אכונדרופלזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכונדרופלזיה
    צילה
    14/05/2012

אני בהריון בשבוע 32. משבוע 23 ראו פערים בין גיל ההריון לאורך העצמות וכעת, הפער עומד על כ- 8 שבועות. בדיקת מי שפיר שעשיתי לפני שבוע הראתה תוצאות של עובר עם אכונדרופלזיה.
    אני בוחרת ללדת את התינוקת וברצוני לדעת מה זה אומר מבחינה פיזיולוגית, מעבר לכך שהיא תהיה נמוכה. האם אפשר לדעת עד כמה נמוכה? מה מבחינת תפקוד השרירים? במה כרוך הטיפול בה?
    האם כבר עכשיו, בהיותה ברחם אפשר לחפש סממנים נוספים כמו על עמוד השידרה לדוגמא?
    עוד אציין כי לא אובחנו פיגור או תיסמונת דאון.

אני מנסה ללקט מידע ולא יודעת איפה. בבית החולים בו אני במעקב יודעים לתת את הנתונים היבשים. בגלל שברוב מקרי ההריון המאובחנים בוחרים לעשות הפסקת הריון אין מידע או פורום הורים שהצליחו למצוא עבורי.

תודה רבה!!!
    צילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכונדרופלזיה

הוספת תגובה

• אכונדרופלזיה - תגובה

ד''ר אודי לבל
    15/05/2012

צילה שלום. אני מבין בטיפול בננסות, אבל ממש לא מתמצא ביכולות ההדמיה התוך רחמית ולכן השאלות חייבות!! להיות מופנות לגינקולוג שעוקב אחריך בעת ההריון. המידע שאת צריכה לקבל הוא על דיוק הבדיקה, ועל הסיבות האפשריות לממצאים האלה - בביה"ח שלי מקובל להפנות את ההורים לייעוץ טרום-לידתי שכולל במקרים רבים אורתופד (אני נפגש עם הורים רבים - תמיד כחלק מצוות שכולל את הגינקולוג המטפל). חשוב מאוד שתקבלי את המידע הזה לפני שתחליטי איך תתקדמי עם ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו