ד"ר לבל תודה רבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר לבל תודה רבה
    מיכל
    08/05/2009

להזכירך נכדתי בת השנה ושמונה חודשים נחבלה ברגלה ולמרות שעשו לה צילום באותו יום ושללו שבר הכאב לא פסק, לאחר התרוצצויות בין רופא הילדים והאורתופד במשך שבועיים ולאחר שכולם אמרו שזה לוקח זמן, חזרנו על פי עצתך לחדר מיון ילדים. האורתופד שוב שלח אותנו לתקופה נוספת הביתה,אך הרופא במיון התעקש ולא ויתר וצילם שוב את הרגל ואכן, נמצא השבר. אני רוצה להודות לך כי בזכותך (אמרת כי כנראה יש בעיה) הלכנו לחדר מיון. עכשיו יש שיפור ואנחנו מקוים שתוך זמן קצר היא תחזור לשגרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר לבל תודה רבה

הוספת תגובה

• אבחון מאוחר של שבר

ד''ר אודי לבל
    09/05/2009

מיכל תודה על העדכון. משהו כללילך ולהורים (אם מישהו קורא). במקרים רבים של חבלה אצ לילדים צריך להסתמך על הממצאים החיצוניים - כמה כואב, מה המגבלה התפקודית, מה ההורים חושבים. אני מניח במקרים רבים שאני מפספס שברים קטנים (אלה שאנחנו קוראים להם "ענף-ירוק") וזה לא נורא. אלה שברים שלא דורשים טיפול למעט שיכוך כאב. עם זאת יש ערך לקבלת אבחנה נכונה מכיוון שכך אפשר להרגיע את ההורים שהגורם אכן ידוע, וגם לחזות כמה זמן יידרש להחלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו