כפות רגליים עקומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפות רגליים עקומות
    טל
    11/03/2010

הכפות רגליים של בני בן ה 9 נכנסות פנימה.
    פנינו בעבר לאורטופדים שונים אשר אמורו שאין מה לעשות.
    לדעתי הדבר החמיר.
    האם יש טיפול לעניין?
    בתודה מראש,
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפות רגליים עקומות

הוספת תגובה

• סיבוב פנימי בכפות

ד''ר אודי לבל
    12/03/2010

טל שלום. ראשית כרגיל אני מפנה לאתר של שערי צדק או ל- global-help שם יש חוברת בעברית!! על הנושא. בגיל כזה העניין מורכב יותר מאשר בשנים המוקדמות - אז התופעה לרוב נעלמת עם הצמיחה. כיום: צריך לבדוק מאיפה נובעת הרוטציה (פיתול) של הגפה ולשקול אם יש הצדקה לטיפול (זה דיון שצריך להתרחש בינכם ההורים לבין הצוות המטפל). האם יש טיפול? בהחלט, אבל צריך לשקול אם הוא נחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפות רגליים עקומות

טל
    24/03/2010

בהמשך לשאלתי בעניין בני שלו כפות רגליים עקומות(בן 9), אציין כי
    במועד שהלכנו לבדיקה - אמרו לנו שאין מה לעשות אלא שהעניין החמיר.

רציתי לדעת אם הבעיה הינה מהקרסול - מהוא סוג הטיפול?
    אם הבעיה נובעת מכפות הרגליים? מהו הוא סוג הטיפול?
    ואם הבעיה נובעת מהברך - מהו סוג הטיפול?

האם יש רופא אורטופדי עם התמחות ספציפית לעניין זה? ואם כן האם אתנ יכול להפנות אותנו?

בתודה מראש,
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המקור לבעיה סיבובית

ד''ר אודי לבל
    25/03/2010

טל שלום. בנושא הזה מטפלים אורתופדים של ילדים. זה קצת מורכב לדיון בפורום. בגדול מקור הפיתול יכול להיות בירך, בשוק או בכף הרגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה- רגליים עקומות

לירון
    21/04/2010

שלום, בתי בת 3 סובלת מרגליים עקומות. אורטופד אמר לנו כי הבעיה נובעת מסיבוב באגן ושזה יחלוף מעצמו עד גיל 8 בערך. הבעיה היא שאני לא רואה שיפור בנושא (גם לא החמרה). אמרו לי שניתן לגבס וזה עשוי לפתור את הבעיה- מה דעתך?
    בנוסף, היא מאוד מסורבלת בכל הקשור למוטוריקה הגסה- הייתי רוצה לחזק זאת אצלה. האם אתה חושב שניתן להשיג זאת על ידי חוג מסוים? על מה אתה ממליץ- שחיה, התעמלות לגיל הרך, ריקוד?
    ואחרונה חביבה, האם זה ייעלם לגמרי או שתמיד תהיה "סטיה" הנראית לעין? (השאלה האחרונה היא לא ספציפית לילדתי אלא באופן כללי).
    תודה רבה,
    לירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו