גיד עקב אכילס קצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיד עקב אכילס קצר
    גלית
    11/04/2010

לבני בן ה-3 אובחן (ע"י אורטופד ילדים) גיד עקב אכילס קצר והתבקשנו לעשות לו מתיחות של כף הרגל. לאחר מס' פעמים המצב החמיר והוא הולך לעיתים תכופות יותר על קצות האצבעות ואף מתלונן על כאבים בעיקר בבוקר. האם לדעתך הנ"ל עקב המתיחות עשינו? האם להמשיך בכך?
    יום טוב
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיד עקב אכילס קצר

הוספת תגובה

• גיד אכילס קצר

גלית
    15/04/2010

שלום רב
    אודה לך אם תוכל לענות לשאלתי מ-11/4, נראה לי שפספסתם אותי....
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיד אכילס קצר

ד''ר מרק אידלמן
    15/04/2010

גלית שלום,
    יתכן ואכן גיד אכילס קצר/קצרים.
    בגיל 3 שנים אין צורך למהר לבצעה טיפול כירורגי.טיפול סטנדרטי כולל מתיחות בבית ופיזיוטרפיה במכון.הייתי מתייעץ עם אורטופד ילדים אם הוא שוקל קיבוע בגבס הליכה כדי למתוח גיד.אם גידים לא יתארכו עד גיל 8-10 שנים ניתן להאריך גידים ,התוצאות של ניתוח מצויינות בד"כ.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה על קבלת התייחסות בהקדם

אמא מודאגת
    18/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו