כאב גב לילד בן 7.5 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב לילד בן 7.5 שנים
    אמא
    08/12/2009

הבן שלי בן 7.5 משחק בחוג כדורגל,רץ,עושה גילגולים,פעיל.מידי פעם שמתכופף לתיק ואחר כך מתרומם מתלונן שכואב לו הגב.מה לעשות?האם יש סיבה לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב לילד בן 7.5 שנים

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד''ר אודי לבל
    10/12/2009

אמא שלום. אם הכאב מופיע רק מידי פעם ולא מפריע בפעילות הספורט המאוד נמרצת שלו - נראה לי שאפשר להמתין, תוך עירנות. אם יהיה כאב בלילה, או כאב קבוע - לפנות לבירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב לילד בן 12

אורלי
    21/04/2013

שלום - בני בן 12 משחק כדורגל מהיותו בן 9 - בני פעיל מאוד - מזה כשבועיים הפסיק להתאמן - כי התלונן על כאבי גב תחתון המקרין למפשעה בצד שמאל - בכאבים הולכים ובאים - בעיקר בלילה הכאבים מתגברים ובבוקר שהוא קם - ממש קשה לו לקום לאחר שמתיישב - טרם לקחתי אותו לרופא - האם אני צריכה לחכות מללכת לרופא - או יש סיבה אחרת שאני צריכה לבדוק ולדאוג. בני נמצא במשקל מתאים לגופו וגם משקלו.
    אודה לקבלת יעוץ - תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב לילד בן 12 - תגובה

ד''ר אודי לבל
    22/04/2013

אורלי שלום - בודאי לקחת אותו להיבדק. לא צריך חדר מיון אבל לא צריך לדחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו