כאבים ביד שמאל [ממש דחוף]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ביד שמאל [ממש דחוף]
    מישהי
    23/10/2008

אני בת 15 וחצי ואני סולבת מכאבים ביד שמאל לחצים כאלה וכבדות זה קורה לי כבר שבועיים פלוס זה נורא מדאיג אותי יכל להיות שזה קשור ללב? אני נורא מפחדת ויש לי לפעמים דקירות ליד הלב ושאני מתעצבנת הכאבים ביד שמאל נהיים יותר מה זה יכל להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ביד שמאל [ממש דחוף]

הוספת תגובה

• כאבים ביד שמאל

ד''ר אודי לבל
    24/10/2008

שלום. זה לא כל כך בתחום הפורום הזה. מאוד נדירים כאבים ביד שמאל בגיל חמש עשרה בגלל בעיה של איסכמיה של הלב!!!. לכן אפשר לדאוג קצת פחות ואם כבר כואב שבועיים - כנראה שזה גם לא גרם למשהו נורא - פני לרופא המשפחה בתחילת השבוע ותבררו את הענין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש את זה

אולגה
    20/11/2008

גמאני מרגישה את זה בימים האחרונים ואני בת 17.. מאוד כואב לי עכשיו ואני לא יודעת מה לעשות עם זה.. יכול להיות שזאת בעיה בלב או ביד עצמה? אני נורא דואגת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו