בן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן
    מירב
    26/11/2008

שלום רב, אני חייל בן 21 מזה כשנתיים בצבא. אני שירתתי עד לא מזמן כלוחם. באפריל האחרון הייתי מעורב בתאונת דרכים כאשר אני נהגתי בהאמר צבאי ונתקעתי בהאמר שלפני במהירות נמוכה, הייתי חגור ועם קסדה. 3-4 ימים לאחר מכן התחלתי לחוש בכאבים עזים בגבי. מכאן, אני סובל מהכאבים הללו באופן יום-יומי ואני נוטל משככי כאבים בשם ארקוקסיה. קשה לי מאד בתפקוד אפילו בבית אני בגימלים כבר חצי שנה. אני ממעיט בישיבה ומעדיף לעמוד/ לשכב. אני בקושי יוצא מהבית בשל הכאבים בנסיעה.. עברתי בדיקות כגון: מיפוי עצמות, סי טי ואמ אר איי. להלן תשובות האמ אר איי: 1. ציסטה קטנה ע"ש טרלוב בגובה S3-S2 משמאל ללא חשיבות קלינית. 2 הדיסק D10-D11 מעט מונמך עם יצירת קיפוזיס קל בגובה זה. בקרע קטן מרכזי ללא לחץ על החוט. מה זה אומר והאם זה מסביר כאבים אלו? תודה מראש, בן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן

הוספת תגובה

• ממצאים שונים

ד''ר אודי לבל
    26/11/2008

בן שלום. אני מציע להפנות שאלות בפורום מתאים. כאן אנחנו דנים בבעיות אורתופדיות של ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו