פריקת ירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקת ירך
    עדי
    10/03/2013

שלום רב.
    ביתי אובחנה בגיל שבוע עם פריקת ירך בשתי הרגליים, טופלה ברצועות פאבליק במשך 4 חודשים ולאחר מכן הסירו את הרצועות כי הבדיקה הייתה תקינה (בדיקת אולטראסאונד). בבדיקת מעקב לפני שבוע (היא כבר בת 10 חודשים), התברר שצריך להחזיר מכשיר פיסוק מסוג ג'ורדן כי יש תת פריקה. בגלל שהילדה כבר זוחלת ועומדת ומתהלך סביב שולחנות וכו'.... הרופא אמר שאפשר לשים את המכשיר רק בלילה ובשנת צהריים בטענה שזה לא ייתפרק בחזרה במהלך היום ויש אפקטיביות לטיפול. התייעצנו עם פרופסור בכיר יותר והוא אמר שכדאי לשים את המכשיר 23 שעות ביממה ולהוריד רק למקלחת אחרת אין אפקטיביות לטיפול. מאוד התבלבלנו מהגישות השונות ...... ברור שאני מעדיפה לא לשלוח אותה עם המכשיר לגן ולענות אותה עם זה כי זה מגביל אותה לחלוטין בתנועה היא יכולה רק לזחול, לא לשבת לא לעמוד. כמובן שמה שצריך לעשות לטובת הילדה נעשה עם כל הקושי בדבר. אודה לך אם תוכל לחוות דעתך בהתאם..... תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקת ירך

הוספת תגובה

• פריקת ירך

עדי
    10/03/2013

בהמשך לדבריי..... זוויות לפי צילום רנטגן אגן.

תת פריקה. בדיקה קלינית תקינה

L-34 , R-32

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריקת ירך - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    10/03/2013

שלום רב ,
    למען האמת אם וכאשר בצילום אגן אכן תת-פריקה לא נירא לי שמכשיר ג'ורדאן פיתרון הנכון-לדעתי יש לקבעה פרק ירך בגבס ספיקה.אך אינני ראיתי צילום , אורטופד ילדים שראה צילום בוודאי החליט על סמך הצילום.
    הייתי במקומך עושה עוד חו"ד לפני החלטה סופית על המשך טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו