מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צליעה קלה אצל ילד בן - לחוצה מאוד!!ליאת10/06/2015
שלום רב,
הילד שלי כמעט בן 3. אתמול הוא נפל בגימבורי מקפיצה על המזרן ( לא נראה משהו רציני וכיוון לכאב באיזור כף הרגל). אחרי מס דקות של בכי הוא המשיך בפעילות רגילה. כשחזרנו הביתה ראיתי שהוא מעט מאוד צולע עם הרגל, לא תמיד. הוא רץ רגיל, קופץ ולא מתלונן על כאב. אין סימן חיצונית לפגיעה. אני שמתי לב שזה לא נראה מכף הרגל אלא מהחלק העליון של הרגל ( הירך אולי?)
מאחר ואני היסטרית מטבעי, קבעתי תור לאורטופד מומחה רק בעוד מס ימים ולרופאת משפחה מחר אבל ממה זה יכול להיות? אני נוטה לקוות שזה מהנפילה הקלה שהייתה אבל האם יכול להיות משהו חולף?
אשמח לחוות דעת לפי שאגש לרופא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליעה קלה אצל ילד בן 3
ליאת10/06/2015אז כבר הספקתי לגשת לרופאת ילדים שלא מצאה שום בעיה בהליכה של הילד
היא ביצעה סוג של בדיקה ברגליו ואמרה לי שהכל בסדר. היא טענה שהילד רץ, קופץ, לא מתלונן על כאב וגם צליעה היא לא ראתה, אז סביר להניח שאולי מהנפילה שלו יכול להיות שעדיין מציק לו ברגל.
בנוסף טענה שאין לי מה לגשת לאורטופד.. ושאני חרדתית מידיי.. מה שנכון!!!
האם בכל זאת לגשת לאורטופד? האם להתסמך על תשובתה של הרופאת משפחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליעה קלה אצל ילד בן 3 - תגובה
ד''ר אודי לבל10/06/2015ליאת שלום. חכי מספר ימים ואם ההכל יחלוף אין צורך בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)