עזרה מפרק הירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה מפרק הירך
    עמית
    14/05/2009

שלום,

ביתי הייתה מטופלת בכרית פיסוק עד גיל 9 חודשים. עקב נקע בפרק הירך.

בגיל 9 חודשים האורטופד אמר להסיר את כרית הפיסוק בשביל שהילדה תתחיל להתפתח כי כל אותה תקופה זה עיקב אותה והיא לא זחלה ולא התפתחה.

אתמול היא היתה אצל אותו אורטופד לביקורת והאורטופד אמר להחזיר את כרית הפיסוק.

לחודשיים גודל כרית פיסוק 22.

היום הילדה כבר בת שנה וחצי נמצאת בדיוק בשלבי התפתחות שלה זוחלת על שש יושבת נעמדת לבד. נראה לי שזה יפריע לה בהתפתחות של אני לא רוצה ששוב היא תיעצר מבחינה התפתחותית גם ככה הי באיחור. (בת שנה וחצי ועוד לא הולכת)

הילדה הולכת לגן וזה נראה לי מאוד יפריע לה בגן

ההבחנה אתמול היתה:

ראשי מפרק הירך ממוקמים היטב, צילום אגן מדגים מבנה אצטבולרי סביר אינדקס אצטבולרי של 30 מימין ו27 משמל כיסוי אצטבולרי סביר

אבקש את התייחסותך אם תוכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה מפרק הירך

הוספת תגובה

• שימוש בכרית פיסוק

ד''ר אודי לבל
    16/05/2009

עמית שלום. מחד השימוש בכרית מעכב התפתחות -אין בזה ספק. אבל זה מונע פריקה במפרק הירך, כאבים, צליעה או ניתוח. כך צריך לראות את הדברים. מדובר במספר חודשים בשנת החיים הראשונה לעומת כל החיים שאחר כך. סיימי את הטיפול לפי ההוראות והכל יפוצה אחר כך עם ההתפתחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו