עצמות בית חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצמות בית חזה
    דפנה
    23/04/2010

בני בן שנה ושמונה חודשים. לאחרונה שמתי לב שפתאום יש אי-סימטריה בעצמות בית החזה. צד ימין שלו כאילו שקוע יותר מצד שמאל. אין שינוי בהתפתחות הפיסית שלו, הולך ומתנהל ביציבות. חשוב לי לציין כי זה חדש, ועד כה גופו היה סימטרי. מה זה? האם מסתדר לבד? האם מוכר? לדאוג? יש טיפול? אודה להתיחסות מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצמות בית חזה

הוספת תגובה

• לדפנה

ד''ר מרק אידלמן
    23/04/2010

כנירא שלבן יש עיוות מסויים של בית החזה.כדאי להתיעץ עם רופא ילדים מנוסה.בשלב זה/ ואם בכלל אין מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה ילך ויחמיר?

דפנה
    23/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסימטריה של החזה

ד''ר אודי לבל
    24/04/2010

דפנה שלום, זה דר' לבל ממשיך. התופעה הזאת מאוד נפוצה בקרב תינוקות ולרוב אנחנו לא מוצאים את הסיבה. זיכרי שבית החזה יגדל פי 3 בערך עד שהילד יהיה בוגר ובפעילות של כוחות סימטריים של הנשימה הוא לרוב מתיישר לגמרי. ובכל זאת כדאי לברר אם אין גורם שניתן לאתר. אני לרוב מפנה לרופאי ריאות ילדים (פולמונולוג), או לכירורג חזה. זה לא ממש בתחום שלנו - והם יותר בעניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר לבל- תודה על התגובה, המשך

דפנה
    24/04/2010

האם ייתכן שקשור למשחקי "מלחמות" שעושה עם אחיו התאום הכבד ממנו? האם לא לאפשר להם להשתעשע ב"מלחמות" כאלה שלא אחת מסתיימות בכך שאחיו הכבד והחזק שוכב לו על החזה?
    ושאלה נוספת- נדמה לי לאחרונה שהבטן שלו נפוחה מאד, הטבור מובלט החוצה. האם יש קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר אודי לבל
    25/04/2010

כמו שכתבתי זה תחום שאנחנו קצת רחוקים ממנו. קשר לסוג מסוים של משחק אלים? אני לא מניח כך. לגבי בטן בולטת וטבור בולט? - הסבי את תשומת ליבו של הרופא שיברר את מבנה החזה לכך - אולי יימצא קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו