נעלי פקקים לילד בן 7.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלי פקקים לילד בן 7.5
    ג
    05/08/2009

שלום,

בני בן 7.5 ואמור להתחיל ללכת לחוג כדורגל על דשא בקרוב מאד. שמעתי דיעות סותרות לגבי נזקים שריצה בגיל כל כך צעיר בנעלי פקקים עשויה לגרום לגב ולרגליים.
    האם ריצה מאומצת בנעלי פקקים על דשא למשך 4 שעות בשבוע עשויה לגרום לו לנזקים כלשהם? האם עדיף לשלוח אותו לאימונים עם נעלי קטרגל (ללא פקקים)?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעלי פקקים לילד בן 7.5

הוספת תגובה

• נעלי כדורגל

ד''ר אודי לבל
    05/08/2009

ג שלום, לא ידוע לי על בעיה חריגה, אם כי יתכן שמשהו פירסם איזה מחקר על זה. קרוב לודאי הסיפורים ששמעת מבוססים על פלוקלור ההורים לילדי נבחרות הכדורגל.
    אני מציע להתכונן לתקופה של כאבים מסוגים שונים מידי פעם, לא להתרגש זה לא בגלל הפקקים אלא בגלל הפעילות המאומצת והחבלות באימון. אני רואה הרבה-הרבה יותר ילדים שנפצעים מסקייטבורד במדרכות מאשר באימוני כדורגל על דשא עם נעלי פקקים. אם יהיו בעיות שקשורות בספורט - ברוב מרכזי האורתופדיה לילדים או המחלקות לארותופדיה יש כיום מרפאת ספורט ושם כדאי להתייעץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו