מפרק ירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפרק ירך
    סיגי
    16/04/2010

שלום רב
    בתי מטופלת ברצועות פבליק לבעיות מפרק ירך כחודשיים וחצי.
    היתה לה בעיית פישוק ובעיה בשני הרגליים, כרגע לאחר כחודשיים וחצי של טיפול ברצועות רגל שמאל תקינה והפישוק כמעט תקין, רגל ימין עדיין לא החלימה, עשיתי לה בנוסף לאולטראסונד צילום רנטגן ובצילום מופיע שברגל ימין העצם חזרה למקום אך מה שאמור לעטוף אותו נשאר עדיין בצורה ישרה ולא עוטף (כך הסביר לי הרופא) כרגע בהמלצתו עדיין היא נשארת עם הרצועות לעוד שבועיים. רציתי לדעת האם לדעתך המשך הטיפול ברצועות יכול לעזור למקרה הזה (היא כבר איתם כמעט 10 שבועות)?
    כמה זמן מותר להיות עם הרצועות הללו?
    ומהו הפתרון הבא לבעיה זו?
    בתודה מראש סיגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפרק ירך

הוספת תגובה

• לסיגי

ד''ר מרק אידלמן
    16/04/2010

שלום,
    אין ברירה , בתך חייבת להמשיך עם רצועות עד שפרק ירך ימין לא יהיה תקין לגמרי.10 שבועות זה לא הרבה,בממוצא בפריקה של פרק ירך לפי ספר חישוב תקופת שימוש הרצועות צריך להיות גיל +3 :לדוגמה בת חודשיים-2+3 =5 חודשים ברצעות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפרק ירך

סיגי
    18/04/2010

תודה על התשובה
    מנסיונך כאורטופד אולי תוכל להעריך כמה זמן היא תצטרך להשאר עוד עם הרצועות על מנת לפתור את הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגי2

ד''ר מרק אידלמן
    18/04/2010

שלום , אני מפחד שלא אוכל לתת לך תשובה מדוייקת: אני צריך לראות US

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו