פיסוק יתר קל אצל תינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסוק יתר קל אצל תינוקת
    רותם
    01/06/2008

מה זה בדיוק פיסוק יתר- אצל תינוקת בת כמעט שלושה שבועות? מה המשמעות? למה יכול להתפתח? האם עוד יכול להסתדר לגמרי או שה רק ישאר באותו מצב או יחמיר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסוק יתר קל אצל תינוקת

הוספת תגובה

• פיסוק יתר

ד''ר אודי לבל
    01/06/2008

מיה שלום. אני מניח שאת מתייחסת למפרקי הירכיים. אני לא מכיר בעיה כזו. גמישותו של תינוק בן 3 שבועות מאפשרת לרוב להשעין את ירכיו לצדדים על המזרון. זה תקין. הגמישות פוחתת עם הגדילה ועם ירידת השפעת ההורמונים של אמא על התינוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רותם
    02/06/2008

רופא הילדים הוא שקבע שיש פיסוק יתר קל ולא אמר שום דבר מעבר לכך אז גם אני יכולה רק לשער שמדובר בירכיים. מעבר לכך יש לי עוד שאלה: הוא ציין שהתינוקת לא מחזיקה את הראש (יחסית לגילה כמובן ולא באופן אבסולוטי)- האם יש לבדוק זאת או לעשות משהו בנדון או להמתין ולראות אם יש שיפור? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזקת ראש

ד''ר אודי לבל
    02/06/2008

שוב שלום, אני מניח שבעניין החזקת הראש בגיל חודש אין הרבה מה להתרגש, המשיכי במעקב ושמעי בעצת הרופא הוא ודאי מנוסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו