DDH

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• DDH
    מירי
    03/11/2008

שלום שמי מירי אני אמא לאושר תינוקת בת חודשים הופנו לUS פרקי ירכיים ,עקב פישוק רחב ואסימטריה של הקפלים . יש לי שתי שאלות : 1. אם הכן זה הממצא מה זה אומר. 2. מהו הטיפול . תודה והודה על תשובתך ערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    DDH

הוספת תגובה

• מה זה DDH

ד''ר אודי לבל
    03/11/2008

מירי שלום כדי לחסוך הסבר ארוך - היכנסי לאתר "ביה"ח שערי צדק" במחלקות אשפוז - אורתופדיה פדיאטרית יש דף הסבר מאוד מפורט להורים. אם יהיו שאלות - אשיב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DDH

מירי
    04/11/2008

ד"ר לבל שלומות! תודה על תשובתך, קראתי בעיון את דברי ההסבר שבאתר אליו הפנת אותי. מדובר שם בעיקר על ילדים שיש להם הגבלה בפישוק. במקרה שלנו הפישוק רחב מדי ומלווה באסימטריה של קפלי הירך והילדה מאד גמישה . לא הצלחתי להבין מה הבעיה ? איך מטפלים בה? כאילו זה מקרה הפוך מהנאמר בהסבר. אודה לתשובתך מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DDH

מירי
    05/11/2008

ד"ר לבל שלומות! תודה על תשובתך, קראתי בעיון את דברי ההסבר שבאתר אליו הפנת אותי. מדובר שם בעיקר על ילדים שיש להם הגבלה בפישוק. במקרה שלנו הפישוק רחב מדי ומלווה באסימטריה של קפלי הירך והילדה מאד גמישה . לא הצלחתי להבין מה הבעיה ? איך מטפלים בה? כאילו זה מקרה הפוך מהנאמר בהסבר. אודה לתשובתך מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסוק רחב

ד''ר אודי לבל
    09/11/2008

מירי שוב שלום, אכן המצב הנפוץ הוא פיסוק רחב ובכל זאת כל אסימטריה היא דבר חשוד - כדאי לבצע US ולראות ששני מפרקי הירך נמצאים במקומם ואם כך - אז הילדה סתם גמישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו