בת 3 וחצי צולעת לסירוגין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 3 וחצי צולעת לסירוגין
    מיכל
    29/10/2015

בהמשך להודעתי, תודה על תגובתך, אכן התייעצנו עם אורטופד ילדים שלדבריו לא הצליח לאבחן משהו מהותי, הוא ציין שאכן הוא רואה רגישות בזמן הליכה /ריצה ברגל ימין, הוא ציין שיכול להיות שהדבר נובע מפעילות יתר של הילדה וביקש גם להפחית את תשומת הלב בנושא מול הילדה.
    מאז הביקור אצל האורטופד עברו כשבועיים ועדיין ה"צליעה" (אני לא יודעת אם אכן להגדיר את זה כצליעה) מופיעה לסירוגין שוב בעיקר בשעות אחר הצהריים/ערב.

האם יכול להיות שהתופעה אכן קשורה לפעילות יתר או עייפות של הילדה (היא התחילה גן עירייה בספטמבר ובמסגרת הגן משתתפת בחוגי ספורט/זומבה ואינה ישנה צהריים)?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 3 וחצי צולעת לסירוגין

הוספת תגובה

• בת 3 וחצי צולעת לסירוגין - תגובה

ד''ר אודי לבל
    31/10/2015

מיכל שלום. אין לי דרך לדעת מה גורם למה שאתם רואים. אני חושב שאם אורתופד מנוסה בקושי זיהה משהו, החשש שיש כאן בעיה משמעותית הוא קטן. מציע לעקוב בעירנות (למשל לצלם מקטע וידאו קטן ולאחר חודש להסתכל שוב מול הפעילות של הילדה). אם תופיע החמרה - להעמיק בירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו