כף רגל רחבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כף רגל רחבה
    אמא
    21/04/2010

כשקניתי לבני בן השנה וחצי נעלי צעד ראשון, מדדו לו בחנות את כף הרגל ואמרו לי שיש לו רגל רחבה ולכן התאימה לו המידה הכי גדולה בנעלי צעד ראשון שהיא מידה 22
    ורציתי לדעת מה משמעות של כף רגל רחבה? ומה גורם לכך?
    תודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כף רגל רחבה

הוספת תגובה

• כף רחבה

ד''ר אודי לבל
    21/04/2010

אמא שלום, הנושא הזה לא מוכר כבעיה, כנראה פשוט רגל גדולה, אולי רחבה יחסית לנורמה. לא נראה לי שיש מקום לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה...

אמא
    05/05/2010

בימים האחרונים אני לא מצליחה לנעול לבני את אחת הנעלים(צעד ראשון) , כלומר באחת מכפות הרגלים הנעל איננה מצליחה להיכנס בקלות ותוך כדי שאני מנסה להכניס את הרגל לנעל בני צועק ובוכה, כנראה שישנה נפיחות באותה כף הרגל כי זה לא היה ככה קודם!
    חשוב לי לציין שהנעליים ננעלו מעט מאוד, הן במצב חדש!
    כמובן שכרגע הפסקתי לנעול לו את הנעליים!
    רציתי לדעת האם עלי לקנות לו נעלים צעד שני? או אולי לעשות הרחבה לנעל הבעייתית?
    האם זה יכול להיות אי סימטריה?
    תודה רבה מראש:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר אודי לבל
    05/05/2010

אמא, היות שאת דואגת - גשי לרופא הילדים או לאורתופד והראי לו את רגליו של הילד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו