עקמת בגב לילד בן 10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת בגב לילד בן 10
    דניאל
    03/11/2011

שלום ,
    ילד בן 10 עם עקמת בגב , עשינו צילום וממנו ראו את העקמת .היא לא כל כך בולטת,אבל זה משפיע ליציבותו,לישיבה לא נכונה ולכתפיים ,הם כאילו טיפה נכנסים פנימה לכיוון הגוף..
    נמצאים במעכב אך אין שום טיפול
    אין כאבים, לכן אמרו לי רופאים שצריך להיות במעכב..נתנו הפניה לפיזיאוטרפיה אך זה לא יעיל ולא רואים ישור..בטוח עוד אפשר בגיל הזה לטפל בבעיה הזו.
    אני מאד מודאגת מהמצב..איפה אני יכולה לקבל טיפול מקצועי בישור עמוד השדרה
    איפה אתם מקבלים את המטופלים? מה האופציות בטיפול בעקמת הגב אצל ילדים?אנחנו לקוחות מכבי,אבל היתי מאד רוצה לקבל מענה ופתרון מקצועי לבעיה הזו גם באופן פרטי.

תודה מראש
    אמא של דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת בגב לילד בן 10

הוספת תגובה

• עקמת בגב לילד בן 10 - תגובה

ד''ר אודי לבל
    05/11/2011

אמא שלום, ברור משאלותיך שאין לך קשר טוב עם הרופא המטפל, לא הבנת את מהות הבעיה ואת משעמעות הפיזיותרפיה, אני מציע לחפש רופא אחר, שיהיה לכם קשר מעמיק איתו ושתוכלו להיות אצלו במעקב. הטיפול בעקמת אכן רצוף אי-הבנות, וחשוב שתבינו מה המטרה בכל שלב. אני מציע לחפש ב"מכבי" מומחה עמוד שידרה אחר ולהתחבר אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו