הורדת גבס לפעוטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת גבס לפעוטה
    ענת
    17/04/2012

שלום

בתי בת שנה ושלושה חודשים, שברה לפני שלושה שבועות את השוק (טיביה) שבר ענף ירוק. היתה שבוע ראשון בגבס לבן מהאצבעות עד האגן ולאחר שבוע החליפו לה לגבס קל מתחת לברך. כבר שבוע שהיא הולכת ורצה כאילו אין לה גבס.

האורתופד שעשה את הגבס הקל (ד"ר זינגר) אמר שאפשר להוריד את הגבס לאחר שלושה שבועות מהשבר (שזה היום), אך הוא בחו"ל וקבע לנו תור לעוד שבוע.

שאלתי היא האם אני יכולה להוריד לה את הגבס בעצמי, בהנחה שאני מסוגלת לפתוח אותו? הוא כבר די סמרטוטי וקרוע בכמה מקומות, והוא לא נעים לה ומגרד כנראה, אשמח להפטר ממנו. בכל מקרה ד"ר זינגר אמר שלא יעשה צילום נוסף, האם יש מניעה שאוריד לה בעצמי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת גבס לפעוטה

הוספת תגובה

• הורדת גבס לפעוטה - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    19/04/2012

ראיתי רופא שלכם באחד ממדינות הקרות של אירופה אתמול, לכן אני יודעה שהוא באמת בחו״ל
    אין בעייה להוריד גבס היום - בעייה שגבס פלסטי לא קל להוריד- צריך מסור גבס .
    לא היתי עושה שום צילום לילדה - חבל על הקרינה , שבר בגיל הזה מתחבור אחרי שבועיים שלוש ב2000 אחוזים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ענת
    19/04/2012

אנסה בעדינות להוריד, ואם לא אצליח אחכה לתור שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו