פלטפוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטפוס
    חנית סינאי
    27/08/2011

שלום בני בן 3.5 ויש לו פלטפוס, היינו אצל אורטופד שאמר שוב שאין להיתייחס עדיין וזה איננו פלטפוס חד משמעי ואני אומרת וחוזרת ומתייחסת לבעיה כפלטפוס אשמח לקבל תשובה כאילו אבחנת פלטפוס אצל ילד ומה עליי לעשות בכל מקרה אפילו הקיצוני שייש ...אגב אני עצמי סובלת מהבעיה הקשה של פלטפוס שלא טופל לכן אני חרדה מאוד לילדי בעיניין...
    מחנית סינאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלטפוס

הוספת תגובה

• פלטפוס - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    27/08/2011

צודק הרפא,
    עד גיל 6-7 שנים אין לקבוע flatfeet ,מפני שילדים עדיין מאוד גמישים.רצועות בכף רגל גמישות ולכן תחת משקל של הילד קשט ה הפנימית של כף הרגל נעלמת.
    תחסכי דלק וכסף, אין מה ללכת לרופאים-ילד שלח קרוב לוודאי פשות גמיש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בדיוק מה שאמרו לאמא שלי

חנית סינאי
    28/08/2011

נצא מנקודת הנחה שהמקרה הזה יצא בסופו של דבר כפלטפוס רק נצא מנקודת הנחה שאנחנו יודעים זאת ...
    ואתה אומר שכף הרגל של ילד היא גמישה אולי תיתן לי את האפשרות להבין מה אני צריכה לעשות כדי שאני יבטיח שהקשת של הילד תיהיה בגיל 6-7 כי אם יגיע הגיל הזה כבר לשים מדרסים לילד יהיה פתרון צפוי שלא ניתן אולי לשנות את צורת כף הרגל ...ודר' מניסויני כסובלת מפלטפוס הכאב נוראי ואין איכות חיים אילו ידעתי שייש משהו שיכול לעזור לי הייתי משלמת כל סכום בישביל להיפטר מהבעיה הזאת...
    ולכן אני רואה את כף רגלו ורוצה לעזור לו עכשיו כשהרגל גמישה וניתן לתת לעצמות להיתפתח בצורה תקינה תעזור לי בבקשה אני גם רואה את הברכיים קורסות פנימה בבקשה תעייץ לי לפי דעתך האישית מה כדאי לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' אידלמן תגיב לי שוב בבקשה.

חנית סינאי
    30/08/2011

אני רוצה בבקשה שוב תגובה לעיניין שהגבתי לתשובתך ...
    "גם לאימא שלי אמרו אותו דבר" בבקשה ושוב תודה שייש עם מי להיתיעץ ולהידיין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בדיוק מה שאמרו לאמא שלי - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    31/08/2011

חנית שלום
    לפי הסבר שנתת לילד שלך בעייה הכי נפוצה שיש , אין צורך בטיפול ואין צורך בעזרה
    איו לי מה להוסיף עוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו