מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקע בקרסוליריב26/11/2009
נקעתי את הקרסול ב13.11 וב15.11 הייתי אצל אורטופד שאמר שיש קרע בסיבי הרצועה.
הוא המליץ לנוח ולקרר את המקום עד 48 שעות אחרי שזה נעשה.
הייתי במכון פיזותרפיה בתאריך ה26.11 ולפני התחלת הטיפול נאמר לי מאחת הפיזותרפיסטיות שיש צורך לדרוך על הרגל וללכת.
בתאריך ה25.11 הייתי אצל אורטופד נוסף והוא לא הזכיר דבר בקשר לדריכה על הרגל וטיפולים נוספים אך הפנה אותי לצילום נוסף לשם השוואת שני הקרסוליים כדי לראות אם באמת יש קרע בסיבי הרצועה.
כרגע אני מבולבל מאוד ואינני יודע מה כדי לעשות, חלפו שבועיים ממועד הפציעה ואני לא דורך על הרגל אלא משתמש בקביים. להקשיב להמלצת הפיזותרפסטית או לא? לדרוך על הרגל או להמשיך לנוח? ישנם טיפולים נוספים שכדאי לעשות?
פגישה נוספת עם האורטופד תערך רק בתאריך ה1.12
מקווה לתשובה בהקדם,
יריב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקע בקרסול
ד''ר אודי לבל26/11/2009יריב שלום. אנחנו משתדלים לעסוק בבעיות של ילדים...
לענייןנקע בקרסול - בהחלט ממלץ לדרוך, תחילה עם קביים ובהמשך בלי. פיזיותרפיה בהחלט תאיץ את ההחלמה . המשך בטיפול. השילוב של תרגילים בפיזיותרפיה, ובעצמך בבית עם דריכה הדרגתית תחזיר לך את ההליכה התקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יריב27/11/2009תודה על התגובה. אני אנסה להתחיל לדרוך לאט לאט עם הקביים ואפעיל קצת את הקרסול. בקרוב אתחיל את הטיפול הפיזותרפי.
את הגיל שכחתי לכתוב, אני בן 14 ולכן פניתי לפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)