טרם הולכים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרם הולכים..
    ליזטה
    01/05/2013

שלום,
    התאומים שלי (בנים) בני שנה ושמונה חוד' וטרם הולכים.
    הם עושים הכל:מגיל 10 חוד' ישבו וזחלו.עומדים לבד ובכוחות עצמם, אם נותנים להם יד גם הולכים.אפילו מטפסים על מדרגות,ספות וכו'.אבל ללכת לא רוצים.
    יש עיקוב קל בהתפתחות(ממש לא רציני) הובחנו אצל רופא התפתחותי לילדים,שקבע היפוטוניה קלה וטונוס שרירים נמוך מעט.מטופלים ע"י פיזותרפיה פעם בשבוע כ"א.
    הפיזיותרפיסית המליצה לי לקנות להם נעליים (עדיפות לצעד שני) להתחיל לנעול להם אותן כל יום למשך שעה ואז למשך חצי יום וכן הלאה.שאלתי היא האם אתה גם ממליץ על כך? כי יש כאלו שסבורים שאם ילד טרם הולך, לא קונים נעליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרם הולכים..

הוספת תגובה

• טרם הולכים.. - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    02/05/2013

שלום.
    א.בגיל 10 חודשים לא חייבים עדיין ללכת וזה עדיין נורמלי לחלוטין
    ב. אינני רואה צורך בנעליים עד גיל 18 חודשים
    בתך לצורך זירוז הליכה
    סבלנות , חבריה עוד ירוצו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הם בני שנה ושמונה חודשים

ליז
    04/05/2013

הם בני שנה ושמונה חוד׳

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הם בני שנה ושמונה חודשים - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    04/05/2013

טעות שלי , אם לא מתקדמים בחודש הזה עם הליכה צריך להתייעץ עם נירולוג ילדים , אם כי ברוב המקרים הכל מסתדר אצל ילדים שפרט מאיחור בהליכה אין בעיות מיוחדות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו