מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 3 וחצי צולעת לסירוגיןמיכל29/10/2015
בהמשך להודעתי, תודה על תגובתך, אכן התייעצנו עם אורטופד ילדים שלדבריו לא הצליח לאבחן משהו מהותי, הוא ציין שאכן הוא רואה רגישות בזמן הליכה /ריצה ברגל ימין, הוא ציין שיכול להיות שהדבר נובע מפעילות יתר של הילדה וביקש גם להפחית את תשומת הלב בנושא מול הילדה.
מאז הביקור אצל האורטופד עברו כשבועיים ועדיין ה"צליעה" (אני לא יודעת אם אכן להגדיר את זה כצליעה) מופיעה לסירוגין שוב בעיקר בשעות אחר הצהריים/ערב.
האם יכול להיות שהתופעה אכן קשורה לפעילות יתר או עייפות של הילדה (היא התחילה גן עירייה בספטמבר ובמסגרת הגן משתתפת בחוגי ספורט/זומבה ואינה ישנה צהריים)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 3 וחצי צולעת לסירוגין - תגובה
ד''ר אודי לבל31/10/2015מיכל שלום. אין לי דרך לדעת מה גורם למה שאתם רואים. אני חושב שאם אורתופד מנוסה בקושי זיהה משהו, החשש שיש כאן בעיה משמעותית הוא קטן. מציע לעקוב בעירנות (למשל לצלם מקטע וידאו קטן ולאחר חודש להסתכל שוב מול הפעילות של הילדה). אם תופיע החמרה - להעמיק בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)