מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר אידלמן שלום, בתי מעיין מטופלתשני19/05/2008
אצלך כבר מספר חודשים, היא נולדה עם בעיה במפרק ימין וטופלנו ברצועות פבליק.
בפעם האחרונה בו עשינו אולטרסאונד בתאריך 27.04 אמרת לנו שהמפרק במקום ורשמת שהבדיקה תקינה. בנוסף, אמרת לנו להתחיל להוריד את הרצועות כל יום שעה ולהוסיף שעה נוספת עד שמגיעים ל 24 שעות שלמות בלי הרצועות ולחזור אליך לאולטרסאונד.
יש לנו תור לאולטרסאונד רק ב 29.06 וניסיתי ליצור איתך קשר על מנת לישאול כמה שאלות, אך בקופת חולים אין להם איך להשיג אותך פרט לימים שאתה עובד והתור הבא אליך זה רק ב 05.06.
במקרה ניתקלתי בפורום זה לכן אני אפנה את השאלות שלי לפה ואני מקווה שתוכל לענות לי.
מחר זה 24 שעות שלמות בהן מעיין תהיה בלי הרצועות, השאלה שלי זה אם לא צריך לשים את הרצועות יותר בכלל אפילו לא למספר שעות ביום, או שכן צריך לשים, אני מפחדת שאולי המפרק יצא שוב, אני לא יודעת...
דבר נוסף, ברגע שמעיין בלי רצועות היא משחקת המון עם הרגלים מביאה אותם אליה לפה מסתובבת על הצד וכו' כמו כל תינוק בגילה, השאלה אם זה לא מסוכן?
שאלה נוספת היא אם בפעם האחרונה הבדיקה יצאה תקינה, זה יכול לחזור למצב לא תקין בלי הרצועות או שאין סיכוי שהמפרק יצא שוב מהמקום ויחזור להיות לא תקין?
דבר נוסף זה שהרגלים שלה, מן הסתם עדיין בפיסוק גם שהיא ללא רצועות הם הולכות בפיסוק, זה מסתדר לבד, מה עושים כדי שהרגליים יתישרו?
אודה לך מאוד אם תוכל לענות לי על מספר השאלות שיש לי.
אם אינך יכול לענות פה ואני צריכה לקבוע תור אז בבקשה תגיד לי שאני אקבע לתור הקרוב ב 05.06
תודה רבה לך,
שני לוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הרצועות
ד''ר מרק אידלמן21/05/2008שני שלום ,
אני יהיה בחו"ל 10 ימים בשבוע הבא לכן תורים התארכו.אינני זוכר מקרה הספציפי, אך אנסה לענות.
לשאלתך :ברוב המקרים אחרי רצועות פרק נישאר תקין, אם אמרתי להוריד -אז תורידי,ברוב המקרים אני מוריד רצועות ללא "'weaning ".
אין שום סכנה שילדה מזיזה רגליים , לבריאות!
פיסוק רכב-עניין זמני , אל תדאגי.זה יסתדר ב100 אחוז.
אני אקבל אותך בתחילת יוני גם אם אין תורים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)