מפרק ירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפרק ירך
    סיגי
    06/02/2010

שלום
    ביתי בת חודש ובשחרור מבית החולים לאחר הלידה הומלץ ללכת לאורטופד עקב הגבלה בפישוק
    it.hip click
    בבדיקה אצל אורטופד התגלה הגבלה בפישוק דו צדדי והומלץ טיפול ברצועות פבליק
    hip dislocation with other hip subluxation. congenital left chronic
    זה מה שהיה רשום באבחנה אצל אורטופד הילדים שהיינו
    בכל מקרה התחלנו את טיפול הרצועות, רציתי לדעת האם לפי הממצאים הטיפול ברצועות יעיל ויכול לטפל בבעיה לחלוטין?
    והאם תוכל להסביר לי מהי בעצם הבעיה לפי הממצאים, מה זה יכול לגרום במידה ולא מסתדר?

בתודה מראש
    סיגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפרק ירך

הוספת תגובה

• DDH

ד''ר אודי לבל
    06/02/2010

סיגי שלום. מידע נרחב על DDH והטיפול בכל שלב תוכלי למצוא באתרים רבים (באתר "שלי" בשערי צדק יש תקציר) ובפורום הזה בדפדוף אחורה תוכלי למצוא דיונים רבים. מפריע לי שהיית אצל אורתופד ילדים והמידע לא ניתן אצלו... ההורים חייבים להתעקש לקבל מידע מהרופא ולהבין את מהות הטפול. אחרי שתקראי - אנא המשיכי לשאול ואנסה להאיר מה שלא ברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפרק ירך

סיגי
    07/02/2010

תודה, קראתי על זה באתר שלכם והבנתי פחות או יותר על הנושא, האורטופד שהייתי אצלו לא ממש נתן הסבר על זה , גם לי זה הפריע מאוד למרות הלחץ שהוא נמצא בו, אך קיבלתי הסבר ממזכירתו במקצת וממכון האורטופדיה שקניתי משם את הרצועות.
    האם אתה חושב שזה יכול לפתור את הבעיה?
    הבנתי שכשמתחילים טיפול ברצועות בשלב מוקדם יש סיכויי הצלחה טובים יותר.
    אשמח לקרוא מה אתה חושב בעניין.
    תודה
    סיגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצלחת הטיפול ב- DDH

ד''ר אודי לבל
    07/02/2010

סיגי שוב שלום. ככל שמתחילים מוקדם ההצלחה גדולה יותר היות שהמכתש ייבנה טוב יותר בשפעת הטיפול. בגיל חודש עד חודשיים אפשר לצפות להחלמה מלאה. כמובן צריך לטפל היטב, להיות צמודים להוראות. במידה שרצועות לא יפתרו את הבעיה - תדונו עם האורתופד המטפל על השלב הבא אבל זה ממש לא צפוי בגיל כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו