רצועות פבליק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצועות פבליק
    חיים
    29/01/2015

שלום רב! לפני כשבוע עשינו לביתנו בת השלושה חודשים בדיקת אולטרא סאונד,אחרי הפנייה מהביה"ח אחרי הלידה,הסיבה להפנייה הייתה כלשון הרופא בביה"ח "הגבלה בפישוק",הלכנו לעשות את הבדיקה והרופא בקופת חולים אמר שצריכים להלביש לה רצועות פבליק כי יש איזה בעיה במפרק,ומצד שני הרופא שהפנה אותנו גם הוא קיבל את התוצאות של הבדיקת אולטרא סאונד,והוא אמר שהכל תקין,ואנחנו לא יודעים מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רצועות פבליק

הוספת תגובה

• בעיה במפרקי הירכיים

ד''ר אודי לבל
    31/01/2015

חיים שלום. לצערי, המצב נפוץ בישראל. גורם אחד מבצע את ה-US וגורם אחר אומר מה לעשות. זה אכן גורם לאי-ודאות "יש מחלה" או "אין מחלה". אין לי דרך להעריך מי דייק יותר... מציע לחזור על הבדיקה אצל אורתופד שמבצע בעצמו את הסקירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אפשרות דרך הקופה

חיים
    31/01/2015

מה שאתה מציע אפשרי דרך הקופה או שחייב רק בשר"פ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אפשרות דרך הקופה - תגובה

ד''ר אודי לבל
    31/01/2015

אני מכיר את אזור ירושלים וכמובן שהכל דרך הקופ"ח. במרכז אני מניח שגם כן אין בעיה להבדק אצל אורתופד ילדים שיש לו מכשיר. אם יש בעיית תור ארוך - תסבירו שמדובר בעיה אבחנתית - ואני מניח שלא תהיה בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו