מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה די דחופה..שירה29/11/2012
אני בת 17 כיום, שנה ומשהו לאחר ניתוח בכף הרגל לתיקון העיוות הלוקס וולגוס.
הייתי אצל אורטופד לאחרונה, שהציע לי ניתוח נוסף לתיקון,כי אני פשוט שונאת את איך שהרגל שלי נראת, ובנוסף מופיעים לי כאבים מטורפים מדי פעם.
עד כמה הניתוח AIKIN OSTEOTOMY יכול לעזור, מה אחוזי ההצלחה של הניתוח?כמה זמן החלמה, ואני אשמח למעט פרטים על התהליך, כי לא מצאתי שום דבר באינטרנט .
בנוסף, הייתי בצו ראשון, בו בעיקרון הורידו לי פרופיל רק בגלל הניתוח ה1 ובעיות שנגרמו בגללו, כי לא בדיוק תיקנו את כל העיוות וזה גורם לכאבים בהליכה ממושכת וכ"ו.
השאלה היא, ידוע לכם אם במקרה לאחר הניתוח, יורידו לי בפרופיל הצבאי עוד? או שאם אחרי הניתוח הזה המצב הפיזי שלי ישתפר פלאים, הפרופיל אפילו יעלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה די דחופה.. - תגובה
ד''ר מרק אידלמן01/12/2012במצבך הייתי מבקר אורטופד כף הרגל מנוסה אחר ושואל כל השאלות ששאלת
קשה לענות לך מבלי לראות ולמשש כף הרגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)