כאבים בקרסול רגל שמאל לבן 3.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בקרסול רגל שמאל לבן 3.5
    קרן
    17/03/2009

שלום רב, בני בן 3.5 ולפני כשבועיים התעורר בוכה בבוקר מכאב בקרסול שמאל ולא יכל לדרוך על הרגל במשך כל היום, לבסוף לקחנו אותו למוקד שיראו אולי זו דלקת, בדקו אותו גם רופא כללי וגם אורטופד+ספירת דם והכל היה תקין והוא שוחרר ולמחרת הלך כרגיל, (לא יודעת אם זה קשור אבל לאחר יומיים חלה בוירוס עם חום גבוה לשבוע) כעת הוא בריא אולם פעם ביומיים שלושה בערך מתלונן כשמתעורר בבוקר על כאב באותו מקום והבוקר סיפר לי שכאב לו גם בלילה. בגן מתנהג רגיל ולא מתלונן הוא רץ בבית אחה"צ קופץ ומשתולל. שאלתי היא מה לעשות כשתיארתי את זה לרופאת ילדים התגובה היתה שאלה כאבי גדילה או שהוא גמיש יתר ולכן יש לו כאב ושאמשיך כרגיל. בגלל שאני אמא לחוצה אני שואלת מה לעשות האם ללכת לאוטופד ילדים להמשך בדיקה או שאין צורך? מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי קרסול אחרי מחלה ויראלית

ד''ר אודי לבל
    18/03/2009

קרן שלום. כאבי מפרקים אחרי מחלת חום (עד כשבועיים) נפוצים מאוד וייתכן שזה מה שקרה. אני מציע שאם התלונה לא תחלוף תוך כשבועיים תגשו להבדק אצל אורתופד או רופא ילדים. זאת בהנחה שהמצב כרגע בשיפור, אם לא - גשו בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו