ידיים קצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידיים קצרות
    מיטל
    31/07/2013

שלום רב, ביתי נולדה לפני כ3 חודשים. מס ימים אחרי הלידה נצפה כי יש לה קווצת שיער לבנה ולכן אנו במעקב גנטי בחשד לתסמונת וורדנבורג. כשבועיים לאחר הלידה צבע השיער הפך לשחור ובדיקת שמיעה ברה שבוצעה תקינה. אבל במעקב אצל היעוץ הגנטי נאמר לי כי הידיים שלה קצרות ואכן הן מגיעות לקו הטיטול ולא לאמצע הירך. שאלתי היא איך ניתן לטפל בזה?????????? אשמח לתשובה מפורטת היות ואני מאוד מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידיים קצרות

הוספת תגובה

• ידיים קצרות - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    31/07/2013

שלום,
    לא חושב שניתן לתת תוכנית טיפול לילדה בת 3 חודשים
    תמתיני בסבלנות עד גיל שנה לפחות לצורך הערכות מצבה .
    במרבית המקרים אין צורך בשום טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידיים קצרות

מיטל
    31/07/2013

האם יתכן וזה יהיה םרופורציונאלי עם הזמן? במידה ויש צורך בניתוח לא כדאי לעשות זאת בהקדם כדי שהילדה תסבול כמה שפחות???????????????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידיים קצרות - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    31/07/2013

לא מנתחים ילדים בגיל הזה , אני גם לא חושב שזה הזמן לדבר על ניתוחים - אני באמת מאמין שעד גיל שנה ( ואף יותר מזה ) אי אפשר לעשות אבחנה נכונה של מצבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו