הירדמות של יד בשינה ילדה בת 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הירדמות של יד בשינה ילדה בת 5
    ליאת
    05/07/2015

שלום דוקטור,

ביתי בת ה5 מתלוננת בחודש האחרון מידיי פעם כשהיא בתהליך של שינה, כשהיא ישנה על צד שמאל שנרדמת לה היד / כואבת / נתפס לה שריר.. קשה להבין מהם את התחושה שהיא חשה. ( לא בכל הזרוע ולא בכף היד אלא האמה.. בחלק שבין שורש כף היד למפרק)

כשהיא משנה תנוחה זה עובר לה. האם זה נורמלי? זה קורה רק ביד שמאל ורק בלילה

האם זה מצריך בירור או שאני לחוצה מידיי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הירדמות של אמה שמאל בשינה

ליאת
    06/07/2015

בהמשך להודעה שלי.. אתמול נפגשתי עם רופאת המשפחה שעשתה לה בדיקה נוירולוגית מקיפה והיא טוענת שמדובר כנראה על משהו תנוחתי.
    אשמח לדעתך
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הירדמות של אמה שמאל בשינה - תגובה

ד''ר אודי לבל
    06/07/2015

ליאת שלום. מאוד מסובך לנחש מה הסיבה לתלונה בגיל כל כך צעיר שבו הילד/ה מתקשה לתאר מה הוא חש. מעבר לכך, גם אם התיאור הוא אכן של לחץ על עצב כלשהו ביד בעת השינה, מסובך לברר מה בדיוק לוחץ עליו. כל עוד זה חולף מיד בשנוי התנוחה, אני מציע להסתפק בכך. לעומת זאת אם התלונה תתרחב או תתמשך - מציע לנסות לאתר את מקור הלחץ (למשל על ידי בקשה לתאר איפה ביד מופיעה התופעה - הדבר יכול להסביר לנו איזה סעיף עצבי זה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הירדמות של האמה בשינה

ליאת
    06/07/2015

תודה על התשובה המהירה

הכאב( תחושת נתפס שריר ) / הירדמות היא בחלק הגבי של האמה, אם זה עוזר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הירדמות של האמה בשינה - תגובה

ד''ר אודי לבל
    06/07/2015

אני מבין, מציע לפעות כפי שכתבתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו