מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רצועות פבליקשושי02/05/2009
בתי כבת 4 חודשים
לפני כ-3 שבועות התחלנו טיפול ברצועות פבליק לאחר ייעוץ עם אורתופד.
בגן לא תמיד מחזירים לה נכון את הרצועות, וכתוצאה מכך יש לה לפעמים סימנים אדומים על הרגליים, היא בוכה, צורחת ומקיאה את האוכל (קרה לא פעם ולא פעמיים).
שאלתי את הרופא מה לעשות, הוא אמר שאין ברירה וחייבים לשים את הרצועות חזרה, אך מצד שני אני מרגישה שהרופא לא כל כך קשוב "ומבין" - היא לא תינוקת מפונקת, היא בוכה וצורחת כי משהו מפריע לה.
גם אני כשאני שמה לה בבית את הרצועות היא בוכה וצורחת, עד שאני נשברת ומורידה לה אותן.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה עם רתמת פבליק
ד''ר אודי לבל02/05/2009שושי שלום. המצב שבשבילו המציאו את הרתמה הוא קשה וגורם חיים עגומים לילד אם יגדל עם מפרק ירך שנפרק ממקומו - ניתוחים, צליעה ודברים מסוג זה - ככה שהאפשרות לא לטפל גם היא די גרועה.
עכשיו צריך לחשוב דבר ראשון למה התינוקת לא מסתדרת עם הריתמה ושנית למה מחזירים אותה לא טוב. לעניין התאמת הריתמה - יתכן שהיא לא מותאמת נכון - חיזרי אל האורתופד שיתאים אותה טוב. בעניין השני : אני לא רואה סיבה להוריד אותה למעט לרחצה - וזה בודאי נעשה בבית כך שלא צריכה להיות בעיה במעון עם הריתמה. אני מציע באופן כללי בשבועות הראשונים לטיפול לא להסיר בכלל!!!, לנקות את התינוקת במטלית לחה, ולא להסיר בכלל. כאשר התינוק וההורים רגילים לריתמה - מתחילים בהסרה לצורך רחצות ורק כאשר מפרק הירך בעצם החלים, מתחילים גמילה הדרגתית שכוללת מספר שעות עולה מחוץ לריתמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בתי ברצועות האם כדאי להשאר בבית?
מיקה14/07/2009בתי נכנסת לרצועות בגי 3 ח' בדיוק בזמן שאני צריכה לחזור לעבודה האם היא יכולה להסתדר במעון של נעמ"ת או שעדיף טיפול של אחד על אחד ואם כן כמה זה חשוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)