מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רנטגן פרקי ירכיים10016/11/2009
בתי בת 4 וחצי חודשים. לאחר מעקב כל חודש אצל אורטופד שכלל רנטגן לפרקי ירכיים, הומלץ לעשות צילום רנטגן שלפי התוצאות יבדק התחלת שימוש ברצועות.
זה משהו שמאוד מדאיג אותי, האם ללא השימוש ברצועות יתכן החמרה ?
תוצאות הרנטגן הם :
זויות אסטבולרי ימין 39 מעלות DDH
זויות אסטבולרי שמאל 38 מעלות DDH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאי רנטגן ב- DDH
ד''ר אודי לבל16/11/2009חגית שלום. ממה שכתבת אני מתקשה קצת להבין ואני מקוה לענות לעניין. לעיתים לאחר בדיקת אולטרא-סאונד אנחנו לא משוכנעים שהממצא ממש תקין ומבקשים לקראת גיל חצי שנה לבצע צילום אגן - ייתכן שזה המצב. הזווית כפי שכתבת אותה אינה כל העניין. קיימים עוד מאפיינים שיכתיבו האם יש בעיה או שהילדה מתפתחת היטב. אני מציע לחזור לרופא ולבקש הסבר מפורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
10016/11/2009ד"ר לבל שלום ותודה על ההתיחחסות המהירה והאדיבה
האורתופד אמר כבר באולטרסאונד שהפרק לא התאחהה אך הסכים להמשיך ולעקוב כל חודש (במשך 3 חודשים) כדי לראות אם המצב ישתפר. לאחר שגם בפעם האחרונה הפרק נראה לא תקין, שלח אותנו לרנטגן שאלו תוצאותיו :
זויות אסטבולרי ימין 39 מעלות DDH
זויות אסטבולרי שמאל 38 מעלות DDH
עכשיו התינוקת בת 4 וחצי חודשים והוא המליץ על רצועות.
אותי זה מדאיג, מה קורה אם לא מטפלים ? מה הסיכוי שזה יחלים מעצמו ?
והאם יש מה לעשות כדי ליעל את הטיפול ? למשל לשים את הרצועות על הגוף ? לא להוריד אפילו למקלחת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)