מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צליעה לביתי בת ה-5 וחצילי21/02/2014
שלום, ביתי בת כמעט שש, גן חובה, ילדה בריאה. לפני יומיים סיפרה שנפלה בגן - אכן יש שני סמנים כחולים באזור הברכיים, לא משהו רציני ולא פנתה לגננת. אבל מאז היא צולעת ברגל שמאל, לא כואב לה באזור כף הרגל או בנגיעה במקום אחר ברגל.
נראה לי שהמשיכה היא "מלמעלה" מאזור הירך, אך אינני רופאה.
אנחנו גרים בברצלונה ואני לא ממהרת ללכת למרפאה כי ממהרים לבצע פה רנטגן על כל דבר.
מהי המלצתך? כמה זמן סביר לחכות לפני הליכה לרופא? ממה זה יכול לנבוע אם אין כאב?
לא היתה לה מחלת חום לאחרונה.
תודה, לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליעה לביתי בת ה-5 וחצי - תגובה
ד''ר אודי לבל21/02/2014לי שלום, צליעה היא תופעה שכיחה אצל ילדים בגיל הזה ולרוב הילד/ה מייחס/ת את זה לנפילה אם כי זה לרוב כאב שמקורו במפרק הירך. אם זה לא מלווה בסמני מחלה משמעותיים כמו חום גבוה או כאב חזק במנוחה, אפשר בהחלט לחכות אפילו 10 ימים לפני שעושים בירור כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה קטנה נוספת
לי22/02/2014שלום, תודה רבה על המענה המהיר, מאוד מעריכה. שאלה קטנה -
האם להמשיך כרגיל בשגרת גן - בלט - קפיצה על טרמפולינה (לא כואב לה), או לנסות ולשמור על מנוחה (ככל שניתן)?
תודה רבה, לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)