ג'ורדן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ורדן
    אלון
    23/07/2009

שלום,

עקב אבחון לקוי בגיל 6 שבועות, בתי בת ה 8 חודשים נכנסה רק עכשיו לג'ורדן למשך 3 חודשים.
    לפי מה שקראתי בפורום אין להוריד את המכשיר, אנחנו נמצאים ביום הראשון של התהליך ושאלתי היא: האם הכוונה היא לא להוריד אותו בכלל למעט להחלפת חיתול ומקלחת?
    כמו כן הייתי שמח אם תוכל להסביר לי איך בדיוק זה עוזר ומה התהליך שקורה למפרק...

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ורדן

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה ברשותך...

אלון
    23/07/2009

הרופא כתב בממצא: US - מימין IB משמאל IIB-IIIA . מה זה אומר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושה מכשיר ג'ורדן

ד''ר אודי לבל
    26/07/2009

אילן שלום. לעניין הסרת המכשיר- זה נושא שחייב להיות מוסכם בין ההורים לרופא המטפל, אני לא אביע דעה.
    לגבי תפקידו של המכשיר. זה אחד ממספר מכשירים דומים שמבצעים פיסוק וכיפוף לפנים של מפרקי הירכיים, מטרתם לתת מעט תנועה במפרקים ורק בטווח שאינו מאפשר פריקה. אנחנו משתמשים בו במצבים בהם מפרק הירך יציב!! (ראש הירך לא יכול לצאת מהמכתש של האגן), התנועה התקינה של הכדור בתוך המכתש גורמת להתפתחות טובה שלו והתייצבות של המפרק. בהמשך העמידה כבר תשפר עוד יותר. לגבי הדרגה ב- US, לרוב איננו מערבבים את דרגה 2 (שמחולקת ל A B C ) עם דרגה 3 שהיא כבר פריקה של המפרק (הכדור יותר מהמכתש). לכן כדאי לודא שהעתקת נכון או לחילופין שהרופא המטפל משוכנע שאין פריקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו