ד"ר אידלמן שלום, בתי מעיין מטופלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר אידלמן שלום, בתי מעיין מטופלת
    שני
    19/05/2008

אצלך כבר מספר חודשים, היא נולדה עם בעיה במפרק ימין וטופלנו ברצועות פבליק.
    בפעם האחרונה בו עשינו אולטרסאונד בתאריך 27.04 אמרת לנו שהמפרק במקום ורשמת שהבדיקה תקינה. בנוסף, אמרת לנו להתחיל להוריד את הרצועות כל יום שעה ולהוסיף שעה נוספת עד שמגיעים ל 24 שעות שלמות בלי הרצועות ולחזור אליך לאולטרסאונד.

יש לנו תור לאולטרסאונד רק ב 29.06 וניסיתי ליצור איתך קשר על מנת לישאול כמה שאלות, אך בקופת חולים אין להם איך להשיג אותך פרט לימים שאתה עובד והתור הבא אליך זה רק ב 05.06.

במקרה ניתקלתי בפורום זה לכן אני אפנה את השאלות שלי לפה ואני מקווה שתוכל לענות לי.

מחר זה 24 שעות שלמות בהן מעיין תהיה בלי הרצועות, השאלה שלי זה אם לא צריך לשים את הרצועות יותר בכלל אפילו לא למספר שעות ביום, או שכן צריך לשים, אני מפחדת שאולי המפרק יצא שוב, אני לא יודעת...

דבר נוסף, ברגע שמעיין בלי רצועות היא משחקת המון עם הרגלים מביאה אותם אליה לפה מסתובבת על הצד וכו' כמו כל תינוק בגילה, השאלה אם זה לא מסוכן?

שאלה נוספת היא אם בפעם האחרונה הבדיקה יצאה תקינה, זה יכול לחזור למצב לא תקין בלי הרצועות או שאין סיכוי שהמפרק יצא שוב מהמקום ויחזור להיות לא תקין?

דבר נוסף זה שהרגלים שלה, מן הסתם עדיין בפיסוק גם שהיא ללא רצועות הם הולכות בפיסוק, זה מסתדר לבד, מה עושים כדי שהרגליים יתישרו?

אודה לך מאוד אם תוכל לענות לי על מספר השאלות שיש לי.
    אם אינך יכול לענות פה ואני צריכה לקבוע תור אז בבקשה תגיד לי שאני אקבע לתור הקרוב ב 05.06

תודה רבה לך,
    שני לוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי הרצועות

ד''ר מרק אידלמן
    21/05/2008

שני שלום ,
    אני יהיה בחו"ל 10 ימים בשבוע הבא לכן תורים התארכו.אינני זוכר מקרה הספציפי, אך אנסה לענות.
    לשאלתך :ברוב המקרים אחרי רצועות פרק נישאר תקין, אם אמרתי להוריד -אז תורידי,ברוב המקרים אני מוריד רצועות ללא "'weaning ".
    אין שום סכנה שילדה מזיזה רגליים , לבריאות!
    פיסוק רכב-עניין זמני , אל תדאגי.זה יסתדר ב100 אחוז.
    אני אקבל אותך בתחילת יוני גם אם אין תורים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו