בת שנה, על קצות האצבעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה, על קצות האצבעות
    אסתר
    31/01/2009

שלום. בתי בת שנה, עומדת והולכת מסביב לריהוט וכל זאת על קצות האצבעות. כשאני מנסה להעמיד אותה עם כל כף הרגל, מהר מאוד היא עולה חזרה לעמידה על קצות האצבעות. אני רוצה לדעת מה עליי לעשות על מנת שהבעיה לא תחריף ועד כה אנשי מקצוע לא הצליחו לסייע לי. אודה מאוד לעזרתכם/הכוונתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנה, על קצות האצבעות

הוספת תגובה

• עמידה ראשונית

ד''ר אודי לבל
    31/01/2009

אסתר שלום. הליכה ראשונית לעיתים מלווה בדברים מוזרים כמו הנחת הרגל על חלקה הצידי או עמידה על קצות אצבעות. אם התינוקת בדרך כלל בריאה אני מציע לחכות כשלושה חודשים ורק אז לשקול אם הליכתה תקינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על קצות האצבעות

אסתר
    31/01/2009

תודה. העניין הוא שהיא כבר עושה את זה כחודשיים, אבל אמשיך לעקוב. שאלתי היא: האם "להראות" לה איך עושים נכון או לא להתערב? ובמידה וזה ממשיך מעבר לתקופת הזמן שציינת, האם לפנות לאורתופד ככתובת הנכונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו