שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רינת
    10/01/2014

שלום ביתי בת 4 חודשים בגיל חודשים עשיתי לה אולטראסנד פירקי ירכיים הכל יצא תקין ברוך ה' והיום עשיתי לה חיסון אחות טיפת חלב בדקה אותה ואמרה לי שיש לה קפלים אי סימטריים ברגלים האם מצב זה מהווה בעייה והאם זה מסוכן ויש סיבה לדאגה אשמח אם תחזרו אליי בהקדם האפשרי כי מצב זה מלחיץ אותי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    10/01/2014

10 אחוזים מאוכלוסיה בעלי קפלים אסימטרים .אם אולטרסאונד היה תקין - אין מה לדאוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רינת
    14/01/2014

יש לי שאלה האם לאחר שעשיתי את האולטראסאונד פירקיי יריכיים בגיל חודשיים יש מצב שבגיל 4 חודש תיהיה בעייה עי יש לה קפלים אי בימטריים ברגלים אם לא אמרו לי כלום באולטראסאונד הקודם לפני מה שהבנתי ממה שקראתי באינטרנט מגלים את זה עוד מרגע שהתינוק נולד ובאולטראסאונד עוד יותר אשמח אם תחזרו אליי בדחיפות כי אני ממש הלחץ מזה ולא מתפקדת יש לי ילדה הת 4 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו