שבר בשוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בשוק
    דניאל
    24/01/2009

שלום.
    הסיפור שלי כזה:
    אני בן 17 וביום חמישי הקודם( 16/1) נפלתי(יותר נכון החלקתי..) במשחק כדורגל ועיקמתי חזק מאוד את הקרסול השמאלי. באותו ערב הלכתי לרופא (לא אורטופד) והוא אמר שלא נראה שיש שבר בקרסול ויותר חשש מפגיעה בגידים ולכן הפנה לאולטרא-סאונד, שם לא מצאו פגיעה בגידים (להפתעתי) ורק הרבה נוזלים ושטפי דם פנימיים.
    לא הייתי ממש רגוע כי לא היה הרבה שיפור ולכן הלכנו לאורטופד ביום חמישי האחרון. הוא הפנה לצילום בחדר מיון ושם גילו שבר בפיבולה, עשו לי גבס מכף הרגל עד מעל לברך ושלחו לצילום נוסף. לאחר מכן שלחו אותי הבייתה.
    העניין הוא שגם אחרי ששמו גבס יש מרווח גדול בין שני חלקי העצם. האם יש בעייה עם זה? האם כדאי לנסות לטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר בשוק

הוספת תגובה

• שבר בקרסול

ד''ר אודי לבל
    25/01/2009

דניאל שלום. עמדת העצם השבורה (פיבולה) לא מאוד קריטית, יותר חשוב שהיחסים בין הצמות במפרק הקרסול יהיו בדיוק כמו שצריך. אני מניח שאחרי כשבוע מהשבר תבוא למעקב אצל אורתופד- אל תהסס לשאול כל מה שלא ברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו