רצועות פבליק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצועות פבליק
    שושי
    02/05/2009

בתי כבת 4 חודשים
    לפני כ-3 שבועות התחלנו טיפול ברצועות פבליק לאחר ייעוץ עם אורתופד.
    בגן לא תמיד מחזירים לה נכון את הרצועות, וכתוצאה מכך יש לה לפעמים סימנים אדומים על הרגליים, היא בוכה, צורחת ומקיאה את האוכל (קרה לא פעם ולא פעמיים).
    שאלתי את הרופא מה לעשות, הוא אמר שאין ברירה וחייבים לשים את הרצועות חזרה, אך מצד שני אני מרגישה שהרופא לא כל כך קשוב "ומבין" - היא לא תינוקת מפונקת, היא בוכה וצורחת כי משהו מפריע לה.
    גם אני כשאני שמה לה בבית את הרצועות היא בוכה וצורחת, עד שאני נשברת ומורידה לה אותן.

מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רצועות פבליק

הוספת תגובה

• בעיה עם רתמת פבליק

ד''ר אודי לבל
    02/05/2009

שושי שלום. המצב שבשבילו המציאו את הרתמה הוא קשה וגורם חיים עגומים לילד אם יגדל עם מפרק ירך שנפרק ממקומו - ניתוחים, צליעה ודברים מסוג זה - ככה שהאפשרות לא לטפל גם היא די גרועה.
    עכשיו צריך לחשוב דבר ראשון למה התינוקת לא מסתדרת עם הריתמה ושנית למה מחזירים אותה לא טוב. לעניין התאמת הריתמה - יתכן שהיא לא מותאמת נכון - חיזרי אל האורתופד שיתאים אותה טוב. בעניין השני : אני לא רואה סיבה להוריד אותה למעט לרחצה - וזה בודאי נעשה בבית כך שלא צריכה להיות בעיה במעון עם הריתמה. אני מציע באופן כללי בשבועות הראשונים לטיפול לא להסיר בכלל!!!, לנקות את התינוקת במטלית לחה, ולא להסיר בכלל. כאשר התינוק וההורים רגילים לריתמה - מתחילים בהסרה לצורך רחצות ורק כאשר מפרק הירך בעצם החלים, מתחילים גמילה הדרגתית שכוללת מספר שעות עולה מחוץ לריתמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בתי ברצועות האם כדאי להשאר בבית?

מיקה
    14/07/2009

בתי נכנסת לרצועות בגי 3 ח' בדיוק בזמן שאני צריכה לחזור לעבודה האם היא יכולה להסתדר במעון של נעמ"ת או שעדיף טיפול של אחד על אחד ואם כן כמה זה חשוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו