שינה בין מזרנים - תנוחה לא טובה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה בין מזרנים - תנוחה לא טובה?
    ענת
    05/10/2014

שלום, הבן שלי בן שנה ו4 חודשים. אנחנו ישנים על מזרנים אחד ליד השני. אני ובן זוגי על מזרן של מיטה זוגית. מזרן אורתופדי מהטובים, אבל בלי מיטה. הבן ישן על מזרן של מיטת תינוק, בעל תקן אבל בלי מיטה. כולנו על הריצפה מתטעמי נוחיות.
    המזרן שלנו גבוה יותר משלו ונוצרת מעין מדרגונת. הרבה פעמים מתוך שינה הוא מטפס חלקית למזרן שלנו וישן כשהראש ופלג הגוף העליון על המזרן שלנו והרגליים על המזרן שלו. (מעיין ישיבה על הבירכיים) . הוא יכול לישון ככה שעה-שעתיים. זה קורה כמעט כל יום.
    רציתי לדעת האם זה יכול ליצור נזק כלשהו והאם עליי להחזירו למצב שכיבה רגיל
    אני בד"כ נוטה ללכת עם הגוף ומה שהגוף רוצה אבל מפחדת קצת שבמיקרה הזה זה יכול להזיק.
    אשמח לדעתכם המיקצועית.
    תודה רבה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינה בין מזרנים - תנוחה לא טובה? - תגובה

ד''ר אודי לבל
    06/10/2014

ענת שלום. ראשית ראי בכניסה לאתר בשאלות נפוצות דיון על מזרנים. לעצם המקרה שלכם איני סבור שייגרם נזק כלשהו. הרבה ילדים מוצאים להם בתקופות חיים שונות, כל מיני תנוחות ייחודיות. זה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו