רופאים יקרים אנא עזרתכם...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופאים יקרים אנא עזרתכם...
    אמא +1 מיוחד
    14/05/2009

שלום רב,

יש לי תינוק בן חצי שנה באבחון אצל אורטופד נמצא FFA נוקשה דו צדדי
    הומלץ לגבס בתל השומר ל3 שבועות.

ברגל אחת הפנייה פנימה ממש נראית לעין ואילו ברגל השנייה אני לא הבחנתי וגם אחרי שהאורטופד ציין נראה לי שהיא בסדר.

בכל מקרה אשמח לעצה מכם,האם הטיפול בגבס כדאי?האם זה לא מסתדר לבד?
    והאם הטיפול בגבס עוזר?האם מגבסים גם את האצבעות?ואם כן זה לא מזיק?

אני מצטערת על כל השאלות אבל אני כ"כ מוטרדת,בעיקר בגלל שנאמר לי שאם האורטופד בבדיקה של מפרקי היירך היה שם לב לכפות רגליים יכול להיות שנהיינו מונעים את זה,אני כבר לא יודעת מה לעשות,האם כדאי לקבל עוד אבחנה או לעשות גבס,המקרה שלנו הוא דחוף כי הבן שלי כבר עומד על שש וכמעט מתחיל לזחול,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופאים יקרים אנא עזרתכם...

הוספת תגובה

• הטיה של כפות הרגליים

ד''ר אודי לבל
    16/05/2009

אמא שלום. ראשית כאשר, יש לך דילמה אם להקשיב לעצת המטפל - גשי לשמוע עוד דעה. שנית לגבי FFA (אדדוקציה של קדמת כף הרגל) - זו בעיה נפוצה ובהחלט דילמה טיפולית כאשר זה מטופל בגיל מאוחר (סביב שנה) המטרה היא לכופף את כף הרגל לכיוון השני (אבדוקציה) ובכך למתוח את הרקמות הרכות ולהביא להתארכותן. אפשר להשיג את המטרה במספר שיטות - פני לרופא - דברו על העניין ותקבלי החלטה אם את הולכת על זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו