התפתחות העקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות העקמת
    יוסי
    22/12/2008

הגבתי להודעה שעניתה אבל כנראה לא ראיתה את זה אז הנה אני כותב את זה בהודעה חדשה האם תוכל לשאול את עמיתך ולברר לגבי השפעת המדרסים? הרופא אכן לא מדד את הזווית, אך נראה כשאני מתכופף את ההבדל בין השכמות[לדוגמא לאמא שלי שאין עקמת, אין הבדל] ומה גם שהלכתי לרופא והוא גילה את העקמת אחרי כאבי גב יום-יומיים. עד היום אני סובל מכאבי גם יום-יומיים כל יום, כל היום. אני לא לוקח תרופות ולא מתכוון להתחיל. וראיתי באחד התגובות שלך שעקמת קלה לא יכולה לגרום לכאבי גב? מה כן יכול לגרום שקשור לעקמת? יכול להיות שהעקמת היא בזווית שלוחצת על משהו וזה גורם לכאב? כי בעיקרון הבנתי שעקמת קלה לא גורמת לכאבים[מתגובות ואנשים שאני מכיר] אך משום מה אני סובל מכאבים בגב התחתון כל הזמן, בעיקר בישיבה. האם רופא משפחה יכול למדוד את הזווית או שמא צריך ללכת לאורתפד? התחלתי טיפול פיזיותרפי, אך באתי רק לשני מפגשים בגלל סכסוך עם המטפלת, כנראה שאני יצתרך להתחיל מחדש עם מטפלת אחרת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות העקמת

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד''ר אודי לבל
    22/12/2008

יוסי שלום. נראה לי שמגוון השאלות שלך מתאים יותר למפגש פנים-אל-פנים עם אורתופד. אסוף את הצילומים וקבע תור אצל אורתופד ושם תיבדק שוב, תימדד הזווית והרופא יבחן אם נראה שיש קשר בין הממצא בצילום לבין כאבי הגב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו