חשד לספונדילוליסטזיס ו CDH - בירור

מנהל הפורום

ד"ר אלן ענר
ד"ר אלן ענר
053-6834478
לקביעת תור אצל ד"ר אלן ענר
053-6834478 ללא פרסום בפורום
 
  • חשד לספונדילוליסטזיס ו CDH - בירור
    -
    23/08/2019

    ד"ר שלום רב,
    נולדתי עם חשד ל CDH אך מסיבות שונות הוחלט לטפל רק עם חיתול כפול ולא עם רצועות (מדובר על אמצע שנות ה 80).
    בבדיקות בגיל שלוש, נכתב ש"גרעינים שונים מפותחים היטב" ואין חשד לדיסלוקציה. אך ישנו חשד ללטירלזציה בצד שמאל.
    מאז שאני זוכרת את עצמי (מגיל הגן המוקדם) אני סובלת מכאבי גב שלא זכו ליחס נכון. בגיל 20 גיליתי שאני סובלת מספונדילוליסטזיס וספונדילוליזיס בחוליה L5-S1. וכן גם מעקמת קלה בגב העליון.

    האם יכול להיות שאכן נולדתי עם CDH אבל בגלל טיפול לא נכון נוצר הפרש גבהים באזור האגן שהשפיע לאחר מכן גם על מבנה עמוד השדרה שגרם לכאבים ולבעיות מהן אני סובלת עד היום?

    תודה מראש!

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אלן ענר - 053-6834478

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ספונדילוליזיז

    ד"ר אלן ענר
    23/08/2019

    שלום. כמה עובדות:1-בגיל 3 נקבע שאין לך דספלסיה.2- הבדל משמעותי באורך הרגליים נוצר כאשר יש פריקה או תת פריקה של פרק ירך, דבר שכנראה אין לך.3- גם אם יש לך הבדל באורך הרגליים, לא ידוע לי על קשר בין זה לממצאים שהתגלו אצלך בעמוד השידרה.
    בברכה
    דר' ענר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


