלת בדיקור סיני וצמחי מרפא ( צמחים חיים יבשים) כבר חודשיים ויש לי שחלות פוליציסטיות ואין לי מחזור ( למרות שלפני זה היה לפני שהתחלתי לקחת גלולות)
האם המחזור יכול לחזור , כי לפעמים אני מתיישת וחושבת שהוא לא יחזור .
המטפל שלי אמר שתוך 4 חודשים המחזור יחזור .
מה אתה חושב האם זה ריאלי?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות
יוסי פתאל05/10/2007שלום,
מחזור המגיע עם גלולות אינו אינדיקציה למצב תקין והיות והוא נוצר בעיקבות הורמונים חיצוניים ולא הורמונים שהגוף מיצר. טיפול נכון ברפואה סינית יכול בהחלט לעזור, אני אישית טיפלתי במקרים רבים בהצלחה, כך שאני ממליץ לך להתמיד בטיפול, סבלנות.
המון הצלחה
שבת שלום
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומות ודיקורחמוטל30/09/2007
אני בת 36 לאחר שני ניתוחי מיומקטומיה ומיומה חדשה/ישנה שהופיעה מיד לאחר הניתוח השני. לפני הפנייתי לאם פונדקאית, אני נכנסת בעוד כשלושה שבועות למחזור נוסף ולצערי אולי אחרון של ivf. רציתי לדעת אם יש ביכולת הרפואה הסינית לעזור ולהקטין את המיומה הנוכחית ולתמוך בהצלחתו של תהליך ההפרייה החוץ גופית.
תודה על תשובתך
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומות ודיקור
יוסי פתאל01/10/2007שלום,
בטיפול ברפואה סינית ( דיקור + צמחי מרפא ) ניתן לטפל במיומות, מה גודלה?
כמו כן טיפול מתאים ברפואה סינית מכפיל ויותר את סיכויי הקליטה בטיפולי פוריות IVF והדבר הוכח מחקרית.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני טיפולי פוריותשירן25/09/2007
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון כבר שנה ומתחילים להתייאש.
אני פוחדת מטיפולי פוריות כי חברה קרובה עברה את זה (בהצלחה בסוף!) וזה היה סיוט בשבילה - כאב לה נורא וזה העמיס עליה הרבה מתח נפשי וגרם לה גם לבעיות עם העבודה בגלל כל ההעדרויות. אני רוצה לחסוך מעצמי את כל הסבל הזה, אפשר להיכנס להריון בעזרת דיקור בלי לעבור את כל מסכת הייסורים הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות ורפואה סינית
יוסי פתאל28/09/2007שלום,
באופן עקרוני ניתן לעזור בדיקור סיני בלבד בבעיות פוריות מלבד מצב של חסימת חצוצרות מוחלטת.
האם עשיתם ברור לגבי איכות הזרע ו/או לגבייך ?
חג שמח
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת הריוןנילי23/09/2007
האם דיקור יכול למנוע סוכרת של הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריון
יוסי פתאל24/09/2007ניתן ע"י טיפול ברפואה סינית למנוע סוכרת הריון . רצוי להתחיל לפני ההריון ולהמשיך במהלכו ע"י חיזוק תפקוד טחול/לבלב והנחיה לגביי תזונה נכונה. ניתן לטפל גם במצב שכבר ניתגלתה הסוכרת במהלך ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלה - לפני הריוןדנית19/09/2007
כבר כמה שנים אני מנסה - שנתיים דיקור סיני והיא מתעקשת להשאר.... אני לא רוצה ניתוח ומתכננת להיכנס להריון האם הציסטה תפריע לי לעשות זאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה - לפני הריון
יוסי פתאל20/09/2007שלום,
הציסטה יכולה להפריע להריון אך לא בהכרח. מה גודלה ?
אפשר לטפל ב ציסטות בצורה טובה ע"י טיפול משולב של דיקור וצמחי מרפא סיניים, מניסיון.
הטיפול צריך להשפיע על איזון הורמונלי, הוצאת ליחה ולאפשר זרימה חופשית. בהצלחה.
שנה טובה ופוריה וגמר חתימה טובה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
שירי20/09/2007גודלה 3 וחצי ס"מ, ביא בת 10 שנים לפחות, עשיתי שנתיים דיקור ללא שום הצלחה, מה אתה מציע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה בשחלה
יוסי פתאל20/09/2007ציסטה בשחלה בגודל 3 וחצי ס"מ ניתנת לטיפול, אך היות והיא עיקשת (10 שנים) יש חובה לשלב בטיפול צמחי מרפא כדי לעזור לפרק אותה. טיפלתי בהצלחה במיקרים כאלה, כך שיש תקווה.
אשמח לעזור
שנה טובה ופורייה וגמר חתימה טובה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
שירי22/09/2007אתה חושב שצמחי המרפא הם עושים את ההבדל המהותי? להזכירך - עשיתי שנתיים רצופות דיקור. איבדתי אמון ו...כסף רב :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה בשחלה
יוסי פתאל23/09/2007הדרך לטפל בציסטה עיקשת במצב כרוני היא לשלב כלי טיפולי נוסף וחזק כמו צמחי מרפא וזאת מניסיון.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות זרע וביוציםizshir17/09/2007
שלום רב ובהצלחה עם האתר החדש
האם הטיפולים יכולים להביא למצב שאני אבייץ כל חודש בצורה טובה אני בעלת שחלות במבנה פוליציסטי ולאכל חודש יש זקיק מוביל אלא רק בטיפולי השראת ביוץ במינון נמוך אני מגיבה באופן סביר ובמינון טיפה יותר גבוה אני מגיבה בפראות
בנוסף האם הטיפולים יכולים לשפר את איכות הזרע לבעלי היה זרע עם ערכים של 50 מיליון למ"ל 44% תנועה ו 6% מורפולוגיה בחודש אפריל והיום משום מה הערכים ירדו ל 9 מיליון ו30% תנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות הזרע ו שחלות פוליציסטיות
יוסי פתאל17/09/2007שלום,
הכן ניתן, אני מטפל במצב של שחלות פוליציסטיות PCO ע"י דיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא ביעילות רבה. כמו כן אני מטפל במצב של ספירת ו איכות זרע נמוכה (כמות , תנועה ומורפולוגיה) ע"י דיקור וצמחי מרפא סיניים , תזונה מתאימה והתנהלות נכונה (לבוש, מקורות חום ...).
שנה טובה ופורייה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלה17/09/2007
שלום אני ובעלי התחלנו רפואה טבעית לבעלי יש בעיה במורפולוגיה 3% ולי יש שחלות פוליצסטיות וחצוצרה חסומה אנחנו מטופלים כבר חודש המטפלת נתנה לנו לשתות כל מני תמיסות כמו למשל לבעלי תמיסה בשם אונו גה גאטו היא אמרה לנו שכדאי לעשות חודש הבא הזרע והשבחה רציתי לדעת מה הסיכויים להצלחה מה דעתך על זה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות , שחלות פוליציסטיות
יוסי פתאל17/09/2007שלום,
באיזו שיטה ברפואה טיבעית אתם מטופלים? פוריות ברפואה הסינית מטופלת היטב הן בשחלות פוליציסטיות וחצוצרות חסומות והן בפוריות הגבר בבעיות כמו מורפולוגיה נמוכה. אני רואה את ההצלחות בקליניקה.
שנה טובה ופורייה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעיתנועה16/09/2007
אחרי שהצלחתי להיכנס להריון אחרי כמה חודשי הריון הייתה לי הפלה טבעית. עכשיו אני פוחדת שאם אני אכנס להריון שוב זה שוב יקרה. הרפואה הסינית יכולה לעזור לחזק את הגוף והרחם שלי ככה שזה לא יקרה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות
יוסי פתאל16/09/2007שלום נועה,
טיפול ברפואה הסינית לאחר אבחנה מתאימה, יכול לחזק את יכולת ההחזקה של העובר ובכך למנוע הפלות חוזרות . את הטיפול רצוי להתחיל כשלושה חודשים לפני ההריון.
שנה טובה ופורייה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי-פריוןאנונימית12/09/2007
שלום,
אני לקראת טיפולי IVF עקב בעיה מכאנית(יש לי רק רחם חד קרני וחסימה בחצוצרה).
האם דיקור סיני יכול לשפר את הסיכויים?מה עוד מומלץ?
האם אתה יכול להמליץ לי על מטפל באזור הצפון(חיפה.קריות)?
תודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי פריון IVF וחסימת חצוצרה
יוסי פתאל12/09/2007שלום עדי,
חסימת חצוצרה אחת לא מונעת הריון טבעי (עדיין יש צוצורה נוספת). בטיפול ברפואה סינית אני יכול לעזור בעניין זה וגם לתמוך אם תעשי IVF . אחוזי ההצלחה בטיפולי פוריות IVF הם כ 25%. הטיפול ברפואה הסינית עוזר להתמודד עם תופעות הלואי של ההורמונים ולשפר את יכולת הקליטה של העוברים ברירית הרחם ובכך להגדיל את סיכויי ההצלחה לכלמעלה מ 50%.
לגבי מטפלים בצפון תתקשרי אליי (הטלפון שלי למעלה) אחרי החג ואני המליץ לך.
שנה טובה ופורייה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרול ופוריות?תקוה10/09/2007
הכולסטרול שלי גבוה (244) ורציתי לדעת איך זה משפיע על בעיות פוריות??
(אני חולת פיברומיאלגיה מזה 3 שנים וכ-4 שנים ללא מחזור, אז היה מונו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול ופוריות
יוסי פתאל10/09/2007שלום,
הכולוסטרול כשלעצמו הוא לא סיבה , אך הכל יחד עם הפיברומיאלגיה והמונו מצביע שיש חוסר איזון ברור שיש לטפל בו וכך נסדיר את המחזור.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
תקוה10/09/2007האם זה נכון שכולסטרול גבוה יכול להיות כתוצאה מהמונו או הפיברו'??
ועוד אחת,
כמה זמן יש ליטול צמחי מרפא ע"מ לראות שינוי מהותי?? (אני נוטלת LV ו NF וודה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונו
יוסי פתאל11/09/2007כולסטרול קשור לתפקוד הכבד. מונו גם הוא קשור לכבד ולכן יכול להיות קשר בין השניים אך לא בהכרח.
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר וגלולותשלי09/09/2007
שלום. אולי אתה תוכל לעזור לי עם בעיה שמטרידה אותי.
אני בת 24 ויש לי מחזור לא סדיר ברמה קיצונית (אני יכולה לא לקבל אפילו חצי שנה או יותר) אז מגיל 18 בערך אני לוקחת גלולות בשביל לסדר את המחזור. כל פעם שאני עושה הפסקה המחזור חוזר להיות לא סדיר ורופאי נשים שונים אמרו שאני צריכה להמשיך עם הגלולות ושזה לא מזיק לגוף. עדיין, אני מרגישה לא נוח שאני כבר כל כך הרבה שנים מכניסה הורמונים חיצוניים לגוף שלי. מה הרפואה הסינית אומרת על זה והאם יש לכם דרך לסדר את המחזור גם בלי גלולות?
תודה רבה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר
יוסי פתאל09/09/2007שלום לך שלי,
ראשית את צודקת בזה שיש לטפל בבעיה ולא לעקוף אותה עם הורמונים ועוד לאורך שנים ואז שתחפצי להרות הקושי רק יגבר.
ברפואה הסינית ניתן בואפן עקרוני לטפל ביעילות במחזור לא סדיר.
מהי הסיבה ע"פ הרופאים שלך לאי סדירות המחזור ?
האם הגורם הוא שחלות פוליצסטיות ( PCO ) ?
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שום דבר לא עוזרליאל07/09/2007
אני בחורה בת 20 עברתי הפרעות אכילה יצאתי מזה והשתקמתי אך עדין אני לא מקבלת מחזור לרופאים אין תשובה בשבילי כל הכדורים שהם נתנו לי לא עזרו ואני כבר אובדת עצות ,מה שכן עוזר זה גלולות אך בעצם המחזור הוא מלאכותי וכך גם לא אוכל להכנס להריון ,אני ממש פוחדת ולא יודעת מה לעשות עשיתי אולטרסאונד בדיקות דם והכל תקין האם זה יכול להיות נזק בלתי הפיך למרות שמעולם לא הגעתי לתת משקל רציני [עד 5 קילו]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמנוראה
יוסי פתאל09/09/2007שלום ליאל,
האם קבלת בעבר מחזור ? מתי פסק להופיע ?
האם עשית פרופיל הורמונלי ? מה הייתה רמת ה FSH ?
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודאי
ליאל09/09/2007שקבלתי מחזור במשך תקופה של 3 שנים באופן סדיר ,לפי הבדיקות שבצעתי הכל יצא תקין ,הוא פסק כשההפרעות אכילה החלו אך כרגע אני מחוץ לזה ומזה fhi
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל וסת מישני
יוסי פתאל10/09/2007אם המחזור היה סדיר בעבר יש סיכוי טוב להסדיר אותו שוב ע"י טיפול בדיקור סיני.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך זה עובד?שירלי06/09/2007
שלום רב, מזל טוב על הפורום החדש. השאלה שלי היא איך זה עובד בעצם? דיקור פועל לטובת בעיות פריון? איך זה קורה.
תודה, שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות ב רפואה הסינית
יוסי פתאל09/09/2007שלום שירלי,
ראשית תודה על האיחולים.
הדיקור משפיע על הזרימה במרידאנים (צינורות אנרגיה) אשר מזינים ומבצעים בקרה על האיברים הפנימיים וכן התייחסות ספציפית לבעיות השונות כמו מחזור לא סדיר , שחלות פוליציסטיות , אנדומטריוזיס , הפלות חוזרות ועוד ... הסבר רחב יותר ניתן למצוא במאמרים בקישור פוריות .
שנה טובה ופורייה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)